Allah Israil'e afet vermesin.

Terbiyenizi takinin saygisiz kelimeleri hakaretten sayilmiyor herhalde.ustelik arkadas size hakaret etmedi bile.

bana tebiyesizce ve saygisizca konusuldu hatta diger uyeler bile banlanan uyeyi uyardilar.tabiiki kendimi savunacagim .hakaret etmedim.

lutfen konuya yorum yapin .

bana tebiyesizce ve saygisizca konusuldu hatta diger uyeler bile banlanan uyeyi uyardilar.tabiiki kendimi savunacagim .hakaret etmedim.

lutfen konuya yorum yapin .

Kendinizi savunmanin yolu terbiyesz saygisz demek oyle mi?bu laflari hakaret olarak kabul etmedginize gore arkadasn sizinkine gore daha usluplu laflarina da takilmasaydinz o zaman.konuyla ilgili yorumumu da yaptm.

eessrryaa ban yemiş.yapma mune ya.saygisz terbiyesz diyen diger uye ceza almadi.ustelk eessrryyaa onun ki gibi hakaret etmedi de.artk ben de mune kurallari demeye baslicam galiba.tarafli olmandan boyle sikayet ediliyorsa bi dusunmek lazimm

Terbiyenizi takinin saygisiz kelimeleri hakaretten sayilmiyor herhalde.ustelik arkadas size hakaret etmedi bile.

Kahkaha attım yorumlarınıza.Hakaret kavramınız epey genişlemiş anladığım kadarıyla.Sorun iki kişi arasında,banlanan arkadaş da çatır çatır veriyor cevabını,hem de hiç hakaret etmeden,zamanında soyuma sopuma kadar laf etmişti ama ne olacak canım o da hakaret mi ?

Mune kuralları yok,site kuralları var.Daha dün bunun açıklaması yapıldı.

Lütfen hanımlar,
tam da bayram arefesinde birbirinizi kırmayın, mübarek gece de tatsızlık olmasın.

çok düşündün bunları yazmak için....bakanın açıklaması hoşuna gitti de o verdiğin ayrıntılar o başlık ne peki.....hadi canım çevir kazı yanmasın....bi daha konu açarken iyi düşün tamam...sonra komik oluyorsun bak gece gece ne güldüm

konu sahibesinin zihniyeti konuyu açma tavrı bu bayanı anımsattı...açıkladım.....:33:
eessrryaa ban yemiş.yapma mune ya.saygisz terbiyesz diyen diger uye ceza almadi.ustelk eessrryyaa onun ki gibi hakaret etmedi de.artk ben de mune kurallari demeye baslicam galiba.tarafli olmandan boyle sikayet ediliyorsa bi dusunmek lazimm

Sayın farrahdiba,
Yukarıdaki alıntıladığım uyarıyı az evvel yazdım, peşine eessrryyaa'nın yazdıkları, üslup alaycı ve konuya başka bir üyeyi de müdahil edecek şekilde yazmış, cezayı bu sebeple aldı ki eessrryyaa sevdiğim biridir, yani sizin o mune kuralları diye söylemleriniz mune yanlı'yı işaret ediyorsa bu yanlış, banlarken üzüldüm ama üslubu olmadı, en azından her zamanki gibi mune abla gelmiş ben kaçtım demesini beklerken iki üyeye birden sarması, konu içeriği yanlış olabilir ama kaynaklı konu paylaşılmış, yanlış deyip geçerdi.

bazı insanlar hakkaten tuhaf ya.. karşıt görüş olunca hemen bi tartışamaya çekme modu ille kendi görüşünü kabul ettirme istegi..
nasıl bi fantazidir bu..
hayır doğru düzgün münakaşa yapılsa zıt görüşler arasında beyin fırtınası olsa içim yanmıcak sırf hakaret edeyim stresim gitsin havasındalar.. :26:

bunları okudukça Mevlana'nın sözü geliyor aklıma ;

''Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” :ssz:

Edit: Mune'nin adaleti lafı da yeni moda heralde bu bile polemik kokuyor :ssz:

Son düzenleme:
Allah-u Teala bile -pek azı müstesna- yahudileri lanetlemişken insanlara ne oluyor??

