Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna aslında benim de anlam vermem güç oldu...bebek kız bebekti pembeler giydirmişler çok sevimliydi... adamın kızı olduğu da bariz belliydi... sıkıca sarılmış, kızını kokluyor, öpüyor, inanmayacaksınız ama o minicik bebeğin dudaklarına bile öpücük kondurduğunu ve bu sırada bakışlarımı yakalamaya çalıştığını fark ettim..o bebeği koklarken, sanki beni istiyormuş gibi bana istekli istekli bakıyordu... hani erkekler istedikleri kadına nasıl bakarlar, aynen öyle işte...sana şuan bunu yapıyorum der gibi.. seni şuan kokluyorum, öpüyorum der gibi... daha fazla yazmak istemiyorum.. bu iğrençlik açıkcası miğdemi bulandırdı...ya adamın bakması cok kötü biliyorum anladım da bebegini nasıl şehvetle öpüyormuş onu anlamadım böyle bir sonuç nasıl cıktı yani..tamam bebegini severmiş gibi yapıp eşinin dikkatini cekmeden etrafa göz attı sanırım ama ben bebegi şehvetle öpüyorum seni de böyle öpücem mesajı verdigine inanmıyorum ya.ilk kez duydum bu tarz bi şeyi hanımlar böyle bi anlam mı var genel ben mi bilmiyordum ki...şok oldum...
ben o adamın bakışlarına karşılık bakmadım... ilk yazdığım yazıyı iyi okumamışsınız sanırım.. sandalyemi çevirdim zaten sırtımı döndüm..bu anlattığım olay bir saat sürmüyor bir kaç dk içinde olan bir hadise...Bunu bu sekil buraya yazmaniz bile benim bir tuafima gittiii:1closedeyes:madem o kisinin size baktigini gordugunuz an sandalyeye cevirin neden bakiyosunuz onuda hic anlamadim ilginc....bakmayada bilirdiniz baska birseylerle ilgilenebilirdiniz hah:1shok:
ya adamın bakması cok kötü biliyorum anladım da bebegini nasıl şehvetle öpüyormuş onu anlamadım böyle bir sonuç nasıl cıktı yani..tamam bebegini severmiş gibi yapıp eşinin dikkatini cekmeden etrafa göz attı sanırım ama ben bebegi şehvetle öpüyorum seni de böyle öpücem mesajı verdigine inanmıyorum ya.ilk kez duydum bu tarz bi şeyi hanımlar böyle bi anlam mı var genel ben mi bilmiyordum ki...şok oldum...