- Konu Sahibi pinaripekci
-
Topiği yeni gördüm arkadaşım..:1shok:
Senin adına çok sevindim,Allah hayırlı uğurlu etsin,sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine..:1hug:
ohaoldumsmile
Tıs ...
Ne ara..:roflol:
Şok oldum ne yalan söyleyim
Harika bir haber bu..
Zaten bikaç gündür ortalıkta görünmediğinden bir bombayla döneceğin belliydisempatiksalakcinni
Sen gidi seni..
Tek gittin iki geldinkaydirigubbakcemile3
Rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizleri..
Hehhh şimdi sen de bebiş topiklerine takılırsın yandıkbilmiyorumkismile
Unutursun bizlerikaydirigubbakcemile3
cnm tebrikler allah sağıkla kucağına almayı nasip etsin
aileniz büyüyo demek ne güzel
allah herkese yaşatsın bu duyguyu :Saruboceq:
Oohh oh çok güzel olmuş
pörtletik gözler hayra alametmiş demek ki:roflol:
Doktora gittin mi dicem ama sen zaten hastane bünyesindesin an itibari ile :roflol:
Detayları ricidiyim.. zemuszemus
28 ekimde yavrula:asigim:
delikafadulden
pinarim canim benim ne guzel haber bu boyle cok sevindim inan. ne guzel aileye yeni temiz bir kan ve can,cok guzel canim cok mutlu oldum senin adina Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. olmayanlara ve isteyen herkese bu guzel heyacani mutlulugu bagislasin rabbim dualarini eksik etme gulum.
cok tesekkuler canim kardesim insallah tatlim rabbim benide mutluluga bogar en hayirli zamanda insallah
pınarcığım çok sevindim canım.:CüvCüv::CüvCüv: allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı ablacığm..sağlıkla hayırla gelir inşallah..opuyorumnanaktan
gelinini de allah kurtarsın ablacığm..sağlıkla alsın kucağına meleğini hayırlısıyla inşallah..
allah sizinde evladınızı bağışlasın..sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
özlemciğm seninle tanışmıyoruz ama ben tanıyorum seni..hamileliğim boyunca dualarımda olacak kişilerden biri de sensin..ve allahın izniyle inanıyorum ki benim doğumuma yetişmeden senin güzel haberini de paylaşmış olacağız..rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah..sana da tüm dileyenlere de hayırlısıyla..
can...
tüm güzel dualarına amin....
tüm dileklerine gönülden teşekkürler ediyorum...
bitnm..
sıra sizde inşallah...tuanacık ta yalnız büyümesin..hayırlısıyla yetiş bize..mavişle tuana birlikte abla olsunlar inşallah..
kocaman öpüyorum pamuk ötesi yüreğinden..opuyorumnanaktan
canımcım hayırlı olsun.. ne ka güzel bi haber bu.rabbıms aglıklakucagına almayıd aansip etsin
canımmmmm çok ama çok tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nassip eder inşallahhh
Salıkla mutlulukla büyür inşallah...
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok güzel bir haber sğ salim kucağına alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?