Allah izin verirse ailemize bir minik ekleniyor canlarım..

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
tarifi imkansız duygular içerisindeyim..dün test yaptım çift çizgiyi gördüm ikinci kez...allah izin verirse ekim sonu gibi 4 kişilik bir aile olacağız..rabbim bir arada olmayı nasip etsin inşallah..sağlıkla hayırla..tüm isteyenlere de nasip etsin bu mutluluğu..söz veriyorum isteyen tüm arkadaşlarım için hamileliğim boyunca hep dua edeceğim rabbime..opuyorumnanaktan

hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşaallah
darısı bana ve tüm isteyenlere :)

Senin adına çok sevindim canım.
Allah sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

Valla mı??

Tebrik ederim arkadaşım, darısı tüm isteyenlere inşallah.:lepi:

hepinize teşekkürler ediyorum canlarm..bugün sabah biraz daha kanıksamış olarak uyandım bu gerçeği..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla inşallah..

oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy pınarım anne adayıymış ta benim ancak haberim olmuş ablası hayırlı ugurlu olsun rabbim tek avazda dogurmak nasip etsin allahım duamı kabul etmiş gördünmü eniştegeldi aileyi çogaltın demiştim demi hadi rabbim şöle koç gibi bi erkek versin mavisu nasıl karşıladı varmı azcık kıskançlık öpüyorum annelerin en kıymetlisi artık kendine çok daha iyi bak

oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy pınarım anne adayıymış ta benim ancak haberim olmuş ablası hayırlı ugurlu olsun rabbim tek avazda dogurmak nasip etsin allahım duamı kabul etmiş gördünmü eniştegeldi aileyi çogaltın demiştim demi hadi rabbim şöle koç gibi bi erkek versin mavisu nasıl karşıladı varmı azcık kıskançlık öpüyorum annelerin en kıymetlisi artık kendine çok daha iyi bak

allah razı olsun ablam..hayırlısı bakalım ne gelirse hayırla gelsin ablacığm..mavisu karışık duygular içerisinde sanırım..bazen çok mutlu bazen fazlasıyla bana yaklaşmış durumda..acaba acele mi ettim şimdi söylemekle??

yok ablası iyi etmişin bilsinki ona göre kendini hazırlasın eeeeee oda küçük dahaaz biraz nazı kaprisi olacak gönlümden erkek geçiyo o yüzden maviş maviş yazmak geldi içimden rabbimden gelene boynumuz kıldan ince saglıkla gelsin inşallah öpüyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kırk bin kere maşallah ogluşuma alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tarifi imkansız duygular içerisindeyim..dün test yaptım çift çizgiyi gördüm ikinci kez...allah izin verirse ekim sonu gibi 4 kişilik bir aile olacağız..rabbim bir arada olmayı nasip etsin inşallah..sağlıkla hayırla..tüm isteyenlere de nasip etsin bu mutluluğu..söz veriyorum isteyen tüm arkadaşlarım için hamileliğim boyunca hep dua edeceğim rabbime..opuyorumnanaktan

:emir_bebek:aaa tepriklerrrr canım allah analı babalı büyütsün banada tombiş soyledii
aa baktımki topik acmışınnn tepriklerrr çok sevindim benim gelinimle aynı tarihlerden doğum olacak allah izin verse canım benimmmmmolumunekankayizsmile

ne güzel bir haber.senin adına çok sevindim..
ALLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN ıNŞALLAH CANIM

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canimmmmmmmmmmmmm
gözün aydin olsun
nekadar sevindim anlatamam canisi
cok güzel bir haber
güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum tatlisime
demekki prensesimiz abla olucak insaallah hayirlisiyla desene
yakisirrrrrrrrrrrrrrr

minik bir melek daha kendini müjdelemis
ne utlu
dilerimki bu melekle
hersey daha güzel ve özel olur hayatinizda canisi
Rabbim ne muradiniz varsa versin
insaallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

yok ablası iyi etmişin bilsinki ona göre kendini hazırlasın eeeeee oda küçük dahaaz biraz nazı kaprisi olacak gönlümden erkek geçiyo o yüzden maviş maviş yazmak geldi içimden rabbimden gelene boynumuz kıldan ince saglıkla gelsin inşallah öpüyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kırk bin kere maşallah ogluşuma alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlısı ablacığm..sağlıkla hayırla gelir inşallah..opuyorumnanaktan

:emir_bebek:aaa tepriklerrrr canım allah analı babalı büyütsün banada tombiş soyledii
aa baktımki topik acmışınnn tepriklerrr çok sevindim benim gelinimle aynı tarihlerden doğum olacak allah izin verse canım benimmmmmolumunekankayizsmile

gelinini de allah kurtarsın ablacığm..sağlıkla alsın kucağına meleğini hayırlısıyla inşallah..

bende gecen sene bu vakitlerde hamile oldugumu ogrenmistim.kizim simdi 4 aya girdi.sizde saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah.

allah sizinde evladınızı bağışlasın..sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

ne güzel bir haber.senin adına çok sevindim..
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH CANIM

özlemciğm seninle tanışmıyoruz ama ben tanıyorum seni..hamileliğim boyunca dualarımda olacak kişilerden biri de sensin..ve allahın izniyle inanıyorum ki benim doğumuma yetişmeden senin güzel haberini de paylaşmış olacağız..rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah..sana da tüm dileyenlere de hayırlısıyla..

canimmmmmmmmmmmmm
gözün aydin olsun
nekadar sevindim anlatamam canisi
cok güzel bir haber
güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum tatlisime
demekki prensesimiz abla olucak insaallah hayirlisiyla desene
yakisirrrrrrrrrrrrrrr

minik bir melek daha kendini müjdelemis
ne utlu
dilerimki bu melekle
hersey daha güzel ve özel olur hayatinizda canisi
Rabbim ne muradiniz varsa versin
insaallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

can...
tüm güzel dualarına amin....
tüm dileklerine gönülden teşekkürler ediyorum...
bitnm..

sıra sizde inşallah...tuanacık ta yalnız büyümesin..hayırlısıyla yetiş bize..mavişle tuana birlikte abla olsunlar inşallah..

kocaman öpüyorum pamuk ötesi yüreğinden..opuyorumnanaktan

Topiği yeni gördüm arkadaşım..:1shok:
Senin adına çok sevindim,Allah hayırlı uğurlu etsin,sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine..:1hug:

ohaoldumsmile
Tıs ...
Ne ara..:roflol:

Şok oldum ne yalan söyleyim
Harika bir haber bu..

Zaten bikaç gündür ortalıkta görünmediğinden bir bombayla döneceğin belliydisempatiksalakcinni

Sen gidi seni..

Tek gittin iki geldinkaydirigubbakcemile3

Rabbim hayırla sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizleri..

Hehhh şimdi sen de bebiş topiklerine takılırsın yandıkbilmiyorumkismile

Unutursun bizlerikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back