• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
cok gereksiz bir anket olmus.ne amacla acildigi belli. insanlari boyle siniflandirmaya gerek yok. bir de burda soyle bi moda var. isteyen istedigini soyleyip sonuna 'sakin yanlis anlama seni yargilamiyorum, herkesin tercihi kendine' seklinde bi kalipla gayet de ayan beyan yargida bulunuyo. ozellikle bu tur konularda cok sk kullaniliyo, cok rahatsiz edici.

HAYIRRRR ne içki ne sigara içmedim ve kendimle GURUR DUYUYORUM. kendimi çoook şanslı ve bu konuda mükemmel hissediyorum.

herkesin düşüncesi kendine! sevabı,günahı kişiyi ilgilendirir:68::20: kimseyi bu şekilde itam edemezsin .........

öyle de bunun hesabını vermek kolay bişey gibi söylüyosun.yanarak can vermek ister miydin? Allah korusun kimse yanmasın.ama herkesin gunahı kendine olduğunu biliyorsan buna da kafa yoracak kadar akıllı olmalısın.ayrıca sizi belki içine almaz bu durum ama içip içip trafikte orda burda terör estirenleri,onun bunun canına şuursuzca kastedenleri gördükçe herhalde ki bizden saygı duymamız beklenemez!kimin hakkı var kafa güzel aşırı hızla birine çarpıp öldürmeye?bunun neresinden bakarsan bak zarardır alkol.iyi bişey olsa içerdik hepimiz dimi?o zaman da kimse birbirine düşmezdi...:51:

sosyal içiciyim. her akşam bir tek atmıyorum tabii ki. burdaki içenlerden alkolik boyutuda olanlar da yok. arkadaşlarla dışarı çıktığımızda, özel günlerde içiyorum.

herkesin yaptığı kendini bağlar. benim hesabımı başkasına sormayacaklar ya... daha diyecek çok şeyim var aslında da forumda yasak olmasa...

öyle de bunun hesabını vermek kolay bişey gibi söylüyosun.yanarak can vermek ister miydin? Allah korusun kimse yanmasın.ama herkesin gunahı kendine olduğunu biliyorsan buna da kafa yoracak kadar akıllı olmalısın.ayrıca sizi belki içine almaz bu durum ama içip içip trafikte orda burda terör estirenleri,onun bunun canına şuursuzca kastedenleri gördükçe herhalde ki bizden saygı duymamız beklenemez!kimin hakkı var kafa güzel aşırı hızla birine çarpıp öldürmeye?bunun neresinden bakarsan bak zarardır alkol.iyi bişey olsa içerdik hepimiz dimi?o zaman da kimse birbirine düşmezdi...:51:

genelleme yapamazsın, içip içip trafiğe çıkan kendini bilmezlere bakıp da tüm içenler şöyle böyle demek asıl saçma ve trajikomik, senin de bunu anlayacak kadar aklın vardır..

Ne kadar hoşgörülü, birbirimize karşı saygılı bir toplum oluyoruz gittikçe. Hakaret etmenin adı fikir belirtme olmuş, kendinden farklı bulduğun herkese saldırmak adet olmuş, çoğu en doğrusunu ben bilirim diyecek kadar alçakgönüllü(!), kendine benzemeyen insanlara karşı tahammülsüzlük revaçta, salgın mı var nedir? Her başlıkta anlamsız tartışmalar... Dün sokakta sigara içen bir kadına saldırmışlar, bugün belediye otobüsünde şort giyen bir kızın dudağını patlatmışlar. Forumda yapılan bazı yorumların mantığının bu olaylardaki mantıktan hiç bir farkı yok. Nedir bu kendinden farklı insanlara karşı olan nefret? Bana bir zararı yoksa beni ilgilendirmez demek neden bu kadar zor?

Son düzenleme:

Kimsenin canı yanmasın ölmesin ama bizlerde azıcık içipte trafiğe çıkıp canavar olmuyoruz herhalde...

Herkes kendinden sorumludur ister içer ister içmez buda kimseyi entere etmez bu kadar basit işte...

Yeterki trafik canavarı olunmasın...

normalde haftasonları bikaç bira içiyorum ma tatilde wiski ve biranın gözünden vurdum.votka içmemiştim hiç.çok hoşuma gitti.kola ve votka karışımı süper oluyomuş.tavsiye ederim:)))

valla senin etrafındakiler içip içip sapıtıosa bizim yapcak bişeyimiz yok.allah sana sabır versin.biz içip sapıtmayanlardanız.keyf için içioruz arada sırada.

Herşeyi içemem; bira, şarap ve vodka'dan hiç hoşlanmam. Hele vodka iyice ispirto gibi.. Ama Baileys, meyveli likör, kremalı diğer her çeşit kokteyl olsun az bişey içerim, tatlı içkileri içebiliyorum. Bir içkinin tadı kötüyse, burukusa, ekşiyse, acıysa neden içerler anlamam. Sonuçta ayran deil ki bu vitamin olsun diye içelim, zaten zararlı zaten yasak bi de tadı da kötüyse niye içerler anlamam :)))
Bu arada alkol öyle insanı hiç bişey hatırlamamacasına kendinden geçirten birşey değil. Deli gibi sarhoş olsanız bile ne yaptğınızı bir de güzel biliyorsunuz, bir de güzel farkındasınız ki.. O hatırlamıyorum diyenler var yaaa yatacak yerleri yok onların. Ha evet cesaret geliyor o ayrı, normalde yapmaya çekindiğiniz şeyleri yapıyorsunuz. Ama sanmayın ki bunları size alkol yaptıyor, onlar zaten sizin içinizden geçen şeyler. Alkollüyken ne yapıyorsanız kendinizden bilin valla, alkol sadece elçi..

Back