Allah belamı versin benim

Eski sevgilin senle evlenecek olsa senden ayrılmazdı seninde başkasıyla evlenmene izin vermezdi.

Eşinden boşanırsın eskisiyle evlenecem yada yeni ilişkiye başlayacam diye oda der ben ayrılmışla işim olmaz ortada kalırsın.

Sen bırak eskiyi felan önüne bak. Eşine iyi davran. Aşk herzaman mutlu sonla bitmez. Hayatını daha fazla mafetme

bu kadar kolay yani,
benim anlamadıgım neden ,neden unutamadıgınız:26:
peki siz aynı durumda olsanız, eşiniz eski sevgilisiyle konuşsaydı ne olurdu?

Son düzenleme:
Sen kötü kadınsın. Yuva yıkan kadınsın.

hemen yaftalamaya bayılıyorsunuz yahuu

kadın ne yaptı gıttı kocasını mı aldattıda yuva yıkan kadın oldu

evet eskı sevgılısıyle konusması hata olmus ,ama hem onla

sevgılı olup hem de suan kı adamla evlı kalmayı tercıh etmıyor kı

bellı kı bı kacıs evlılıgı yapmıs sonunu dusunmeden ,

sımdı de basını duvarlara vuruyor olay bu kadar basıt .

eski sevgilime dönerim umuduyla yaşamayın,
olsaydı zaten ayrı kaldığınız 9 ay içinde olurdu...
Eskiyi eskide bırakın, bugüne bakın...

senin yaptigin sey normal birsey deyil sen artik evli barkli bir kadinsin eski sevgilini seviyordunda neden baskasiyla evlendin yazik o adama eyer o yapsaydi beni aldattin derdin senin yaptignda bence ayni sey aklini basina al ve kendine gell kapischhhhhh

yanlis yoldasiniz eski sevgiliden yeni sevgili olmaz bence :) bir cok arkadasin dedigi gibi sizi sevseydi o sure boyunca nerdeydi ?
esinize haksizlik ediyorsunuz o belki sizi cok sevdiginden sizinle surekli konusmaya calisiyor bir derdiniz oldugunu dusunuyor belkide ama siz ona patavatsiz diyorsunuz !
bu yolun sonu kotu eski sevgilinizle muhattabinizi kesin yada esinize olanlari soyleyip onu daha fazla uzmeden ayrilin benim size tavsiyem bu.
Egerki eski sevgilinizle gorusmeye devam edip esinizlede evli kalirsaniz dunyasi yikilacak olan kisi esiniz olacak ama sunu unutmayiniz ki bir gun bunun hesabini vereceksiniz er yada gec o yuzden hizli karar verin dogru karar verin!

bana yine fake konu gibi geldi ya:-((( dert sahibi o değilde sanki biziz.millet onca yorum yapmış konu sahibesi yok ortada...

E arkadaşım madem başkasını seviyosun amacın ne?
Kaçış olarak görmüş falan demiş bazıları, kaçışla ne alaka 'Başkasıyla evlenirsem unuturum' mantığıda ne saçma.
Madem böyle düşünüyodun biriyle sevgili olsaydın pat diye niye evleniyosun.
Allahtan belanımı istiyosun derler ya adama ama allah sizin belanızı çoktan vermiş zaten evlisiniz ve eski sevgilinizle konuşuyosunuz .
Çok sinir oluyorum ya, yazık o adama.
Hemen boşan canım sen, eşiyle sorunu olan eski sevgiliye sarıyo bu nedir ya, kargaşaya gel.

Beni özlediniz mi:ssz: 3-5 gün hasta olduk konu dışılar, hakaretler gırla gitmiş.

Sütten çıkma ak kaşığız hepimiz, hiç hata yapmayız, hiç acabalarımız olmaz o yüzden biri hata yaptığında kazara konu açarsa elimizden geleni ardımıza koymayız, ilk taşı en masum olanınız atsın.

Bu topikte konu sahibesine doğru dürüst yol gösterecek, bir yol çizmesine ön ayak olacakcasanız buyrun, yok hakaret ederim, konu dışı yazıp konuyu kaynatırım diyorsanız kusura bakmayın...

Beni özlediniz mi:ssz: 3-5 gün hasta olduk konu dışılar, hakaretler gırla gitmiş.

Sütten çıkma ak kaşığız hepimiz, hiç hata yapmayız, hiç acabalarımız olmaz o yüzden biri hata yaptığında kazara konu açarsa elimizden geleni ardımıza koymayız, ilk taşı en masum olanınız atsın.

Bu topikte konu sahibesine doğru dürüst yol gösterecek, bir yol çizmesine ön ayak olacakcasanız buyrun, yok hakaret ederim, konu dışı yazıp konuyu kaynatırım diyorsanız kusura bakmayın...

Bende diyorum kaç gündür niye ceza almadım meğer hastaymışın geçmiş olsun.

Son sayfalara baktım üyelerin yarısı ceza yemiş. Aslında mesajlarda çok ters bir durum da yok gibi ama "kk kuralları" işte ne yaparsın... Sağı solu belli olmuyor. Bu arada benim de şikayet ettiğim mesajlar vardı hala işlem görmedi hatırlatayım gözden kaçmasın. Yok mesaj "kk kuralları" na uyar derseniz forumu hayvanat bahçesine çevirmekte zarar görmüyorum.

