Allah belamı versin benim

hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladım :( şimdi napıcam bilmiyorum.

esın patavazsızmı bılmıyorum ama eskı sevqılını sevdıqın ıcın acaba esının doqru veya yanlıs sana olan davranısları cok qözüne batıyo olabılır kendı qozunde bunları buyutuyo olabılırsın esının yuzundende eskı sevqılın aklına geldıqını sanmıyorum canım daha 3 haftalık evlısın ben 1 senelık evlıyım o kadar sıkıntı cektım esımın aılesı yuzunden ama bıqun olsun kocamdan baskası qelmedı aklıma tam tersıne kocama daha baqlandım onunla butun sıkıntıları asıcaqıma ınandım kı olede oldu aılesını ıkımızde aştık ... sen kocana tutunacaksın artık eskı sevqılıne deqıl yaptıqın cok ayıp erkeklere kızıyoruz bız kadınları aldatıyorlar dıye aslında kendı hem cınslerımızde bunu yapıyo yaptıqın hem yanlıs hemde qünah allah senden bunu öle bı cıkarırkı nerden qeldıqını sasırırsın yüce rabbım sana doqru yolu qostersın bıan once :34:

ben artık evlıyım de kendı kendıne ve kendıne cekı duzen ver esınle otur konus bu davranısların benı kırıyo de küsmek yerıne daha 3 haftalık evlısın ya senın sımdı cıcım ayların olması qerekıyo sen ıse ne durumdasın karsılıkla konusarak herseyı halledebıleceqınıze ınanıyorum esın sana quvenmıs bı yola cıkmıs sende onu bu yolda yarı yolda bırakma :34:

eskı sevqılınle konusuyosun ben eskı sevqılının yerınde olsam senın hakkında kötü dusunuyorum evlı bı bayanın busekıl davranması yanlıs onun qozundede kendını kötü duruma düşürme umarım duzelıp esınle mutlu olursun :34:

Son düzenleme:
Şimdi siz bunu yazınca bana haddimi mi bildirdiniz, hududumu mu cizdiniz? Kötü içerik butonunu kullanıp şikayet etseydiniz keşke. Ne geldiyse başıma insani duygularımdan geldi zaten.

Hakaret mi etmişim, küfür mü?

Estağfurullah..Elbette öyle bir niyette değilim...Ama biraz daha insani yaklaşalım, insanoğluyuz...Hatasız kul yok...Çok acımasız gördüm mesajınızı...
Sizin hikayenizi de biliyorum, Allah yardımcınız olsun...

kadınlar, insanlar diyeyim başlarına gelmesinden korktuğu(veya gelen) olaylar söz konusu olunca o kadar acımasız oluyor ki. hani ne kadar topyekün ve şiddetle kötülersek bu tür olayları hayatımızdan eksiltiriz sanıyorlar. elmayra'nın yazdığı abartılı mesajın bir heyecanla 60 civarı kişi tarafından beğenilmesinin sebebi bu.

korkularımızı bu şekilde hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, arada insanları da şamar delisi yapmaya çalışmak manasız. yanlış yapmış konu sahibi evet elbette katılıyorum. üstelik aynı korkular benim de hayatımı altüst etti. fakat yaşadığı sıkıntıları bilmeden sırf yaptığı yanlış yüzünden bu kadar itip kakılmaz insan. ona bir yanlış yaptığı için çok kötü bir kadınmış gibi yaklaşırken adamı da bunu asla ve kata haketmeyen bir melek mertebesine yükseltmeyin.

ha konu çok açık net olur,

eşimi sevmiyorum, çok iyi bir insan ama elimde değil başkalarıyla birlikte olmaya da devam ediyorum çıkmazdayım vs yazsa alalalalahhh diye saldırın da:) insan yazanın üslubundan bile, biraz sakin olsa anlar az çok, kötü ve bile isteye sürekli yanlışlar yapan biri olmadığını.

Davulun sesi hep uzaktan hoş gelir.Kişinin erişemediği gereksiz bir tutkuya dönüşür..Mesele bu..Rahatla..Ve eşine sarıl...Onla olsaydın da sorunların olabilirdi..Uzakta olanın hep iyi yanları akla gelir..Bunu bilerek yaşayarak söylüyorum..

