Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rızası için bakar mısınız ? Vajinismus için doktor arıyorum ?
Benim arastirdiklarim icinde en iyileri reyyan özcan Temizkan aylın anıl aslan süleyman eserdag ve murat ulusoy bunlari tavsiye edebilirim sizde araştırın Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun.
Benim arastirdiklarim icinde en iyileri reyyan özcan Temizkan aylın anıl aslan süleyman eserdag ve murat ulusoy bunlari tavsiye edebilirim sizde araştırın Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun.
hiç korkmayın. reyyan hoca tedavi sonuçlanana kadar bi sürü farklı yöntem veriyor. ve seni bırakmıycam diye inat ediyor. inşallah görürsünüz mesajımı. ben yeni sonuç aldım. o kadar mutluyum ki herkese anlatmak, hocayı tavsiye etmek istiyorum.
hiç korkmayın. reyyan hoca tedavi sonuçlanana kadar bi sürü farklı yöntem veriyor. ve seni bırakmıycam diye inat ediyor. inşallah görürsünüz mesajımı. ben yeni sonuç aldım. o kadar mutluyum ki herkese anlatmak, hocayı tavsiye etmek istiyorum.
Arkadaşlar Reyyan hocanın yöntemleri neler lütfem söyleyin devlet sırrı gibi kimse söylemiyo bütün videoları izledim herkes yenmiş nasıl oluyor benimki çok ileri derece ve bana orda napılacağını bilmem lazım kimse bişe demeyince kafamda daha da kuruyorum nolur biri söylesin bu tedavide napılıyo bize