Bu arada son cezamdan sonra çok değiştim, içerdeyken düşünecek çok zamanım oldu... Senin yokluğunda neredeyse her başlıkta konu sahiplerine laf söylüyorlar inanamıyorum. Neyseki artık sen geldiğine göre böyle şeyler olmayacak. Ne güzel dedin "ilk taşı en masum olan atsın" diye. İşte herkes bizler gibi olamıyor, bazı şeyleri düşünemiyor, illa yönlendirilecekler...

Neyse konumuza dönelim... Konu sahibi arkadaş! Ben şahsen senin eski sevgilinle görüşmende sakıncalı bir durum görmüyorum... Sonuç olarak kocanın bundan haberi yok yani. Eski sevgilinle konuş, onu ikna et bol bol görüşün ama kocana söylemesin, o zaman sıkıntı olabilir işte. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama aşk diye bir şey var. Nedir yani alt tarafı bir imza attı diye aşkına sahip çıkmayacak mı? Böyle zihniyetler yüzünden ilerleyemiyoruz, avrupa birliğine giremiyoruz. İyi bari her aldatanı burda linç edelim o zaman... Böyle bir şey olabilir mi yahu?

Bundan böyle konu sahibi sahipsiz değil, bunu böyle bilin. Arkadaşa ters bir şey söyleyeni şikayet ederim... O kadar.

Eşinize de kendine de yazık arkadaşım o zaman bu evliligi yürütemiyorsan boşancaksın ki ben evliliginizin düzelecegini zannetmiyorum eski sevgiliniz zaten iyi bir insan olmuş olsaydı sizi bırakmazdı siz başkasıyla evlenirken gelip mani olurdu evet onunla 1 günde olsa net üzerinden konuşman hata olmuş ve üzülerek söylüyorum bu tür konuşmaların devamı gelir ayrıca eşinede yazık eger eşin eski sevglisi ile 1 günde olsa görüşmüş olsa ne olurdu sende kırılırdın yol yakınken bence ya evliligini kurtaracaksın yada ilk cümlemde söyledigim gibi boşanacaksın henüz ortada bir çocukta yokken

Son düzenleme:
tatlımbuna cevap yazamıyom bşkasını severken bi başkasıyla evlenmişsin ah be kızım hem sana hemde eşine yazık değil mi ? allah yardımcın olsun.

kendine beddua etmek yerine ya eşini seçip evliliğini devam ettirmeyi ya da boşanıp başka bir yol çizmeyi düşün bence..her insan boşlukta olabilir ama aldatmanın ya da buna yeltenmenin bir bahanesi olamaz.bu bahanelerle sadece kendini kandırıp vicdanını bir süreleğine susturabilirsin o kadar..

Bu kadar yüklenmeyin kadının üstüne evet şuanda yqanlış şeyler düşünüyor ama duygularını kontrol edemıyor şuanki eşinden ilgi görmüyor buraya raghatlamak için yazmş dikkat edersenz bnm allah belamı versn die bi iitamda bulunmuş kendine kızmışşş anlayışlı olun

Arkadaşın yaptığı doğru bişey değil tabiki bence aklınız hala eski sevgilinizde olduğundan eşinizin hareketleri batıyor yada gerginlik çıkıyor.
Size soruyorum siz evlenene kadar bu adam nerdeydi seven adam evlenmenize engel olurdu eğer onla görüşürseniz ki amacı nasılsa evli vakit geçireyim takılayım olacaktır.Bence bu adam evlenmenize mani olmadığına göre sizi sevmiyor bunun farkına varın ve eşinize odaklanın siz değişince eşinizdede olumlu değişimler olabilir etki tepki meselesi herşey..

Bir laf var İNSAN KINADIĞI ŞEY BAŞINA GELMEDEN ÖLMEZMİŞ.
Kesinlikle kınamıyorum başa gelemeden sen şöyle böylesin oydu buydu diyemem kesinlikle her an herkesin başına herşey gelir insanoğlu olmak böyle bişey ben namus edepten bahsedip 45 yaşında kocasını aldatmaya başlayan kadınlar gördüm hemde hiç umulmayacak insanlar!!!B üyük konuşmaktan korkarım ama benim gördüğüm doğru yol bu tercih size kalmış
Belkide yeni evlendiğiniz için kafanız karışıyor zamanla herşeyin geçeceğine inanıyorum ama kesinlikle eski sevgilinizden size hayır yok bunu bilerek hareket edin.

Eski sevgilinizden 9 ay olmuş ayrılalı, ne ara eşinizi gördünüz tanıdınız söz nişanı atlattınız da evlendiniz anlamadım..

Eskiyi unutamadım yenisine başlayayım belki unuturum diye sevgili olanı gördüm de , evlenmek büyük cesaret :53:

Ben size üzülmedim, eşinize üzüldüm çünkü kandırmışsınız sevmeden evlendiğinize göre..

Dürüstlük önemli şey hele de böyle hayati kararlarda..

Back
X