Allah Israil'e afet vermesin.

Her şey montaj olmasın o zaman dürüst haber yapılsın israil orduları terör kamplarını bombaladı derken düşünülmeyen filistin için sırf bir partiyi karalamak adına siyaset yapılmasın. İnsanların ölümü savaş suçları üzerinden siyaset yapılmasın iki yıl önce bunlar ne söylüyorsa doğrudur deyip haber yapan ajanslar bugün karalamak için aynı isimlerin laflarını cımbızla ayırıp yan yana getirmesin. Hiç değilse siz de konuşabilesiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizin yalanınız batsın hemi....işte bu kadarsınız.....
bu arada her siyaset topicinde biten arkadaşlar okuyup geçiyo.....tutmadı bu karalama

konusu elinde patladı boşver can sıkmaya değmez

Bir zamanlar kolkola yürüdüğümüz insanların nasıl bu hale getirildiğine başlarındaki insanların yanlışlarını gözlerine girdiği halde hala nasıl kör olduklarına çokkkk üzülüyorum. Ama biliyo musun filistin konusunda hiç anlaşamadık biz bu zihniyetle kol kola yürürkende filistin hep yol ayrımı oluyordu. Meydanlara çıkıp israili protesto etmenin ne kadar gereksiz olduğuna bu tür şeylerin hiç bir zaman sonuç vermeyeceğine bizi ikna etmeye çalışan insanlar şimdi 3 tane polisleri için nasıl da protestolar oturma eylemleri pankartlar adliye önünde iftar açmalar ah gidim ah...

bu ne demek ? terbiyesizligin luzumu yok.
insanlar ister yazar ister okur reyting almak icin konu acmadim.
bakanin soyledikleri hosuma gitti paylasmak icin actim.

devletlerin politikasında insanların kabahati yok bencede öyle olan halka oluyor..

AKP zamaninda Israil ile ticari iliskiler katlanarak gitmis. Onlardan alinan mal 4.5 kat artmis.. http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/46051-akp-iktidarinda-israilden-ithalat-45-kat-artti.html Adam bosuna Coca Cola ile ugrasmayin demek istiyor. Zaten kendisi de ticari iliskinin boyutuna iliskin rakam soyluyor. Ticari iliskileri durduramayiz, bak batariz haaa... nin diger adi "Allah Israil'e afet vermesin" olmus. Bakiyorum da birileri cok fena Israil savunuculuguna soyunmuslar bu arada... Caniniz Cola mi cekti? Bu adam AKPli degil de CHPli olsa idi neler yazardiniz buraya hic merak etmiyorum, cunki zaten biliyorum...

Benim dilim dönmüyor , " Allah vermesin İsrail'in başına afet gelirse ilk Türkiye olarak biz koşarız "demeye . Aksine Filistin'e bombalar yağdiranlarin basına bir degil bin âfet versin Rabbim .

Bülent Arınçı dinlemiştim birkaç gün önce..ticari ilşkileri kesemeyiz..hem kesilseydi filistinlede kesme durumumuz olurdu dedi..

bu ne demek ? terbiyesizligin luzumu yok.
insanlar ister yazar ister okur reyting almak icin konu acmadim.
bakanin soyledikleri hosuma gitti paylasmak icin actim.

çok düşündün bunları yazmak için....bakanın açıklaması hoşuna gitti de o verdiğin ayrıntılar o başlık ne peki.....hadi canım çevir kazı yanmasın....bi daha konu açarken iyi düşün tamam...sonra komik oluyorsun bak gece gece ne güldüm

Canım sözünüz üstüme alındığımdan değil de şöyle bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için söylüyorum bugün filistin yanlıları cihan haber ajansı gibi kuruluşların karşıtlarının hepsi akpli değil bu mermer düşünceden uzaklaşmalıyız. Her ne kadar cihan haber ajansı ve çevresinin chp ile büyük aşkı başlamış gibi gözükse de her chpli de bu çevreye aşık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…