O zaman iş abinde bitiyor karısının gözünü korkutsun biraz , bu böyle olmaz ikisini de aynı sevmeni beklemiyorum ama en azından adaletli davran biraz merhametli ol çocuguma karşı yoksa bu iş böyle yürümez desinIlk dogdugunda dedim esimde cok istedi ama abim asla olmaz dedi.Ayrilamiyo o esini cok seviyodu simdi onada hak veriyorum evladindan sevdiginin yadigarindan nasil ayrilsib
Evde degil canim krese gidiyor.Sabahin 8nde gidiyo aksam 5 te geliyo erken kalktigi halde gece 12-1-2 bu saatlerde uyuyo cunku uyutan yok.Kendi bebegini alip gidiyo odaya cikmiyo o cocuk uyudumu yemek yedimi umrunda degilOyy kıyamam, ama işte abinde her dakika yanında olamaz ki, birde şuan anne sevgisine daha fazla ihtiyacı var bebişin yaa, baba dışarda çalışıyor bütün gün. Çocuk anneyle birlikte aynı evde.. zor, Rabbim kalbine merhamet versin inşaallah ne diyeyim
Dedi canim bugun yine kavgalilardi ne istiyo anlamiyorum hic degilse ayril git bizde yavrumuza bakar miss gibi buyuturuz ama oda yok.Defolupda gitmiyoO zaman iş abinde bitiyor karısının gözünü korkutsun biraz , bu böyle olmaz ikisini de aynı sevmeni beklemiyorum ama en azından adaletli davran biraz merhametli ol çocuguma karşı yoksa bu iş böyle yürümez desin
İyi akşamlar kızlar. Yeni girdim . sizi gördüm. Benim de çocuklarım var. Dediğin konu da abin çocuğuna düşkün olduğu için uzaklaşmış olabilir yengen 3 yasindaki çocuktan.abine olan öfkesini bakmayarak gösteriyor olabilir. Çok üzüldüm.anası olsa insan yadirgmaz üzülmez ama böyle olunca çözüm de yok çok canı yanar insanın. O çocukta büyür . Gözlerim doldu valla. Rabbim ıslah etsin yengeni. Abine de bir yol gösterir inşallah. Çocuklar annesiz kalmasın ... Babasız oluyor bir nevi anne demek bir başka. Allah yardımcısı olsun inşallah yüzü güler çocuğun.Ilk dogdugunda dedim esimde cok istedi ama abim asla olmaz dedi.Ayrilamiyo o esini cok seviyodu simdi onada hak veriyorum evladindan sevdiginin yadigarindan nasil ayrilsib
Allah ıslah etsin ,peki yeğenin nasıl bir çocuk çok yaramazlığı veya şımarıklığı var mı , kardeşini kıskanıyormuDedi canim bugun yine kavgalilardi ne istiyo anlamiyorum hic degilse ayril git bizde yavrumuza bakar miss gibi buyuturuz ama oda yok.Defolupda gitmiyo
O zaman iş abinde bitiyor karısının gözünü korkutsun biraz , bu böyle olmaz ikisini de aynı sevmeni beklemiyorum ama en azından adaletli davran biraz merhametli ol çocuguma karşı yoksa bu iş böyle yürümez desin
Yok ya normal bi cocuktaki simariklik felan kardesini seviyo oyle vurmasi frlsn yokAllah ıslah etsin ,peki yeğenin nasıl bir çocuk çok yaramazlığı veya şımarıklığı var mı , kardeşini kıskanıyormu
Dogum yaptiginda cok guzel bi dille konusmstum canim anlamiyo bide 5 vakit namaz kilar.Allah korkusu olan boyle yaoarmiİnsan olmayan, insanlıktan nasibini almamış, vicdan ve merhamet duygularını hissetmeyen biriyle istediğin kadar konuş canım, laftan sözden anlamazlar...tecrübeyle sabit..
Çocuğun karakterinin oluşacağı yaşlar bu yaşlar aileden ne öğrenirse öyle devam eder . Akşama kadar kreşteymiş zaten geri kalan zamanlarda da biraz ilgilesn yengen bi zahmetYok ya normal bi cocuktaki simariklik felan kardesini seviyo oyle vurmasi frlsn yok
Abim diger oglunada cok duskun ama buyukle surekli ilgilenmesi mecburiyetten cunku ilgilenen yok. Babasiz yine sevgi icinde buyurde ah bu anasizlik.Anneside oyoe hevesliydiki neler almisti onun icin.Simdi boyle icom parcalaniyoİyi akşamlar kızlar. Yeni girdim . sizi gördüm. Benim de çocuklarım var. Dediğin konu da abin çocuğuna düşkün olduğu için uzaklaşmış olabilir yengen 3 yasindaki çocuktan.abine olan öfkesini bakmayarak gösteriyor olabilir. Çok üzüldüm.anası olsa insan yadirgmaz üzülmez ama böyle olunca çözüm de yok çok canı yanar insanın. O çocukta büyür . Gözlerim doldu valla. Rabbim ıslah etsin yengeni. Abine de bir yol gösterir inşallah. Çocuklar annesiz kalmasın ... Babasız oluyor bir nevi anne demek bir başka. Allah yardımcısı olsun inşallah yüzü güler çocuğun.
Bugun kresten geldi annem yedirdi hanimefendi aldi bebesini gitti yatti cocugun yuzune bakmadiÇocuğun karakterinin oluşacağı yaşlar bu yaşlar aileden ne öğrenirse öyle devam eder . Akşama kadar kreşteymiş zaten geri kalan zamanlarda da biraz ilgilesn yengen bi zahmet
Anlamaz işte, Allah kimseyi böylelerine muhtaç etmesin.Ben
Dogum yaptiginda cok guzel bi dille konusmstum canim anlamiyo bide 5 vakit namaz kilar.Allah korkusu olan boyle yaoarmi
Bugun kresten geldi annem yedirdi hanimefendi aldi bebesini gitti yatti cocugun yuzune bakmadi[/QUOT
Annen yakınsa o ilgilensin canm
Hayır yani ilgileneceğin birkaç saat, zaten tüm gün okuldaymış, neyin kafasını yaşıyorsunBugun kresten geldi annem yedirdi hanimefendi aldi bebesini gitti yatti cocugun yuzune bakmadi
Pislik , mikropArtik ankarads degiller canim baska sehirde oturuyolar.annemidd istemiyo uyuz.Bizide eve barka sigdiramiyo
Annen ara ara götürse kendi evine, çocuk birsüre sonra babaanneden ilgi gördüğü için orda kalmak isteyecektir. Abin ona da mı izin vermez?Bugun kresten geldi annem yedirdi hanimefendi aldi bebesini gitti yatti cocugun yuzune bakmadi
Burda şekerim A AklinYolu1Geldim bebişim
Kızlar öğlen 1 de çıktım çarşiya, daha dışardayım 8 de falan giderim herhalde eve, ama epey yürüdüm heee
Menüyü de yazayım eve gidince tekrar gelirim canlarım
31 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
1 yumurta domates salatalik peynir çay
Ceviz badem leblebi
Saat 4 gibi 7 8 ızgara köfte salata ayran yedim dışarda olunca başka alternatif bulamadım.
Bundan sonrada acıkırsam ayran soda gibi şeyler içerim yemek yemem artık..
Burda şekerim A AklinYolu1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?