Allah izin verirse ailemize bir minik ekleniyor canlarım..

Topiği yeni gördüm arkadaşım..:1shok:
Senin adına çok sevindim,Allah hayırlı uğurlu etsin,sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine..:1hug:

teşekkürler ediorm tatlışm..allah razı olsun..opuyorumnanaktan

ohaoldumsmile
Tıs ...
Ne ara..:roflol:

Şok oldum ne yalan söyleyim
Harika bir haber bu..

Zaten bikaç gündür ortalıkta görünmediğinden bir bombayla döneceğin belliydisempatiksalakcinni

Sen gidi seni..

Tek gittin iki geldinkaydirigubbakcemile3

Rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizleri..

Hehhh şimdi sen de bebiş topiklerine takılırsın yandıkbilmiyorumkismile

Unutursun bizlerikaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

sorma çift çizgiyi gördüğümde bende aynen ohaoldumsmile böyleydim..ama rabbimden hayırlısı..demekki bizim için hayırlı olan dfa böylesiymiş..çok ta sevindik..tazecik bir heyecan oldu bize..rabbime şükürler olsun..

mutfakta biri mi var topiğinde gebelik takibi yapan ilk kk üyesi de ben olurum be bacım..sizi unutmak mümkün mü?????

pasta kremasının,arasına çocuk gelişimini,çorba terbiyesini arasına çocuk eğitimini katar dururmkaydirigubbakcemile3

kocaman öpoorm datlum..sizinde güzel haberlerinizi bekloorm..opuyorumnanaktan

cnm tebrikler allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin
aileniz büyüyo demek ne güzel
allah herkese yaşatsın bu duyguyu :Saruboceq:

Oohh oh çok güzel olmuş
pörtletik gözler hayra alametmiş demek ki:roflol:

Doktora gittin mi dicem ama sen zaten hastane bünyesindesin an itibari ile :roflol:

Detayları ricidiyim.. zemuszemus

28 ekimde yavrula:asigim:

delikafadulden

Oohh oh çok güzel olmuş
pörtletik gözler hayra alametmiş demek ki:roflol:

Doktora gittin mi dicem ama sen zaten hastane bünyesindesin an itibari ile :roflol:

Detayları ricidiyim.. zemuszemus

28 ekimde yavrula:asigim:

delikafadulden

henüz gitmedim gadayufm..kararsızım şimdi mi gitsem 6-7 haftalıkken mi gitsem diye..detaylardan haberdar ederim allahın izniyle güzel bacım benm..
28ekim senin doğumgününmüydü bakiim tatlışm ???

pinarim canim benim ne guzel haber bu boyle cok sevindim inan. ne guzel aileye yeni temiz bir kan ve can,cok guzel canim cok mutlu oldum senin adina Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. olmayanlara ve isteyen herkese bu guzel heyacani mutlulugu bagislasin rabbim dualarini eksik etme gulum.

pinarim canim benim ne guzel haber bu boyle cok sevindim inan. ne guzel aileye yeni temiz bir kan ve can,cok guzel canim cok mutlu oldum senin adina Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. olmayanlara ve isteyen herkese bu guzel heyacani mutlulugu bagislasin rabbim dualarini eksik etme gulum.

sen hep dualarımdasın meleğim...hep gönlümde olan uzaktaki kardeşimsin..allahın izniyle son an a kadar dualarım sizlerle bitnm..güzel haberlerini artık çok daha umutlu bir şekilde bekliyor olacağım..güzel yüreğinden öpüyorum meleğim..opuyorumnanaktan

pınarcığım çok sevindim canım.:CüvCüv::CüvCüv: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

cok tesekkuler canim kardesim insallah tatlim rabbim benide mutluluga bogar en hayirli zamanda insallah

opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan

pınarcığım çok sevindim canım.:CüvCüv::CüvCüv: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH RAZI OLSUN BİTNM..ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM..ALLAHA EMANET..opuyorumnanaktan

hayırlısı ablacığm..sağlıkla hayırla gelir inşallah..opuyorumnanaktan

gelinini de allah kurtarsın ablacığm..sağlıkla alsın kucağına meleğini hayırlısıyla inşallah..

allah sizinde evladınızı bağışlasın..sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

özlemciğm seninle tanışmıyoruz ama ben tanıyorum seni..hamileliğim boyunca dualarımda olacak kişilerden biri de sensin..ve allahın izniyle inanıyorum ki benim doğumuma yetişmeden senin güzel haberini de paylaşmış olacağız..rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah..sana da tüm dileyenlere de hayırlısıyla..

can...
tüm güzel dualarına amin....
tüm dileklerine gönülden teşekkürler ediyorum...
bitnm..

sıra sizde inşallah...tuanacık ta yalnız büyümesin..hayırlısıyla yetiş bize..mavişle tuana birlikte abla olsunlar inşallah..

kocaman öpüyorum pamuk ötesi yüreğinden..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsinopuyorumnanaktan
Allahin izniylebekliyoruz ikinci melegin gelmesini
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımcım hayırlı olsun.. ne ka güzel bi haber bu.rabbıms aglıklakucagına almayıd aansip etsin

allah razı olsun bitnm...opuyorumnanaktan

canımmmmm çok ama çok tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nassip eder inşallahhh

cümlemize inşallah elchinim..balım benm..dualarım hep sizlerle..bu eşsiz mutluluğu kocaman yüreklerinizde sizde hissettiğinizde asıl o zaman tam bir mutluluk olacak benim için..rabbimin izniyle hepinizin güzel haberlerini alacağım birbir inşallah bitnm..opuyorumnanaktan

oy oy oy...
canım benım super bı haber bu dılerım saglıcakla alrsın kucagına kucuk melegını..
rabbım herkese nasıp etsın..tebrık ederım..

hayırlısı olsun:emir_bebek: sağlıcakla meleğini kavuşursun inş. :1hug:

Back