Son düzenleme:
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

naptın naaptııınnnn :20::20::20:
neden böyle bişey yaptın be arkadaşım?
Yazık değilmi o adama? yazık değilmi sana?
hadi onu da geçtim artık evlenmişsin geçmişi sil at ne işin var artık helalin olmayan adamla?
Patavatsız olabilir kişiliği odur yapcak bişey yok da sen kişiliksizmisin be güzel kardeşim?
Hatanı en kısa zamanda düzeltirsin inşallah..

kadınlar, insanlar diyeyim başlarına gelmesinden korktuğu(veya gelen) olaylar söz konusu olunca o kadar acımasız oluyor ki. hani ne kadar topyekün ve şiddetle kötülersek bu tür olayları hayatımızdan eksiltiriz sanıyorlar. elmayra'nın yazdığı abartılı mesajın bir heyecanla 60 civarı kişi tarafından beğenilmesinin sebebi bu.

korkularımızı bu şekilde hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, arada insanları da şamar delisi yapmaya çalışmak manasız. yanlış yapmış konu sahibi evet elbette katılıyorum. üstelik aynı korkular benim de hayatımı altüst etti. fakat yaşadığı sıkıntıları bilmeden sırf yaptığı yanlış yüzünden bu kadar itip kakılmaz insan. ona bir yanlış yaptığı için çok kötü bir kadınmış gibi yaklaşırken adamı da bunu asla ve kata haketmeyen bir melek mertebesine yükseltmeyin.

ha konu çok açık net olur,

eşimi sevmiyorum, çok iyi bir insan ama elimde değil başkalarıyla birlikte olmaya da devam ediyorum çıkmazdayım vs yazsa alalalalahhh diye saldırın da:) insan yazanın üslubundan bile, biraz sakin olsa anlar az çok, kötü ve bile isteye sürekli yanlışlar yapan biri olmadığını.

teşekkür ederim :/ farkındayım benim yaptıgımı onaylamış değilsiniz.. sadece insanlara karsı bi nebzede olsa bana kalkan olmuşsunuz Allah razı olsun

teşekkür ederim :/ farkındayım benim yaptıgımı onaylamış değilsiniz.. sadece insanlara karsı bi nebzede olsa bana kalkan olmuşsunuz Allah razı olsun
aslında o kadar iddialı bir niyetim yoktu ama şu cümlen de inceden bi içimi sızlatmadı değil. fazla duygusal davranmış olabilirim ama bu kısacık cümleden çok yalnız hissettiğini (kk için söylemiyorum) ve destek görecek bir yakının olmadığını çıkardım sanki.

eşinle konuşup problemlerinizi çözmeye çalışın önce. belki biraz sevgisini hissetsen misliyle karşılık verebilirsin düşündüğüm gibi yalnızsan. yine de ne kadar olumsuz sonuçlansa da çabaların kesinlikle bir daha arkasından iş çevirme. bırak onu, kişiliğini belki ilerde o seni aldatır daha uç şekilde ihanet eder ama sen temiz kalmalısın ki mutluğu hak ettiğine inanıp umut edebilesin. kötüye kötülükle yanıt vererek kimsenin "gönül rahatlığını" elinden almasına izin verme.

Bu kadar acımasız yorumları anlamak için konu sahibesinin cevaplarını 3 kez okudum.
Kadın kocasını aldatmamış, Evli bir adamla birliktede değil, Fuhuşta yapmıyor
Eeee bu lafları hakedecek ne yaptı ozaman?:26:
Kötü giden bir süreçte o anki psikolojiyle eski sevgili aklına gelip facebooktan sahte hesap açıp iki kelam etmiş anlaşılınca kapatmış,
Hatasının farkına varmış ve kendini kötü hissedip burada paylaşmış
Yeni evlilik sendromu yaşıyorlar, eşi ve kendisi çocuk gibi küsmüşler birbirlerine
Siz sabredin, eşinizle konuşun, birbirinize vakit tanıyın vs. gibi nasihatlar vereceğinize eşini sütten çıkmış ak kaşık yapıp bir günde boşanma kararı aldırdınız kadına tebrikler:46:
Eşide adam olsun evinde karısının yanında dursun!:19:
Sadece 3 haftalık bir evlilikte yatmadan yatmaya geleceğine insan gibi gelip konuşsun karısıyla,
Küsmüş beyefendi çocuk oyunu oynuyorlarya.
----------------
Konu sahibi arkadaşım sende boşanma düşüncesini at kafandan daha öncede dediğim gibi sabret, al karşına sakin sakin konuş, nelerden şikayetçi olduğunu anlat, onun sende neleri yanlış bulduğunu sor ikinizde birbirinizin yanlışlarını görün ve düzeltmeye çalışın. Evlilik öyle kolay bir kurum değil. Emek, sabır ister.
Bir evlilik terapistiyle görüşmenizde fayda var.

dövseydiniz bide kadını yaaa :22:
herkes hata yapabilir kaldı ki ne yaşadığını bilmiyoruz ailevi nedenlerden evlendim yağmurdan kaçarken doluya tutuldum diyor
insanlar burada normal sosyal çevresinde anlatmaya çekindiği şeyleri yazıyorlar ki doğru fikre yönelsinler
bukadar top tüfek gitmeye de gerek yok bence

konu sahibine gelince,
bence evliliğin sorunlu olmasaydı eşinle iyi anlaşıyor olsaydın eski sevgiline özlem duymayacaktın
yani tamamen içinde bulunduğun durumla alakalı
tamam sevgiline fake hesaptan da olsa msj atmaman gerekirdi ama olmuş bir kere sen de hatanı anlamışsın zaten
bundan sonrasında eşinle aranı düzeltmek için çabalamanı tavsiye ederim açıkca konuş rahatsız olduğun durumları söyle
ama yok ben artık iyice soğudum karı-koca ilişkimi sürdüremeyecek durumdayım diyorsan ayrıl eşinden ozaman eski sevgilinle görüşür müsün barışırmısın orasını sen bilirsin...

Son düzenleme:
hatalar yapmışsınız ve pişman olmuşsunuz. öncelikle eski sevgilinizle fake hesap vs irtibat kurmayın..
kendinize zaman tanıyın eşinizle de aranız düzelir yeni evlisiniz alışma süreci falan. duygu karmaşıklığı yaşıyorsunuz. geçici olacaktır ve bu yüzden belki ilgiyi eski sevgiliznde görmek istednz yada anlık davrandnız. şuan kendinizi suçlamayın ve önünüze bakın geçmişe değil
bu süreçte duygu ve düşüncelerinizi kontrol altında tutmaya çalışın ve olumlu düşünün dua edin mutlu bir yuvam olsun diye

hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladım :( şimdi napıcam bilmiyorum.

Eski sevgilinden neden ayrildin peki??

Estağfurullah..Elbette öyle bir niyette değilim...Ama biraz daha insani yaklaşalım, insanoğluyuz...Hatasız kul yok...Çok acımasız gördüm mesajınızı...
Sizin hikayenizi de biliyorum, Allah yardımcınız olsun...

Haklısın Melodi, biraz sert olmuş. Acımazsız değil de sert.

Teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.

kendıne yapılmasını ıstemedıgın seylerı baskasına yapma derız hep. ıste senın durumun boyle. esınle mutlu olmayacagına ınanıyorsan, bu evlılıgı uzatmadan bıtır derım. baskasını sevıyorsun o kısı halen aklında. evlı kalman, esını aldatman anlamına gelıyor. aldatmak ıcın ıllakı baska bırı ıle beraber olmaya gerek yok. bunu kendıne olan saygını yıtırmemek ıcın yapmalısın. esın ve sen yenıden hayatınıza donmenız yenı hayat kurmak ıcın bunu yapmalısın. bu sekılde devam edersen, esıne yazık olur. ne olursa olsun kımse bunu haketmez. hatayı basta yapmıssın. baskasını severken baska bırı ıle evlenmıssın ama o ınsanı unutamayacaksan bu evlılıgı bıtır derım. ve sunu da unutma o kısı ıle yuzyuze gorusmek hatta yakınlasmak bıle mumkun olabılır. olmaz yapmam deme. bu boyle yavas yavas ılerler. gun gun esınden soguyacaksın cunku zaten sevmıyorsun. baskasını sevdıgın ıcın adamın herseyı gozune batar. battıkca ondan uzaklasıp eskı askına daha cok baglanacaksın.

senın yasadıgın su duyguları kuzenım bırebır yasadı, eskı askıyla beraber bıle oldu. kendınden ıgrendı, psıkolojısı bozuldu, ıntıhar ettı, hersey ortaya cıktı, hem aılesını hem esının saygısını hem asık oldugu kısıyı hem kendıne olan saygısını kaybettı.

herkes çok sert yaklaşmış, hepimizin bunu yaşamayacağı ne malum?
evlilikte mutsuz olan herkes eski sevdiğini düşünür, kimse yok demesin..

ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

Aminnn.·.·.·.·.

Back
X