- 28 Ekim 2023
- 172
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Eda karakus
29 yaşındayım ve 7 yaşında bir evladım var çok şükür. Yıllarca cocuk istemedim oğlum alerjik astımdi yalnız büyütüyorum desteksiz vs. Artık büyüdü bir çocuğum daha olsun oğlumda kardes istiyor dedim ayrıca kasiklarimda agri vardı ve muayeneye gittim ve şok . Amh değerim 0.879 . Muayene olduğum doktor olur dedi ama 5 aylık denememize rağmen olmadı. Ayrıca muayenede enfeksiyon görmedi smear yaptık birsey yok dedi. Ayrıca o dönem idrar yolu enfeksiyonu geçirdim agri ondan dedi. Antibiyotik de kullandığım için agri geçti bir iki ay hiç olmadı. Geçen ay yumurtlama günümden sonra yine sag ve sol kasikta agri oldu ( ağrılarım genelde adetime bir hafta on gün kala oluyor geçici anlık vurup geciyor) ve hormon testinde fsh değerim 6 dan 15 yükselmiş lh yuksek prolaktin yuksek bir daha doktora gittim. Vajinada enfeksiyon var dedi. Yumurtaların sag da 2 3 tane var soldaki var ama sag sola göre daha güçlü dedi ve yumurta tedavisine başladık. Bu ay adetimden sonra rahim filmi istedi ama ben cok korkuyorum ya tüplerin tikaliysa sag sol taraflı kasik ağrılardan dolayı düşünmeden edemiyorum psikolojim bozuldu evet çok şükür evladım var ama bu süreçler beni yordu jinekolojik muayeneden deli gibi korkan ben sürekli doktorlardayim. Birde tupler geri dönülmez bir sorun sanırım ağrılı durumlarda. Bu yaşta tüplerimi kaybetmekte istemiyorum. yaşayan var mı olmazsa tabiki dünyanın sonu değil ama elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum