• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına yardıımmm

Heyoooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
17
2
1
25
Merhaba arkadaşlar... Geçen ay reglimin bittiği gün sevgilimle beraber olduk, prezervatif vardı (son ana kadar sağlamdı) ve içime kesinlikle boşalmadı. Ama hamile olmaktan korkuyorum çünkü reglim tam sekiz gün gecikti 🤦🏻‍♀️ geçtiğimiz cuma günü, altı gün önce hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı... Tek çizgi yani. Bu ay çok stresli geçti benim için, hayatımda önemli değişiklikler oldu, yeme düzenim ve uyku düzenim tamamen değişti. Ayrıca çok stresli günler geçirdim... Bundan kaynaklı olur mu?

Edit: Kızlar hiçbir regl işareti de yok 🤯 memelerim çok hassas olur normalde yok sıfır hassasiyet... Regl söktürücü bitkiler vs içiyorum azıcık kramp oluyor fakat o da psikolojik sanırım... Sadece (özür dileyerek söylüyorum) sümük gibi akıntı oluyorum...

Edit 2: Bu sabah iki çubuk test yaptım ikisi de negatif çıktı

Son düzenleme:
Sevişmemiz kaynaklı kişisel görüşüm. Bir kan verseniz kanda kesin sonuç bellidir.

Merhaba arkadaşlar... Geçen ay reglimin bittiği gün sevgilimle beraber olduk, prezervatif vardı (son ana kadar sağlamdı) ve içime kesinlikle boşalmadı. Ama hamile olmaktan korkuyorum çünkü reglim tam sekiz gün gecikti 🤦🏻‍♀️ geçtiğimiz cuma günü, altı gün önce hamilelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı... Tek çizgi yani. Bu ay çok stresli geçti benim için, hayatımda önemli değişiklikler oldu, yeme düzenim ve uyku düzenim tamamen değişti. Ayrıca çok stresli günler geçirdim... Bundan kaynaklı olur mu?

Edit: Kızlar hiçbir regl işareti de yok 🤯 memelerim çok hassas olur normalde yok sıfır hassasiyet... Regl söktürücü bitkiler vs içiyorum azıcık kramp oluyor fakat o da psikolojik sanırım... Sadece (özür dileyerek söylüyorum) sümük gibi akıntı oluyorum..
Kesinlikle! Boşalmadıysa sorun yok.

Hamilelik ve regli belirtileri aşağı yukarı aynı olur zaten
Ama bence sizin durumunuz psikolojik.
Kullandığın ilaç veya antibiyotik varsa geciktirme yapar.
Stres,takıntı geciktirme yapar.
Gebelik testinde negatif olması olmadığını gösterir ama tekrar etmelisin bence testi.
Kan testi kesin sonucu gösterir.

Geçen ay reglinizin bittiği gün birliktelik olduysa sadece eğer test yaptığınızda çıkardı. He yine de emin olmak için kan verin. Sonuca göre adet söktürücü ilaç alabilirsiniz. Yada beklersiniz. Stresinizden de gecikir.

Hamilelik ve regli belirtileri aşağı yukarı aynı olur zaten
Ama bence sizin durumunuz psikolojik.
Kullandığın ilaç veya antibiyotik varsa geciktirme yapar.
Stres,takıntı geciktirme yapar.
Gebelik testinde negatif olması olmadığını gösterir ama tekrar etmelisin bence testi.
Kan testi kesin sonucu gösterir.
Teşekkürler cevaplarınız için 🙏🏻 Yarın muhtemelen tekrar test olacağım

Geçen ay reglinizin bittiği gün birliktelik olduysa sadece eğer test yaptığınızda çıkardı. He yine de emin olmak için kan verin. Sonuca göre adet söktürücü ilaç alabilirsiniz. Yada beklersiniz. Stresinizden de gecikir.
Test negatif çıkınca kekik, maydanoz, papatya, soğan vb bitkiler kullanıyorum fakat hafif kramplar haricinde hiç etki yok valla

Edit: Kızlar hiçbir regl işareti de yok 🤯 memelerim çok hassas olur normalde yok sıfır hassasiyet... Regl söktürücü bitkiler vs içiyorum azıcık kramp oluyor fakat o da psikolojik sanırım... Sadece (özür dileyerek söylüyorum) sümük gibi akıntı oluyorum..
ılıskı ustunden gecmıs kesın 25 30gun :) hamıle olman ıhtımal dahılınde degıl tmam da bosalma olsaydı bıle hamıle kalsan testte cıkardı :)) stressten.. psıkolojık hep.

Dün bir fincan içtim adacayı, sıcak duş ve sıcak su torbasını da dün kullanmaya başladım. Zencefili nasıl kullanmam gerekir, detaylandırabilir mısınız?
Adaçayı ve zencefil kullanabilirsiniz özellikle adaçayı çok yardımcı oluyor tabi birde sıcak duş 👍

Dün bir fincan içtim adacayı, sıcak duş ve sıcak su torbasını da dün kullanmaya başladım. Zencefili nasıl kullanmam gerekir, detaylandırabilir mısınız?
Ben gecikme yaşadığımda genel de adaçayı ve zencefili beraber demleyip günde 2 bardak içiyordum zencefil bir iki diş kadar koyuyordum içine

Tekrar test yapin ama sanmiyorum hamile oldunuzu strestendir

Test negatif çıkınca kekik, maydanoz, papatya, soğan vb bitkiler kullanıyorum fakat hafif kramplar haricinde hiç etki yok valla
Sabahları maydanoz kaynatıp içmek bende işe yArıyor. Ama sizi yalnış yönlendirmek istemem. Muayene de olabilirsiniz doktora. Hem bir rutin kontrol olmuş olursunuz. Çok önemli bişey yoktur ama stres kaynaklı olabilir.

Sabahları maydanoz kaynatıp içmek bende işe yArıyor. Ama sizi yalnış yönlendirmek istemem. Muayene de olabilirsiniz doktora. Hem bir rutin kontrol olmuş olursunuz. Çok önemli bişey yoktur ama stres kaynaklı olabilir.
Ben de bugün içtim kahvaltı sonrasında iki üç fincan kadar

Back