ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bende senin gibiydim gül suyu kulöandım her gin tonik gibi onunla sildim yüzümü geçti

yaa kuzum senin bu boğazlardan gripten çektiğin nedir bi düzelemedin dikkat et terli terli soğuk su ya da terli kıyafetlerle rüzgarda kalma direk hasta oluyosun olursun olursun azmşn sonu zaferrr biz kazanıcazzzz
Kızzz hatlar mı karıştı acaba ben zor hasta olurum olunca da zor geçer ama ufak bir nezle gibi soğuk suda hiç içmem ki. terliyorum ya geliyorum klima falan ondan bence
fit olacağızzz işte o kadar bence sen bu hafta daha çok verirsin düşük geldi bana hedefin

Günaydın bebişim.. aynen bu alışkanlıkları yenmek gerekiyor çünkü sonu yok. Bir tanıdığım çocuğuna Abur cuburu hiç öğretmedi. Çocuk markete gidince eline alıyor ama yiyecek bişey olduğunu henüz keşfetmedi(5 yaşında falan), sadece çikolatayı biliyor.

menü Forever07 , @Papatya gelini
09.00
yarım dl çavdar,1 kk peynir ,5 zeytin,domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay
13 .10
yarım dl çavdar, yarım yemek t. menemen, 1 su brd. ayran , yarım su brd, süt, 1 üçgen dl karpuz
17.30
1 yt kabak yemeği taneleri , 4 yk yoğurt
Su 2 lt yi geçecek.

bugün bende bi terslik var doydğumu hissetmiyorum
Dün inan ki ben de senin gibiydim hatta başkana da söyledim. Duygusal açlık heralde sürekli mutfağa gidesim geldi her gittiğimde domates, salatalık yedim . Evde olunca kendimi yemeye veriyorum , canım sıkılıyor,hemen öfkeleniyorum sataşacak yer arıyorum , akşama doğru dışarı çıkacağız bazı ihtiyaçlar alınacak onları alacağız.sporu da saat 3 te yapıcam.Bugün şükür bir şeyim yok ,iyi gidiyor.

Çok fenaa çokk

Pko mu var sende. Bi de kadin dogumcuya gitsene..

Şirin şey seni nasılda sevgi dolu sevgi pıtırcığım benim

bu hafta ekmeği tamamen keserek mi denesen acaba diyorum tatlım
onun dışında 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…