Allah rızası için bakar mısınız ? Vajinismus için doktor arıyorum ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.045
6.775
398
Kafam fazlasıyla karışmış bulunmakta Reyyan Özcan Temizkan'a karar verdim amaya yanlış seçimse diye korkuyorum

Benim arastirdiklarim icinde en iyileri reyyan özcan Temizkan aylın anıl aslan süleyman eserdag ve murat ulusoy bunlari tavsiye edebilirim sizde araştırın Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun.

Benim arastirdiklarim icinde en iyileri reyyan özcan Temizkan aylın anıl aslan süleyman eserdag ve murat ulusoy bunlari tavsiye edebilirim sizde araştırın Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun.
Canım nerde yaşıyosun? Hera klinik var bende oraya gittim başarılı olduk öneririmm

Kafam fazlasıyla karışmış bulunmakta Reyyan Özcan Temizkan'a karar verdim amaya yanlış seçimse diye korkuyorum

hiç korkmayın. reyyan hoca tedavi sonuçlanana kadar bi sürü farklı yöntem veriyor. ve seni bırakmıycam diye inat ediyor. inşallah görürsünüz mesajımı. ben yeni sonuç aldım. o kadar mutluyum ki herkese anlatmak, hocayı tavsiye etmek istiyorum.

Geçen hafta yendim vajinismusu Reyyan hocam sayesinde İyi ki o diyorum iyi ki

yaa çok sevindim. hikayenizi yazdınız mı okumayı çok isterim. sizin çabuk bitmiş ne güzel. ben nazlı bi hastaydım. çok uğraştırdım.

yaa çok sevindim. hikayenizi yazdınız mı okumayı çok isterim. sizin çabuk bitmiş ne güzel. ben nazlı bi hastaydım. çok uğraştırdım.
Evet yazdım Reyyan hocanın instagram sayfasında bir mesajlı post var o mesaj bana ait Bu hastalığı yaşayan herkes Reyyan hocamda tedavi olsa keşke

Arkadaşlar Reyyan hocanın yöntemleri neler lütfem söyleyin devlet sırrı gibi kimse söylemiyo bütün videoları izledim herkes yenmiş nasıl oluyor benimki çok ileri derece ve bana orda napılacağını bilmem lazım kimse bişe demeyince kafamda daha da kuruyorum nolur biri söylesin bu tedavide napılıyo bize

Banada yazar mısıjız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…