Terbiyenizi takinin saygisiz kelimeleri hakaretten sayilmiyor herhalde.ustelik arkadas size hakaret etmedi bile.
bana tebiyesizce ve saygisizca konusuldu hatta diger uyeler bile banlanan uyeyi uyardilar.tabiiki kendimi savunacagim .hakaret etmedim.
lutfen konuya yorum yapin .
eessrryaa ban yemiş.yapma mune ya.saygisz terbiyesz diyen diger uye ceza almadi.ustelk eessrryyaa onun ki gibi hakaret etmedi de.artk ben de mune kurallari demeye baslicam galiba.tarafli olmandan boyle sikayet ediliyorsa bi dusunmek lazimm
Terbiyenizi takinin saygisiz kelimeleri hakaretten sayilmiyor herhalde.ustelik arkadas size hakaret etmedi bile.
Lütfen hanımlar,
tam da bayram arefesinde birbirinizi kırmayın, mübarek gece de tatsızlık olmasın.
çok düşündün bunları yazmak için....bakanın açıklaması hoşuna gitti de o verdiğin ayrıntılar o başlık ne peki.....hadi canım çevir kazı yanmasın....bi daha konu açarken iyi düşün tamam...sonra komik oluyorsun bak gece gece ne güldüm
___________________konu sahibesinin zihniyeti konuyu açma tavrı bu bayanı anımsattı...açıkladım.....
eessrryaa ban yemiş.yapma mune ya.saygisz terbiyesz diyen diger uye ceza almadi.ustelk eessrryyaa onun ki gibi hakaret etmedi de.artk ben de mune kurallari demeye baslicam galiba.tarafli olmandan boyle sikayet ediliyorsa bi dusunmek lazimm
lafı çarpıtmayı o kadar seviyorsunuz ki adamın konuştuklarından bunu mu anladın...... bak ne güzel bangır bangır ne demiş yahudi malı diye her ürünü boykot etmeyin markanın dini olmaz...yani her yahudi savaşa destek vermiyor...bunu geçen yahudiler filistine destek yürüyüşü yaptığındada konuşmuştuk.... ama yoooookkk lafı çarpıt akp yi karala.....ya ne insansınız be......
böyle bir savaş zamanı var o kişi böyle bişey düşünse dahi bu dönem bunun lafını yapamaz. ben kesinlikle inanmıyorum..insanları karalayıp günahını almasınlar mübarek gün.
Allah-u Teala bile -pek azı müstesna- yahudileri lanetlemişken insanlara ne oluyor??
Gerçekten bazılarının ya aklından ya da kanından şüphe ediyorum. Birileri çıkıp haşa ben peygamberim dese inanacaklar yahu pesss
Ben açamıyorum siteyi ekran donuyor. Açabilen var mı?
Her şey montaj olmasın o zaman dürüst haber yapılsın israil orduları terör kamplarını bombaladı derken düşünülmeyen filistin için sırf bir partiyi karalamak adına siyaset yapılmasın. İnsanların ölümü savaş suçları üzerinden siyaset yapılmasın iki yıl önce bunlar ne söylüyorsa doğrudur deyip haber yapan ajanslar bugün karalamak için aynı isimlerin laflarını cımbızla ayırıp yan yana getirmesin. Hiç değilse siz de konuşabilesiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden montajla insanların hakkına girdiniz diye hesaba çekildikleri zaman "efkan ala da böyle demişti ama" desinler o zamanEfkan Ala'nın Yüce Peygamberimiz Hz Muhammed'e söylediklerine de montaj şantaj dersiniz şimdi
İnanmıyorsan; en güzeli inandıklarını yeniden gözden geçirmen. Git o haber ajansının sahiplerine dava aç
filistindeki çocuklar ölüyor diye israilli cocuklarda ölse için mi ferahlıyacak , oldu gözünün önünde israilli bir iki çocuk bombalayalım da rahatla bari, bu nasıl bir fikir bana saçma diyorsunda kendin ırkçılık yapıyorsun devlet büyüklerinin yaptıgı hataları neden bebeler çeksin, çogu da yahudi kınıyor israilin yaptıklarını beddua edecekseniz bu olayların sorumlularına edin..
Kur'an-ı Kerim'den yaptığın hatırlatma için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?