- 7 Ağustos 2009
- 582
- 5
- 118
- 60
- Konu Sahibi pinaripekci
:ecrin_bebek:hayırlı olsun rabbim kucagına almak nasip etsin![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy oy...
canım benım super bı haber bu dılerım saglıcakla alrsın kucagına kucuk melegını..
rabbım herkese nasıp etsın..tebrık ederım..
hayırlısı olsunsağlıcakla meleğini kavuşursun inş. :1hug:
:ecrin_bebek:hayırlı olsun rabbim kucagına almak nasip etsin![]()
Pınarcım tebrik ediyorum canım ailenizin yeni üyesini sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum![]()
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım....
başlığı şimdi gördüm canım. senin adına çok ama çok sevindim. ne mutlu size. allah analı ve babalı büyütmeyi nasip eylesin. yaşasın tatlı kızımıza kardeş geliyor. opuyorumnanaktan
Hayirli olsun pinarim Rabbim c.c saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
demek mavisimiz abla olacak hayirlisi ile Rabbim yuvanizdaki mutlulugunuzu dayim etsin canim:Saruboceq:
inan cok sevindim teyzeleri ile bu mutlulugu paylastigin icin tesekkürler canimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin size ve vatana hayırlı evlat olur inşallah mutluluğunuz hem daim olsun
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Tebrikler demek resimdeki güzel prenses abla oluyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Tebrik ederim. Saglicakla alirsin ins. kucagina.
tebrikk edrim...adına çokkkk sevindim...saglıkla dogsunn:ecrin_bebek:
Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
inşallah abla olacak bnm minik meleğim de teyzesi..bazen bitmez sorular bazen coşkuyla bekliyor kardeşini..inşallah birbirini kıskanmadan büyütebilirim onları..duan için de çok teşekkürler ediyorum..allah razı olsun..rabbim tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım....Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq: