Merhaba arkadaşlar... Geçen ay reglimin bittiği gün sevgilimle beraber olduk, prezervatif vardı (son ana kadar sağlamdı) ve içime kesinlikle boşalmadı. Ama hamile olmaktan korkuyorum çünkü reglim tam sekiz gün gecikti geçtiğimiz cuma günü, altı gün önce hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı... Tek çizgi yani. Bu ay çok stresli geçti benim için, hayatımda önemli değişiklikler oldu, yeme düzenim ve uyku düzenim tamamen değişti. Ayrıca çok stresli günler geçirdim... Bundan kaynaklı olur mu?
Edit: Kızlar hiçbir regl işareti de yok memelerim çok hassas olur normalde yok sıfır hassasiyet... Regl söktürücü bitkiler vs içiyorum azıcık kramp oluyor fakat o da psikolojik sanırım... Sadece (özür dileyerek söylüyorum) sümük gibi akıntı oluyorum...
Edit 2: Bu sabah iki çubuk test yaptım ikisi de negatif çıktı
Edit: Kızlar hiçbir regl işareti de yok memelerim çok hassas olur normalde yok sıfır hassasiyet... Regl söktürücü bitkiler vs içiyorum azıcık kramp oluyor fakat o da psikolojik sanırım... Sadece (özür dileyerek söylüyorum) sümük gibi akıntı oluyorum...
Edit 2: Bu sabah iki çubuk test yaptım ikisi de negatif çıktı
Son düzenleme: