bende senin gibiydim gül suyu kulöandım her gin tonik gibi onunla sildim yüzümü geçtisize bir sorum olacak biraz alakasız ama ben 18 yaşında roakutan tarzı bi sivilce ilacı kullandım o zaman aşırı sivilceliydim sonra ilaç bitince düzeldi herşey son bi sene de yine aşırı sivilcelenmeye başladım ne denesem olmadı doktara gittim krem tedavisi veriyor ama bi işe yaramadı bıraktım ne yapmam lazım bana fikir verin 22 yaşındayım ama görün tam ergenler gibiyim
iveeeettt hedef yüksek olmalı bence2.5 kilo mu hedefliyorsun vayyyyy vayyyyy.
yaa kuzum senin bu boğazlardan gripten çektiğin nedirbi düzelemedin dikkat et terli terli soğuk su ya da terli kıyafetlerle rüzgarda kalma direk hasta oluyosun olursun olursun azmşn sonu zaferrr biz kazanıcazzzz
Abur cubur lafı geçmişte okudum, vücudumuza onların hiçbir faydası var mı 2 dk lık zevk için yiyoruz sonra kısır döngünün en başına dönüyoruz. Bu kötülüğü lütfen vücudumuza yapmayalım arkadaşlar .Patatesi doğrayıp fırına baharatlı atınca cips gibi oluyor deneyebilirsiniz fazla kaçırmamak şartıyla tabii
Acken yag yakimi daha fazla oluyor.spor eğitmenleri kesinlikle aç önermiyorum ben geçen sene spora gidiyordum işten sonra aç gidince hocam kızıyordu illaki bişeyler yemen lazım diyordu
Banada ne keyifli oluyo dimiiiKızçeler bana zayıfladın sen demeye başladılar
Dün inan ki ben de senin gibiydim hatta başkana da söyledim. Duygusal açlık heralde sürekli mutfağa gidesim geldi her gittiğimde domates, salatalık yedim . Evde olunca kendimi yemeye veriyorum , canım sıkılıyor,hemen öfkeleniyorum sataşacak yer arıyorum , akşama doğru dışarı çıkacağız bazı ihtiyaçlar alınacak onları alacağız.sporu da saat 3 te yapıcam.Bugün şükür bir şeyim yok ,iyi gidiyor.bugün bende bi terslik var doydğumu hissetmiyorum
Tamamen sana bagli , sadece bu diyet topigine sadik kalacaksan, bizi baska diyet topikleriyle aldatmayacaksan, aktif olacaksan tarti resminle gelebilirsin.Bende gelebilirmiyimmmmm güncel 107 hedef şimdilik 80 asil hedef 60
Çok fenaa çokkDün inan ki ben de senin gibiydim hatta başkana da söyledim. Duygusal açlık heralde sürekli mutfağa gidesim geldi her gittiğimde domates, salatalık yedim . Evde olunca kendimi yemeye veriyorum , canım sıkılıyor,hemen öfkeleniyorum sataşacak yer arıyorum , akşama doğru dışarı çıkacağız bazı ihtiyaçlar alınacak onları alacağız.sporu da saat 3 te yapıcam.Bugün şükür bir şeyim yok ,iyi gidiyor.
hemde nasıl canımmmmBanada ne keyifli oluyo dimiii
Şirin şey seni nasılda sevgi dolu sevgi pıtırcığım benimTamamen sana bagli , sadece bu diyet topigine sadik kalacaksan, bizi baska diyet topikleriyle aldatmayacaksan, aktif olacaksan tarti resminle gelebilirsin.
Pko mu var sende. Bi de kadin dogumcuya gitsene..size bir sorum olacak biraz alakasız ama ben 18 yaşında roakutan tarzı bi sivilce ilacı kullandım o zaman aşırı sivilceliydim sonra ilaç bitince düzeldi herşey son bi sene de yine aşırı sivilcelenmeye başladım ne denesem olmadı doktara gittim krem tedavisi veriyor ama bi işe yaramadı bıraktım ne yapmam lazım bana fikir verin 22 yaşındayım ama görün tam ergenler gibiyim
Şirin şey seni nasılda sevgi dolu sevgi pıtırcığım benim
Wuhuuu o zaman dans, 300500300500hemde nasıl canımmmm
bide zor iliklediğim pantolon düğmesi bu sabah giydim de rahatım yani şükür
bu hafta ekmeği tamamen keserek mi denesen acaba diyorum tatlımmenüForever07 , @Papatya gelini
09.00
yarım dl çavdar,1 kk peynir ,5 zeytin,domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay
13 .10
yarım dl çavdar, yarım yemek t. menemen, 1 su brd. ayran , yarım su brd, süt, 1 üçgen dl karpuz
17.30
1 yt kabak yemeği taneleri , 4 yk yoğurt
Su 2 lt yi geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?