Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki gebeliğin çok yenidir 2-3 haftalık ?Geçen hafta pazartesi beta HCG verdim 0.200 çıktı bugün verdim 0.1 çıktı adetim normalde asla gecikmez 3 gündür gecikiyor birde yerleşme kanaması gibi kahve lekem geliyor 3 gündür az az belim ve sol kasığım ağrıyor napmam lazım neden böyle bilmiyorum
3 gün geciktiyse kanda çıkardı büyük ihtimalle regliniz sökülüyordurGeçen hafta pazartesi beta HCG verdim 0.200 çıktı bugün verdim 0.1 çıktı adetim normalde asla gecikmez 3 gündür gecikiyor birde yerleşme kanaması gibi kahve lekem geliyor 3 gündür az az belim ve sol kasığım ağrıyor napmam lazım neden böyle bilmiyorum
Geç döllenme de değer böyle düşükse olur mu acaba3 gün geciktiyse kanda çıkardı büyük ihtimalle regliniz sökülüyordur
3 gün geciktiyse kanda çıkardı büyük ihtimalle regliniz sökülüyordur
İnşallah ya inşallah peki geç döllenme de değer böyle düşük olurmuBelki gebeliğin çok yenidir 2-3 haftalık ?
Geç döllenmeyse de daha kana geçmemiş çünkü değeriniz tamamen negatif şu anGeç döllenme de değer böyle düşükse olur mu acaba
İnşallah geç döllenmedir adetim gecikiyor belim ağrıyor dua edin nolurGeç döllenmeyse de daha kana geçmemiş çünkü değeriniz tamamen negatif şu an
Geçen hafta pazartesi beta HCG verdim 0.200 çıktı bugün verdim 0.1 çıktı adetim normalde asla gecikmez 3 gündür gecikiyor birde yerleşme kanaması gibi kahve lekem geliyor 3 gündür az az belim ve sol kasığım ağrıyor napmam lazım neden böyle bilmiyorum
Ben yine de bı umut geç döllenme olur diyorum hayırlısı olsun teşekkür ederimBence negatif. Umudunuzu kırmak istemem ama hem kan değeriniz 0.2 çıkmış hem de lekelenmeleriniz varmış. Muhtemelen regl başlangıcıdır o lekelenmeler. Yerleşme kanaması olsa kan değerinizin biraz yüksek olması lazım
Allah gönlünüze göre versin inşallahBen yine de bı umut geç döllenme olur diyorum hayırlısı olsun teşekkür ederim
Amin inşallah Allah razı olsun5 den küçük olduğu için negatif malesef. Mevsim geçişleri bu yıl zor oldu büyük ihtimalle adetiniz sokulecektir. Allah aratmadan nasıp etsin.
Kahverengi lekelenmem kırmızıya döndü acaba Çok hareket ediyorum diye miBence negatif. Umudunuzu kırmak istemem ama hem kan değeriniz 0.2 çıkmış hem de lekelenmeleriniz varmış. Muhtemelen regl başlangıcıdır o lekelenmeler. Yerleşme kanaması olsa kan değerinizin biraz yüksek olması lazım
Ya kahverengi lekelenmem kirmiza dönüşüyor çok hareket ediyorum iş yapiyorum onlan ilgisi var mıdırGeç döllenmeyse de daha kana geçmemiş çünkü değeriniz tamamen negatif şu an
Sanmıyorum ben önceki mesajımda fikrimi söylemiştim. Zaten kan testiniz negatif, o kahverengi lekeler adet başlangıcı gibi gelmişti zaten bana. Yine de vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz. Biraz dinlenin bakalımKahverengi lekelenmem kırmızıya döndü acaba Çok hareket ediyorum diye mi
Gecikme varsa bu değer yeterli değil diyebiliyorum. En azından yükselirdi biraz . Doktora giderseniz daha içiniz rahat edecektirGeçen hafta pazartesi beta HCG verdim 0.200 çıktı bugün verdim 0.1 çıktı adetim normalde asla gecikmez 3 gündür gecikiyor birde yerleşme kanaması gibi kahve lekem geliyor 3 gündür az az belim ve sol kasığım ağrıyor napmam lazım neden böyle bilmiyorum
Bende de öyle olmuştu yerleşme kanaması sandım sonra tamamen kırmızıya döndü doktora gittim sadece adetin zor gelmiş o kadar dedi. Ammaaa diğer ay hamile kaldımm. Ümidinizi kaybetmeyin insaAllah hayırlı zamanda olur. Şunu da unutmayın hamile miyim oldu mu olmadı mı diye stres yapmak durumu olumsuz etkiliyor. Biraz rahat olun, doktora gidin kontrollerinizi yaptırın sorun yoksa rahatça doğru zamanın gelmesini bekleyinYa kahverengi lekelenmem kirmiza dönüşüyor çok hareket ediyorum iş yapiyorum onlan ilgisi var mıdır
Çok teşekkür ederim rahatladım bir nebzede Rabbim size bağışlasın evladınızı peki klomen vb... Biseyler kullandınız mı ilaç falan bende bebek sahibi olmak istiyorum bir an önceBende de öyle olmuştu yerleşme kanaması sandım sonra tamamen kırmızıya döndü doktora gittim sadece adetin zor gelmiş o kadar dedi. Ammaaa diğer ay hamile kaldımm. Ümidinizi kaybetmeyin insaAllah hayırlı zamanda olur. Şunu da unutmayın hamile miyim oldu mu olmadı mı diye stres yapmak durumu olumsuz etkiliyor. Biraz rahat olun, doktora gidin kontrollerinizi yaptırın sorun yoksa rahatça doğru zamanın gelmesini bekleyin