Gerçekten bazılarının ya aklından ya da kanından şüphe ediyorum. Birileri çıkıp haşa ben peygamberim dese inanacaklar yahu pesss:ssz:

lafı çarpıtmayı o kadar seviyorsunuz ki adamın konuştuklarından bunu mu anladın...... bak ne güzel bangır bangır ne demiş yahudi malı diye her ürünü boykot etmeyin markanın dini olmaz...yani her yahudi savaşa destek vermiyor...bunu geçen yahudiler filistine destek yürüyüşü yaptığındada konuşmuştuk.... ama yoooookkk lafı çarpıt akp yi karala.....ya ne insansınız be......

Ha bir günde bir üyenin ceza almadan günün sona ermesini göremeyecekmiyiz en azından bu bölümde?
O kişi öyle söylemek zorunda. Çünkü Türk ekonomisindeki dengeler pamuk ipliğiyle tutunmakta. Amerika'nın ithalat kotası koymadığı tek ülke İsrail'dir. Türkiye'de İsrail üzerinden Amerika'ya dış satım yapabilmektedir.

böyle bir savaş zamanı var o kişi böyle bişey düşünse dahi bu dönem bunun lafını yapamaz. ben kesinlikle inanmıyorum..insanları karalayıp günahını almasınlar mübarek gün.

İnanmıyorsan; en güzeli inandıklarını yeniden gözden geçirmen. Git o haber ajansının sahiplerine dava aç

Allah-u Teala bile -pek azı müstesna- yahudileri lanetlemişken insanlara ne oluyor??

Gerçekten bazılarının ya aklından ya da kanından şüphe ediyorum. Birileri çıkıp haşa ben peygamberim dese inanacaklar yahu pesss:ssz:

Kur'an-ı Kerim'den yaptığın hatırlatma için teşekkür ederim

Her şey montaj olmasın o zaman dürüst haber yapılsın israil orduları terör kamplarını bombaladı derken düşünülmeyen filistin için sırf bir partiyi karalamak adına siyaset yapılmasın. İnsanların ölümü savaş suçları üzerinden siyaset yapılmasın iki yıl önce bunlar ne söylüyorsa doğrudur deyip haber yapan ajanslar bugün karalamak için aynı isimlerin laflarını cımbızla ayırıp yan yana getirmesin. Hiç değilse siz de konuşabilesiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Efkan Ala'nın Yüce Peygamberimiz Hz Muhammed'e söylediklerine de montaj şantaj dersiniz şimdi

Efkan Ala'nın Yüce Peygamberimiz Hz Muhammed'e söylediklerine de montaj şantaj dersiniz şimdi
Neden montajla insanların hakkına girdiniz diye hesaba çekildikleri zaman "efkan ala da böyle demişti ama" desinler o zaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz böyle laflara alıştık artık.Irak işgali sırasında binlerce Iraklı kadına tecavüz eden Abd askerlerine Tayyip "Abd askerlerinin evlerine sağ salim dönmesi için dua ediyoruz" demişti.Parti falan tuttuğum yok ama biz mazlumun yanındayız demesinler artık gülünç oluyor :ssz:

filistindeki çocuklar ölüyor diye israilli cocuklarda ölse için mi ferahlıyacak , oldu gözünün önünde israilli bir iki çocuk bombalayalım da rahatla bari, bu nasıl bir fikir bana saçma diyorsunda kendin ırkçılık yapıyorsun devlet büyüklerinin yaptıgı hataları neden bebeler çeksin, çogu da yahudi kınıyor israilin yaptıklarını beddua edecekseniz bu olayların sorumlularına edin..

Tabiki onlarinkide cocuk ama ordakilerin cocuk ve gencler dahil iclerinin ciz ettigini sanmiyrm.

Back