• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına yardıımmm

Dün bir fincan içtim adacayı, sıcak duş ve sıcak su torbasını da dün kullanmaya başladım. Zencefili nasıl kullanmam gerekir, detaylandırabilir mısınız?
Sıcak su torbasını karnınıza koymayın zararlı. Ayaklarınıza koyun. Egzersiz yapabilirsiniz. Mekik gibi. Adet söktürücü masaj var araştırın internetten onu deneyebilirsiniz.

Sıcak su torbasını karnınıza koymayın zararlı. Ayaklarınıza koyun. Egzersiz yapabilirsiniz. Mekik gibi. Adet söktürücü masaj var araştırın internetten onu deneyebilirsiniz.
Bugün masajı da denedim, sıcak su torbasını da karnıma koyuyordum valla artık ayaklarıma koyarım

Merhaba arkadaşlar... Geçen ay reglimin bittiği gün sevgilimle beraber olduk, prezervatif vardı (son ana kadar sağlamdı) ve içime kesinlikle boşalmadı. Ama hamile olmaktan korkuyorum çünkü reglim tam sekiz gün gecikti 🤦🏻‍♀️ geçtiğimiz cuma günü, altı gün önce hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı... Tek çizgi yani. Bu ay çok stresli geçti benim için, hayatımda önemli değişiklikler oldu, yeme düzenim ve uyku düzenim tamamen değişti. Ayrıca çok stresli günler geçirdim... Bundan kaynaklı olur mu?

Edit: Kızlar hiçbir regl işareti de yok 🤯 memelerim çok hassas olur normalde yok sıfır hassasiyet... Regl söktürücü bitkiler vs içiyorum azıcık kramp oluyor fakat o da psikolojik sanırım... Sadece (özür dileyerek söylüyorum) sümük gibi akıntı oluyorum..
O kadar strese zaten gec regl olursun.bosalma olmadiysa yani eminseniz kafanizdan o deli sorulari atip kendinizi rahat birakirsaniz ertesi gün regl olursunuz.birde sevismenin sonu korku filmi gibi günler gecirecekseniz niye bunu kendinize yasatiyorsunuz bacim yaa.

O kadar strese zaten gec regl olursun.bosalma olmadiysa yani eminseniz kafanizdan o deli sorulari atip kendinizi rahat birakirsaniz ertesi gün regl olursunuz.birde sevismenin sonu korku filmi gibi günler gecirecekseniz niye bunu kendinize yasatiyorsunuz bacim yaa.
Hiç sorma gerçekten, ben de bunu söylüyorum erkek arkadaşıma. Yedi senedir beraberiz, dört senedir cinsel hayatımız var zaten ayda bir müsait olursak beraber olabiliyoruz onda da bu şekilde zehir oluyor bana 🤯 galiba psikiyatriye gitmem şart🤦🏻‍♀️ erkek arkadaşım kesinlikle hamile değilsin, prezervatif sapasağlamdı dedi zaten prezervatif olsa bile içimde gelmiyor.

Back