Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

Victorıa nın meleklerini alsın geceliği ne ayol sende amma fakir dusundun he :))

deme oyle ya , ben kendim calistigim icin kendi ihtiyaclarimi kendim karsiliyorum
kocaminsa eli cok boldur , parasi varsa bize harcar sadece yoksa da uzulur birsey alamadigina
kendi isinin sahibi oldugu icin bazen hic kazanmaz bazen iyi kazanir vs ama biz gunu yasiyoruz , kimi ev vs alir bizse anlik ve gunluk mutluluklar pesinde kosuyoruz kari koca

Kocana gerçekten bu kadar kıyamayan, aşkından ölen bir tip olsaydın aynı burada bize yansıtmaya çalıştığın gibi yani: “Ne alırsan al ama senin seçimin senin hediyen olsun” derdin zaten içgüdü olarak.

Buraya gelip de “oooyyy nooo olllsoooğğmm?” Yapmazdın.

Ağlamışsın bir de, selpak al selpak

Bana yolla o çeki sen
Ben sana alırım hediye artan para da benım tabı fıfty fıfty kırıscaz

İroni yapmıştım da niysee :))
Mutlu mesut geçinip gidiyoruz bizde napalm 1 gun de 2 bin harcayamasamda olsun be

Valla konu sahibi ben anlamadım ne manada konu açtın buraya.
Havamı atmak istedin kedince,bu kadar kocasından ağlaşan kadının içinde.
2 bin değil sanki 20 bin tl lik çek verilmiş eline,ne yapacağını sapıtmışsın gibi.
İki bin tl altı üstü,bozdur bozdur harca.
Yok illa pintilikten kıyamayacaksan bir tam altın yap kulpsuz sakla ilerde bozarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…