Allah belamı versin benim

deli oluyorum şöyle insanlara ya nasıl bir akıl bu nasıl bir vicdan nasıl bir gamsızlık
düşünemedin mi ya bu evlilik nasıl yürür diye ya madem yapamayacaksın adamın günahına neden giyiyorsun
valla bu konu bencede kapatılmalı böyle insanları gördükçe midem bulanıyor
aklı olan insan bunu yapamaz yapmaz ya
yazıklar olsun tek söyleyeceğim bu bir de allah ıslah etsin böyle insanlara akıl fikir versin
sinirimi alamıyorum yani
birde burda kendilerini açık ediyolar ya utanmadan normal bişeymiş gibi allahım ya
pişmansan arkadaşım ne yapman gerektiğini biliyorsun eğer birini sevdiğin halde başkasıyla evleniyorsan o adamın günahına giriyorsan afedersin de boşuna yaşıyorsun ya boşuna yaşamışın
'ne olursan ol yine gel' demiş mevlana yinede zararın neresinden dönersen kardır farkındaysan evliliğinin yürüyemeceğini ne yapman gerektiğini biliyorsundur madem kolay evlendin o kararı kolay verdin bunuda becerirsin heralde:47::47::47::47::47:

hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladım :( şimdi napıcam bilmiyorum.

yaşayamadım ben... yapamadım oda olmuyorsa olmuyordur dedi... ogünden sonra zaten patavazsızlıkları çıktı ortaya... bu saatten sonrada olmaz sanırım

O zaman senin mantigina gore esinin de baskasina gitmesi lazim madem kendi karisiyla cinsellik yasayamiyor. Sen daha evliliginin 3. haftasinda sorun var diye eski sevgiline gidiyorsan, yarin birgun esinin de sende bulamadigini baskasinda aramana kizmaman gerekecek. Bu mudur yani evlilik? Daha 3 haftadir evliymissiniz, rezil etmissiniz evlilik kurumunu.

Eşine yazık ona acıdım en çok. O yazışmanım bu kafa yapın ile devamı gelir kesin.

kuzey güney dizisini izleyenler bilir böyle bir durum var. ne kadar acı ki insanları harcayarak aşkı ön plana çıkarıyor herkes. Yanlış anlamayın hayat bu benim çocuğumun başına gelir yeğenimin gelir vs.. Ama bir insanla yepyeni bir hayata başladıysanız geçmişinizi arkanızda bırakmayı bilin. Haksızlık ederseniz şu kadarcık yaşadığımdan bildiğim tek şey var Eden bulur Allah fotokopi gibi aynı olayı yaşatmaz ama öyle bir acı yaşarsınız ki altından kalkamazsınız. yok ben geçmişimi unutamıcam diyorsanız da o insanı rahat bırakın onu gerçekten seven birinden olsun çocukları.

Hayır cinsellik değildi kastettiğim yani neden imza attınız? Aşık olmadınız madem neye göre seçtiniz eşinizi? Sırf eski aşkınızı unutmak için mi? Ahret sorusu gibi oluyor biliyorum ama gerçekten anlamaya çalışıyorum bu konuyu, ilgimi çekti, merak ettim :)

Konu sahibi bunun nedenini söylemiş kaçırmışsın galiba ailesi konu sahibinin para konusunda üzerine geliyormuş işten ayrıldığında bile para para diyorlarmış evin için de durmak hayatın tüm işkencesini sırtında taşımak gibiymiş evlenerek evden gitmek istemiş nasıl evlendiklerini bile anlayamamış eşi de bu durumu bildiğinden sen bana muhtaçsın diyormuş.

Son düzenleme:
hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladım :( şimdi napıcam bilmiyorum.

Aman ıyı gorusme damgayı yersın yoksaa!!!!!!!!
Ama gelen gıdenı aratır tabıkı kıyaslaan normal esın ole dıyosa patavatsızsan otur bı dusun acaban gercekten olemıyım dıye
Pekı ya esın sutten cıkmıs aknkasın mı
Kavgayla dıl sakınce sesını yuksetmeden konusmayı deneyın onsesını yuksetsede sen vol yuksetme
Bazen attan almak gerekmıyor mu uzun evlılıkler saygınıcınde gecıoyor cunku

eşiniz gerçekten patavatsız mı yoksa sevmediğiniz için size mi öyle geliyor ne patavatsızlık yaptı da küstünüz?

Son düzenleme:
eski sevgilim dediğniz insan bu durumu bilmiyomuydu?Niye sahip çıkmadı size?onunla niye ayrıldınız o zaman?Onu bırakıp başkasıyla evlenmeyi göze alabiliyosan sevmiyosun demektir..Sadece kocan istediğin gibi biri çıkmayınca eskiyi özledin.gelen gideni mumla aratır misali..:ssz:

Son düzenleme:
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

Ne yaptın sen hakikaten ?
Ayrılalı 9 ay,evleneli 3 hafta olmuş.
Şimdiki eşini,daha eskiden arkadaş olarak tanıyor muydun ?
Nasıl oldu da bu kadar çabuk evlendin ?

