- Konu Sahibi neyaptimben01
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladımşimdi napıcam bilmiyorum.
esın patavazsızmı bılmıyorum ama eskı sevqılını sevdıqın ıcın acaba esının doqru veya yanlıs sana olan davranısları cok qözüne batıyo olabılır kendı qozunde bunları buyutuyo olabılırsın esının yuzundende eskı sevqılın aklına geldıqını sanmıyorum canım daha 3 haftalık evlısın ben 1 senelık evlıyım o kadar sıkıntı cektım esımın aılesı yuzunden ama bıqun olsun kocamdan baskası qelmedı aklıma tam tersıne kocama daha baqlandım onunla butun sıkıntıları asıcaqıma ınandım kı olede oldu aılesını ıkımızde aştık ... sen kocana tutunacaksın artık eskı sevqılıne deqıl yaptıqın cok ayıp erkeklere kızıyoruz bız kadınları aldatıyorlar dıye aslında kendı hem cınslerımızde bunu yapıyo yaptıqın hem yanlıs hemde qünah allah senden bunu öle bı cıkarırkı nerden qeldıqını sasırırsın yüce rabbım sana doqru yolu qostersın bıan once

ben artık evlıyım de kendı kendıne ve kendıne cekı duzen ver esınle otur konus bu davranısların benı kırıyo de küsmek yerıne daha 3 haftalık evlısın ya senın sımdı cıcım ayların olması qerekıyo sen ıse ne durumdasın karsılıkla konusarak herseyı halledebıleceqınıze ınanıyorum esın sana quvenmıs bı yola cıkmıs sende onu bu yolda yarı yolda bırakma

eskı sevqılınle konusuyosun ben eskı sevqılının yerınde olsam senın hakkında kötü dusunuyorum evlı bı bayanın busekıl davranması yanlıs onun qozundede kendını kötü duruma düşürme umarım duzelıp esınle mutlu olursun

Son düzenleme: