- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türk erkekleri çok basit......
adam çocuğunu öperken siz onu mu seyrediyordunuz?
nereden anladınız size baktığını...
pis adi:mymeka:
ben olsam senin yerinde oo hareketleri yaparken oturduğum yerden ne bakıyorsun beee diyip elimi havalandırırdım..
ne cevap verecek merak ediyorum o zaman
böylelerini utandırmak lazım..
en sevdiğim şey:lepi:
sen sıkma canını canım..bebişinide üzme lütfen..:teselli:
terbiyesiz ahlaksiz
pislik namussuz
sapik sapik sapik sapikkkkkkkkkkkk
ben hamile olduğum için, bir kaç kez o tatlı bebişe baktım.. ama benim bir huyum vardır ben öyle birinde birşey dikkatimi çekse, çaktırmadan, rahatsız etmeden bakarım..bebişe de öyle baktım çünkü rahatsız olabilirler belki diye.. bazı aileler vardır bebeklerine öyle bakılmasını istemezler mesela nazar falan değer diye... ben de öyle düşünerek baktım o bebeğe.. ama adam benim bebeğe baktığımı falan da görmedi hissettirmedim.. sonra adam o bebeği kucağına aldı ve sevmeye başladı..bakışları da bana kaymaya başladı işte...ben öyle adamla fazla gözgöze gelmedim... ama dikkatimi çeken tek şey, adamın yaptığı o hareketlerdi işte...bir de bende bir huy var birinin bana dikkatle baktığını gördüğüm an ürkerim ay bana birşey mi yapacak, ay takip mi edecek ay rezillik mi çıkacak diye...işte böyle..adam çocuğunu öperken siz onu mu seyrediyordunuz?
nereden anladınız size baktığını...