Allah Israil'e afet vermesin.

çok düşündün bunları yazmak için....bakanın açıklaması hoşuna gitti de o verdiğin ayrıntılar o başlık ne peki.....hadi canım çevir kazı yanmasın....bi daha konu açarken iyi düşün tamam...sonra komik oluyorsun bak gece gece ne güldüm[/QUOT

yazsam fikriniz mi degisecek ..hayirrr.. kendimi yormam gereksiz olur. .
sizler icin akepeliler ne derse desin dogrudur .he he

Canım sözünüz üstüme alındığımdan değil de şöyle bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için söylüyorum bugün filistin yanlıları cihan haber ajansı gibi kuruluşların karşıtlarının hepsi akpli değil bu mermer düşünceden uzaklaşmalıyız. Her ne kadar cihan haber ajansı ve çevresinin chp ile büyük aşkı başlamış gibi gözükse de her chpli de bu çevreye aşık değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seumnu, ben o kadar uzun boylu dusunerek yazmadim. AKP ne soylesse sorgusuz sualsiz savunup CHP ne soylese tefe koyan bir gurp var burada, onlara soyledim. Gecen gun CHPden birileri bayrami Filistin'de gecireceklerini ve kalkan olacaklarini acikladiginda ne show yapiyorlar demedikleri kaldi ne asagilamadiklari. Simdi bir AKPli cikmis Israil zor durumda kalsa onlara da kosariz diyor(sanki Filistin'e kosmuslar da bu arada), adami yere goge koyamadilar, nasil savunacaklarini sasirdilar. Lafim onlara... Onlar da kendilerini iyi bilirler..

çok düşündün bunları yazmak için....bakanın açıklaması hoşuna gitti de o verdiğin ayrıntılar o başlık ne peki.....hadi canım çevir kazı yanmasın....bi daha konu açarken iyi düşün tamam...sonra komik oluyorsun bak gece gece ne güldüm

konu sahibesinin zihniyeti konuyu açma tavrı bu bayanı anımsattı...açıkladım.....:33:

Uslupsuzluk yapmayın karşılıklı konuşuyoruz surda bu nasıl bi tavir:19:

siz izlemedinizmi haberleri..ben hükümetin açıklamalarını takip ettiğimden izledim açıkça..

Yok, ben buradan haberleri izleyemiyorum. Oradan buradan duyuyorum iste... Bazen de internetten gazetelere bakiyorum.

çok düşündün bunları yazmak için....bakanın açıklaması hoşuna gitti de o verdiğin ayrıntılar o başlık ne peki.....hadi canım çevir kazı yanmasın....bi daha konu açarken iyi düşün tamam...sonra komik oluyorsun bak gece gece ne güldüm[/QUOT

yazsam fikriniz mi degisecek ..hayirrr.. kendimi yormam gereksiz olur. .
sizler icin akepeliler ne derse desin dogrudur .he he

sorduğum soruları anlamıyor musunuz kaçamak cevap veriyorsunuz..... tabiki fikrim değişmeyecek....bi hışımla açmışsınız konuyu okumadan düşünmeden ama konu sahibesi olarak sizden okkalı bir savunma beklerdim.....:32:

Yok, ben buradan haberleri izleyemiyorum. Oradan buradan duyuyorum iste... Bazen de internetten gazetelere bakiyorum.

yinede saptamalarınız doğru yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

Seumnu, ben o kadar uzun boylu dusunerek yazmadim. AKP ne soylesse sorgusuz sualsiz savunup CHP ne soylese tefe koyan bir gurp var burada, onlara soyledim. Gecen gun CHPden birileri bayrami Filistin'de gecireceklerini ve kalkan olacaklarini acikladiginda ne show yapiyorlar demedikleri kaldi ne asagilamadiklari. Simdi bir AKPli cikmis Israil zor durumda kalsa onlara da kosariz diyor(sanki Filistin'e kosmuslar da bu arada), adami yere goge koyamadilar, nasil savunacaklarini sasirdilar. Lafim onlara... Onlar da kendilerini iyi bilirler..

Çoğunluk şunu başaramıyor bence hangi partiye hangi topluluğa mensup olursa olsun orada bir insanlık dramı yaşanıyor ve o masum çocuklarla birlikte insanlık ölüyor. İnsanlar olmasaydı siyasi partiler de olmazdı siyasi partiler insanlar için vardır ve bir yerde insanlar ölüyorsa bu ölümü durdurmak için çaba gösteren herkes birlikte güçlenmelidir (tabii sözüm samimi olanlara bu işi gövde gösterisine çevirip aslında bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere değil)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neyse bi bayram sevinci yasayip dursunlar bi acik bulduk umidiyle...Basbakani izliyordum yorgun dusmus canm ya.gerci o bu haliyle bile hepsininin hakkindan gelecek guce ,zekaya sahip cok sukur de neyse..

ya yok canım ne açığı ortada konu yok adam ne demiş bizimki ne anlamışşş....bi de erinmemiş konu açmış

sorduğum soruları anlamıyor musunuz kaçamak cevap veriyorsunuz..... tabiki fikrim değişmeyecek....bi hışımla açmışsınız konuyu okumadan düşünmeden ama konu sahibesi olarak sizden okkalı bir savunma beklerdim.....:32:

okkali savunsam ne olacak bana hak mi vereceksiniz ...hayir...sizin zihniyetinizi biliyorum .
akepeliler ne derse desin dogrudur diyeceksiniz .

o şahış benim......anlamamak için bu kadar direnmeyin israildeki savaşa karşı OLAN yHUDİLERDEN BAHSEDİYOR.... onlara seneler önce pasaport verdik sahip çıktık yine çıkarız diyor elmayla armutu ayırın diyor boykotun dini ırkı olmaz diyor....diyor diyor diyor....ama kimse anlamıyor...yada anlıyor anlamamış gibi yapıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eessrryaa ban yemiş.yapma mune ya.saygisz terbiyesz diyen diger uye ceza almadi.ustelk eessrryyaa onun ki gibi hakaret etmedi de.artk ben de mune kurallari demeye baslicam galiba.tarafli olmandan boyle sikayet ediliyorsa bi dusunmek lazimm

hic kimseye hakaret etmedim,bulun getirin lutfen ..
konuya donersek ,basbakanin israil ile ilgili konusmalari ve bakanin konusmalari birbirine uymuyor.

hic kimseye hakaret etmedim,bulun getirin lutfen ..
konuya donersek ,basbakanin israil ile ilgili konusmalari ve bakanin konusmalari birbirine uymuyor.

Terbiyenizi takinin saygisiz kelimeleri hakaretten sayilmiyor herhalde.ustelik arkadas size hakaret etmedi bile.

Back