Allah için cevap verin kafam çok karışık ya

Sanmıyorum😔 ben önceki mesajımda fikrimi söylemiştim. Zaten kan testiniz negatif, o kahverengi lekeler adet başlangıcı gibi gelmişti zaten bana. Yine de vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz. Biraz dinlenin bakalım
Haklısınız teşekkür ederim ama işte günüm ilk defa geçince umutlandim napalım 😓

Bende de öyle olmuştu yerleşme kanaması sandım sonra tamamen kırmızıya döndü doktora gittim sadece adetin zor gelmiş o kadar dedi. Ammaaa diğer ay hamile kaldımm. Ümidinizi kaybetmeyin insaAllah hayırlı zamanda olur. Şunu da unutmayın hamile miyim oldu mu olmadı mı diye stres yapmak durumu olumsuz etkiliyor. Biraz rahat olun, doktora gidin kontrollerinizi yaptırın sorun yoksa rahatça doğru zamanın gelmesini bekleyin
4 ay önce dış gebelik geçirdim ilk gebeligimdi çok sarstı beni ama ona rağmen adetim hep düzenli gelirdi çok umutlandim bu sefer kısmet ne diyelim😓

Çok teşekkür ederim rahatladım bir nebzede Rabbim size bağışlasın evladınızı peki klomen vb... Biseyler kullandınız mı ilaç falan bende bebek sahibi olmak istiyorum bir an önce 🥹
Aminn sizde insaAllah hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız. Hayır hamile kalmadan önce hiç ilaç kullanmadım, sadece adetim geç oldu diye doktora gitmiştim, hamilelik düşünüyorum bir sorun var mi dedim ultrasonda kontrol etti bir sorun yok dedi zaten ertesi ay da hamile kaldım. İnsaAllah sizde bir an önce güzel haberler alırsınız 🥰

Geçen hafta pazartesi beta HCG verdim 0.200 çıktı bugün verdim 0.1 çıktı adetim normalde asla gecikmez 3 gündür gecikiyor birde yerleşme kanaması gibi kahve lekem geliyor 3 gündür az az belim ve sol kasığım ağrıyor napmam lazım neden böyle bilmiyorum
doğum kontrol hapları kullandın mı

Geçen hafta pazartesi beta HCG verdim 0.200 çıktı bugün verdim 0.1 çıktı adetim normalde asla gecikmez 3 gündür gecikiyor birde yerleşme kanaması gibi kahve lekem geliyor 3 gündür az az belim ve sol kasığım ağrıyor napmam lazım neden böyle bilmiyorum
Canım bence 10 gün bekle

Bebek denemeye başlayınca vücut sapıtıyor adet döngüleri sapıtıyor maalesef. Vücut kendini hazırlıyor bence hamile kalmaya.

X