Allah aşkına yardıımmm

Dün bir fincan içtim adacayı, sıcak duş ve sıcak su torbasını da dün kullanmaya başladım. Zencefili nasıl kullanmam gerekir, detaylandırabilir mısınız?
Sıcak su torbasını karnınıza koymayın zararlı. Ayaklarınıza koyun. Egzersiz yapabilirsiniz. Mekik gibi. Adet söktürücü masaj var araştırın internetten onu deneyebilirsiniz.

Sıcak su torbasını karnınıza koymayın zararlı. Ayaklarınıza koyun. Egzersiz yapabilirsiniz. Mekik gibi. Adet söktürücü masaj var araştırın internetten onu deneyebilirsiniz.
Bugün masajı da denedim, sıcak su torbasını da karnıma koyuyordum valla artık ayaklarıma koyarım

O kadar strese zaten gec regl olursun.bosalma olmadiysa yani eminseniz kafanizdan o deli sorulari atip kendinizi rahat birakirsaniz ertesi gün regl olursunuz.birde sevismenin sonu korku filmi gibi günler gecirecekseniz niye bunu kendinize yasatiyorsunuz bacim yaa.

Hiç sorma gerçekten, ben de bunu söylüyorum erkek arkadaşıma. Yedi senedir beraberiz, dört senedir cinsel hayatımız var zaten ayda bir müsait olursak beraber olabiliyoruz onda da bu şekilde zehir oluyor bana galiba psikiyatriye gitmem şart erkek arkadaşım kesinlikle hamile değilsin, prezervatif sapasağlamdı dedi zaten prezervatif olsa bile içimde gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…