- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
Yeni gelin'in dişine uygun bir öneride bulunuyorum hazır olun. 2 bin tl'lik açık çekle (o nasıl oluyorsa, açık çekte para miktarı yazmaz zaten) çok bonkör kocana özel şeyler al. Victoria's Secret geceliği vs. Hem o banka hesabınıza gireni çıkanı unutsun, hem de sen vicdan azabı çekmemiş ol
Ben olsam 2000 lirayı yüzüne çarparım. İnsan bi hermes parası verir.
Pinti herif
Protestomu ediyorsun bizi yoksa. :):):):):)
Saat 12 dehangi zara acık acaba?Suan Zara dayım mont bakıyorum ama harap buralar. Aklımda bir çanta var en iyisi o sanırım
deme oyle ya , ben kendim calistigim icin kendi ihtiyaclarimi kendim karsiliyorumVar mı boyle kocalarımız kahretsın
Bir ombre yaptırcam 300 TL istediler de 2 gündur dusunuyorum versem miiii vermesem miii
Al beybisim 2 bin sana feda olsun kopeeeen olsun diyecek bir adamla neden evli degilim diye sorguluyorum suan bu konu bana fena koydu
Ayhhh
Bu da doğru, tek doğum günü için 2 bin tela çıkarıp atan adamı hafife aldımVictorıa nın meleklerini alsın geceliği ne ayol sende amma fakir dusundun he :))
Isınmak için para yakıyor musunuz bayan? Merak ettim de
deme oyle ya , ben kendim calistigim icin kendi ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum
kocaminsa eli cok boldur , parasi varsa bize harcar sadece yoksa da uzulur birsey alamadigina
kendi isinin sahibi oldugu icin bazen hic kazanmaz bazen iyi kazanir vs ama biz gunu yasiyoruz , kimi ev vs alir bizse anlik ve gunluk mutluluklar pesinde kosuyoruz kari koca
Yok hayatım
Güneşi satın aldım ben
Çok üşürsem basıyorum kumandoosuna yaklaşıveriyor.
Vizyonsuzlaştıramadıklarımızdanmış yenigelin2 bin bütçen var ve sen zara damı dolanıyorsun.
ruhun fakir olmaz o iş . altın neyin al en iyisi..