Allah Israil'e afet vermesin.

sourapple

Mustafa Kemal ATATURK
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
893
1.049
408
Türkiye’nin birçok ilinde AKP teşkilatları tarafından İsrail’in Gazze’ye saldırı sonrası başta bir kola içeceği olmak üzere Yahudi ürünlerine boykot kampanyaları düzenlenirken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yahudi ürünlerine boykota karşı olduğunu İsrail’de bir afet olsa ilk gidenin Türkiye olacağını söyledi. Zeybekci'nin "Allah İsrail’e afet vermesin" diye dua etmesi de dikkat çekti.
CİHAN

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/allah-israile-afet-vermesin-565907/

Dualarımıza İsrail'i katmadığımız kalmıştı . Artık o da tamam.

Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci'nin konusmasinin videosu var ,tamamen gercek .izleyip dinleyebilirsiniz .

böyle bir savaş zamanı var o kişi böyle bişey düşünse dahi bu dönem bunun lafını yapamaz. ben kesinlikle inanmıyorum..insanları karalayıp günahını almasınlar mübarek gün.

lafı çarpıtmayı o kadar seviyorsunuz ki adamın konuştuklarından bunu mu anladın...... bak ne güzel bangır bangır ne demiş yahudi malı diye her ürünü boykot etmeyin markanın dini olmaz...yani her yahudi savaşa destek vermiyor...bunu geçen yahudiler filistine destek yürüyüşü yaptığındada konuşmuştuk.... ama yoooookkk lafı çarpıt akp yi karala.....ya ne insansınız be......

Cihan haber ajansı montajlarıyla ün salmış bi kuruluş üstelik bir kişinin böyle demesi israilin bit terör devleti olduğunu ve mallarını boykot etmekle bile olsa zalimin yanında durmamak gerektiği gerçeğini değiştirmez. Bir şişe kola alarak bir bomba da sen atma dediğiniz halde hala boykota karşı çıkan insanlarla da fazla vakit kaybetmemek lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her olayda tavrınız bu lafı cımbızla çek süsle yapıştır...

allah israile tabiki de afet vermesin bunda yanlış olan ne, orda ki masum yahudi çocuklarının ne günahı var :5: hepsi israil devletinin suçu

Evet boykot cok ses getirmeyebilir ama milletce tek.dilegimiz rabbimin gazabi su olen insanlarin kemikleri kalmadan yagsin beddualar israile.

konu sahibesini konuya davet ediyorum....merak ettim ne anlamış bu konuşmadan.....

Filistindekiler cocuk degil mi ne sacmalamissin

filistindeki çocuklar ölüyor diye israilli cocuklarda ölse için mi ferahlıyacak , oldu gözünün önünde israilli bir iki çocuk bombalayalım da rahatla bari, bu nasıl bir fikir bana saçma diyorsunda kendin ırkçılık yapıyorsun devlet büyüklerinin yaptıgı hataları neden bebeler çeksin, çogu da yahudi kınıyor israilin yaptıklarını beddua edecekseniz bu olayların sorumlularına edin..

Back