Allah belamı versin benim

neyaptimben01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
25
0
16
Ankara
ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

ben ne yaptım kızlar... başkasını sevdigimi bildigim halde bi başkasıyla evlendim... ayrılalı 9 ay oldu bende yeni evliyim... 3 haftalık ama eşimle ilk günden beri sorunlarımız var.. çok patavazsız bi insan MIŞ... hepsi bi yana ben eski sevdigimi aklımdan cıkaramıyorum.. en kötüsü dün onunla konuştum :( kızlar allah belamı versin benim napıcam ben

Esinize acıdım. Siz eski sevgilinizle konuşmaya devam ederseniz Allah belanızı verecektir.

boşan ve eski sevgiline dön boşanınca onu etrafında bulabılecekmısın bılmıyorum ama eşine haksızlık etme ve ayrıl

hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladım :( şimdi napıcam bilmiyorum.

hayır.... eski sevgilimle görüşmeye devam etmiyorum. aylardırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmadık bi kez olsun konusmadık. dün dayanamayıp fake bi hesaptan yazdım ona kimliğimi açıklamadım bile. ama o hemen tahmin etti sensin biliyorum dedi ama ben daha fazla uzatmadan cıktım konusmayı kestim. eşime gelince yeni evliyiz ama küsüz konusmuyoruz.. patavazsızlıgı yüzünden ayrı bile yatıyoruz.. o bana böyle davrandıkça eski sevgilim aklıma daha cok geliyor... kıyaslamalara başladım. o bana bunları yapmıyordu yapmazdı demelere başladım :( şimdi napıcam bilmiyorum.

Madem öyle tanımadan evlenmeyecektiniz, genc bir adamın günahına girmeyecktiniz, bütün suc esinizde mı şimdi?

Aşk dediğin şey geçici bir algı bozukluğudur sadece, eğer onu beslemezsen geçeeeer gider. Eşini sevmeye çalış, şu anda eski aşkın alevlendiği için onu sıkıcı buluyorsun muhtemelen, ama evlenmeye karar verdiğine göre bir ısınma olmuştur başlangıçta muhakkak.
Eski sevgiliden kimseye hayır gelmez. Düşünme onu artık, konuşma, arama, bir süre sonra tamamen soğuyacaksın.
Eşinle kuracağın hayatı planlamaya ve gelecekteki güzellikleri hayal etmeye ayır vaktini, bebek yap, evini güzelleştir vs.
Üzme kendini ayrıca, erkekler senin yaptığını hep yapıyor, hiçbiri de suçluluk duymuyor bundan.

Kızlar.. BEN YAPTIGIM YANLISIN FARKINDAYIM... HATAMI BİLYORUM... BURAYA YAZMA SEBEBİM BENİ AŞALAYIN DİYE DEĞİL SADECE CARESİZLİĞİMİ SİZİNLE PAYLAŞTIM.. NEDEN EVLENDİM Bİ BAŞKASINI SEVMEME RAGMEN KISMI ÇOK UZUN... :( PARDON ÖZÜR DİLERİM... CAREYİ YANLIŞ YERDE ARADIM ÖZÜR DİLERİM

Back
X