Neyse olan olmuş artık.Ya evli kalıp eşinle devam edeceksin veya boşanıp yalnız devam edeceksin.
Boşansan bile eski sevgilinle biraraya gelemeyeceğini düşünüyorum.
Yine de en azından,sevmediğin biriyle evli kalmamış olursun.

benimki yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişeydi. Içine sindi konusu cinsellikse eğer henüz hala bişey yaşamış değilim eşimle... Hiç bişey olmadı.........!!!! Olamıyorda..

Şimdi de denize düşüp yılana sarılıyorsun.
Eskisi sana uygun,seni seven biri olsaydı,şimdi yanında olurdu.
Ve kimbilir belki eşinden daha kötü bir eş olabilirdi.
Böyle kıyaslar çok yanlış.

Eşinle anlaşıp uzlaşamıyorsan,büyük ihtimalle sen de çaba göstermiyorsundur.

kuzey güney dizisini izleyenler bilir böyle bir durum var. ne kadar acı ki insanları harcayarak aşkı ön plana çıkarıyor herkes. Yanlış anlamayın hayat bu benim çocuğumun başına gelir yeğenimin gelir vs.. Ama bir insanla yepyeni bir hayata başladıysanız geçmişinizi arkanızda bırakmayı bilin. Haksızlık ederseniz şu kadarcık yaşadığımdan bildiğim tek şey var Eden bulur Allah fotokopi gibi aynı olayı yaşatmaz ama öyle bir acı yaşarsınız ki altından kalkamazsınız. yok ben geçmişimi unutamıcam diyorsanız da o insanı rahat bırakın onu gerçekten seven birinden olsun çocukları.

Benim de aklıma o dizi gelmişti.Bir çok insan o dizideki Cemreye hayran onun aşkına hayran!Ama gerçek hayatta bu tür bir olay yanlış kabul ediliyor olayın kahramanı linç ediliyor!Bu ikiyüzlülük.Yanlış anlaşılmasın ben konu sahibinin bu evliliği bitirmesinden yanayım bu şekilde devam etmesini desteklemiyorum,dizideki Cemreden de nefret ediyorum.Ama konu sahibi Cemreyle kıyaslanırsa bence melek...
En azından eski sevgilisine kocasının paralarını alıp kaçmıyor:ssz:

aklınız başkasındayken evlenmek başlı başına bir hata zaten.eşiniz bırakın patafasızlığını size en küçük bir tavrında bile aklınıza bırak eski sevgilinizi başklarını bile getirebilcek bir akla sahipmişsiniz gibi geldi bana.bazı insanlar böyledir kadın yada erkek farketmez en küçük şeylerde yada büyük olaylarda başka sığınacak kadın/erkek ararlar.yapmayın yazıktır eşinize sizi zorla evlendirmedilerya bu kadar acele niye ettiniz.sanmayınki eski sevgilinizde aradığınız her neyse artık bulabileceksiniz.madem sadece msj yazmakla kaldınız bir daha yapmayın.ne kadr sevmezsiniz bile bunu yapmaya hakkınız yok.boşanın kimle isterseniz görüşün.evlilik kurumuna yazık ayıp günah..

adamla cinsellikte yaşamamış belli ki akıl ilk günden beri eski sevgilide adamda sinir yapmış ama patavatsız damgası yemiş

Bir kötüye çatmışsın ve aklın karışmış bence

Eski eskidir, bırak orda kalsın. Adam olsaydı evlenmene mani olurdu, seven adam vazgeçmez öyle kolay kolay

Eşinle sorunların çözülecek gibi durmuyor, yol yakınken bitir bence.

Bu kafa karışıklığında hata yapmamaya çalış, bol bol dua et, Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Seni kınamıyorum,
Düşmez kalkmaz bir Allah'tır ..

Hayatındakı sorunlardan evlenerek kacacagını zannetmıssın
ama daha kotusune denk gelmıssın ..
Evlendıgın adama aşık olmadıgın için en kucuk bır soz,harekette eskı defterlerı açmıssın ,
Yanı yanlıs ustune yanlıs yapmıssın , ama gelıp buraya yardım ıstıyorsan sende hatalarnın farkındasın demektır..

Yapacagın sey cok acık : Karı koca olmadıgın adamdan bosanıcaksın , onu sevmedıgını soyleyerek durust olarak ..
Eskı sevgılını de cıkaracaksın aklından , eger sevseydı zaten eski olmazdı adı ..

Kendı ayaklarının ustunde , erkeklere sıgınmadan yasamayı ogrenıceksın ..
En temız ve guzel olan budur , sonra Allah zaten sen doğru yolda yurursen kapıları acacaktır..

ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

hişt.
bela okuma bakayım:20::20:

cnm yapman gereken tek sey ; ne kendıne nede o adama

daha fazla haksızlık etmeden bosanman gerekıyor.

pekı bosanma sebebın tamamen sevemedıgın adam yuzunden mı

yoksa kapanmayan gonul yaran mı ?

bi'de merak edıyorum eskısıyle neden ayrılmıstınız ,hanı ınat

evlılıgımıydı bu yapılan evlılık ?

Son düzenleme:
Back
X