Allah daha başka dert vermesin :(

Belki burda büyüye vs. inanmayanlar vardır ama ben anlatayım.
Aynı şekilde bizim evde, eve gelmek istemiyorduk eve gelince içimiz daralıyordu resmen boğuluyorduk, eve gelen misafir evde durmuyordu resmen (özellikle anneannem hiç duramazdı). İşte yıllarca bunları yaşadık. Büyü yapılmış meğersem. Yatağın altında duvarlarda falan doğuz yağı varmış ben inanmıyordum yatağın altını görünce koşulsuz inandım. Çözüm belli ama sahtekar çok var dikkat etmek gerekir.

Sağlık sorunları nedeniyle bebek yapmaya karar verdik. Hamileyken çalışmaya devam ettim ta ki riskli durumlar söz konusu olasıya kadar. O dönem durumumuz daha iyiydi. Eşim terfi almış, müdür olmuştu. Sonrasında şirket Küçülme kararı aldı ve ikimizi de işten çıkardı.

Var öyle insan hayatında ters giden dönemler. Bol bol dua okuyun, genede şükredin ve hamdolsun demeye özen gösterin; ama her gecenin bir sabahı vardır inşallah eviniz bereketle dolar

Var öyle insan hayatında ters giden dönemler. Bol bol dua okuyun, genede şükredin ve hamdolsun demeye özen gösterin; ama her gecenin bir sabahı vardır inşallah eviniz bereketle dolar
Amin inşallah geçer. Buraya yazmamın tek sebebi biraz olsun telkin duymaktı. Sağolun bir tek siz telkin verdiniz.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X