ALLAH RIZASI İÇİM Bİ İÇİMİ RAHATLATIN

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
191
99
13
24
Arkadaşlar merhaba. 23 ocak son adet tarihim. pcos var 11 martta doktora gittim tarlusal verdi içtim adet olmadım tekrar gittim 3cm kist var dedi rahim kalınlaşması var dedi progestan iğne verdi onu vurdum ama hala olmadım neden adet olamıyorum? Allah için bunu yaşayan yokmu hiç?

Arkadaşlar merhaba. 23 ocak son adet tarihim. pcos var 11 martta doktora gittim tarlusal verdi içtim adet olmadım tekrar gittim 3cm kist var dedi rahim kalınlaşması var dedi progestan iğne verdi onu vurdum ama hala olmadım neden adet olamıyorum? Allah için bunu yaşayan yokmu hiç?
Bendede var rahım duvarı kalınlasması 20mm sizinki kaç bede adetbolamadıgım için dr gittim smaç bende pcos yok biyopsi yapıldı bana bende tarlusal kullandım ama kahve kırmızı geliyor sana adet kanaması tsm olmuyor

Olursanda yogun cok kanamalı olursun ocaktan belli olmamışsınız

Back
X