- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
-
- Konu Sahibi Dindirella
28 zaten cokBence kaç yaşında olursan ol bu giyim tarzı özellikle insanın yaşını öne koyuyor. Bende 28 yaşındayım iki çocuğum var tek gittiğim yerlerde herkes iki çocuğunun olmasına şaşırıyor 20 gösteriyorsun diyorlar makyajda abartı yapmam yani giyim kilo bunlar baş etken
43e kadar bakım yapmadan geldiysen daha ne istiyon :))Bana da bu yıl geldi o duygu...geçen yıla kadar taş gibiydim, üstelik ne spor ne estetik ne bakım tamamen genetik avantajın ekmeği...ama bakmazsan dağ oluyor işte, bı de 30 dan beri teyze gibi hissettim kendimi ama bu yıl anladım ki asıl teyzelik 43 yaşımmis...bı bakan bı daha bakardı hey gidi
Ay neresi neresiNe yaparsaniz yapın...spor, iyi beslenme vb. bir estetik cerrahı arkadaşım demişti ki 2 yerden direkt yaş belli olur ve buralara estetik yapılamıyor. sadece 10 sn. bakarak yaş tahmini yapıyordu ve yüzde yüz başarılı.
43 e kadar hor kullandım kendimi çok pişmanım43e kadar bakım yapmadan geldiysen daha ne istiyon :))
Ellerle ayaklar bence, bı de bacak boyu, estetik yapılamıyormusAy neresi neresi
Yaw sen de öldürdün kendini naptın bi dur :)) 40ı bakımsız işlemsiz atlattıysan senin minare de mihrap da yerindedir hadi hadi43 e kadar hor kullandım kendimi çok pişmanımgecen ay ilk kez botox yaptırdım ama cıks, estetik mestetik eski halimi getirmeyecek anladım, minare yıkıldı artık mihrapla idare edicez
Doğru eller bi de çok güneş gördüğünden çabuk kırışıyor yüze göreEllerle ayaklar bence, bı de bacak boyu, estetik yapılamıyormus
Ohoo sizin bir goz topraga bakiyor artik koskoca 37 de kirisik sarkma yoksa tam olarak nasil anladiniz kuzum yaslandiginizi bunu merak ettim.ciddi çaba ister cunkuHanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
Klinikte Dr. Un yanına bir kadın geldi, midesine yüzüne vajinasına komple botox yaptırmış, şok oldum, bilmiyordum oralara da yapıldığını adam güldü ben şaşırıncaDoğru eller bi de çok güneş gördüğünden çabuk kırışıyor yüze göre
Eller ve gözbebekleri...Ay neresi neresi
Ay o izden bende de var, daha elli değilim ama...göz konusunda çok haklı, istediğin kadar estetik yaptır o ışık, saçından cildinden östrojenle fışkıran o pırıltı gidince güzellik de gidiyor, ennnn fazla hoş olabiliyorsun bı yaştan sonra...Bellucilerin Monica hariçEller ve gözbebekleri...
Dikkat ederseniz yaşla birlikte göz bebegindeki ışıltıli bakış azalıyor ve göz beyazı eski beyazligini kaybediyor. Gozunun feri sönmüş derler ya...Ellerin ve bazen kolların üzerinde yaşlılık lekesi denen acik kahverengi benler çıkmaya başlıyor. Diğer her şeyi estetik, kozmetik, giyim vb seylerle saklayabiliyorsunuz ama bu ikisi imkansız. Direkt yaşınızı belli ediyor.
Ayrıca 50 ve üstü yaşlar için koldaki çiçek aşısı izi.
Ufak tefek imaj,tarz değişiklikleri bu konuyu çözer..Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela
Bizim diyetlerimiz biraz uzun sürüyor ondanNiye ben yorumlamıyorum?
Bu sayfada aydinlanacağızBana da bu yıl geldi o duygu...geçen yıla kadar taş gibiydim, üstelik ne spor ne estetik ne bakım tamamen genetik avantajın ekmeği...ama bakmazsan dağ oluyor işte, bı de 30 dan beri teyze gibi hissettim kendimi ama bu yıl anladım ki asıl teyzelik 43 yaşımmis...bı bakan bı daha bakardı hey gidi
Neresi oralar demeye korkuyorumNe yaparsaniz yapın...spor, iyi beslenme vb. bir estetik cerrahı arkadaşım demişti ki 2 yerden direkt yaş belli olur ve buralara estetik yapılamıyor. sadece 10 sn. bakarak yaş tahmini yapıyordu ve yüzde yüz başarılı.
Göz ve el mişNeresi oralar demeye korkuyorum