alkolik koca

eylulnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
58
6
36
Kocam hergun icer 5 yillik evliyiz tanistigimizda boyle deildi...okdar cok iciyor ki durduk yere kufurler savuruyor evden kaciyor icip gece 3 lerde kapiyi tekmeliyor acmasam bagiriyor komsular herkes bize bakiyor 4 yasinda kizim var okadar mutsuzum ki icmesi neysede durduk yere bna bagirip hakaret etmesi kizimin onun bagirmalarina aglamasi beni bitiyor daha once evden gittim ailem yuvana don herkeste sorun var dedi dondum ..babam rahmetli oldu annem kalp hastasi kimseye belli etmemeye calisiyorum ama ben eriyorum gunden gune rabbim buda bnm sinavim diyorum ama itilip kakilmaktan da yoruldum komsular bile bna aciyarak bakiyor daha 25 yasindayim ama ne yapacagimi bilmiyorum

iyi akşamlar. eşinizin içmesi bir sebebe mi bağlı? tabi şu anda bağımlı ise sebep olması gerekmez ama başladığında bir sorun yüzünden mi başladı? maddi sıkıntılar,birini kaybetmek,evlilik,iş,çocuk sorunları gibi...

tek kelime söylicem; BOŞANMALISIN. bu tip insanlar hiç bir zaman "iyi" olmuyor. çocuğuna yazık iş bul çalış. Açıkçası sen önemlisin çok gençsin hatta aynı yaştayız ama ben bu şartlarda büyümüş bir kadınım. bu nedenle senden önce çocuğuna üzüldüm... umarım güleceği günler daha fazla olur.

Bazi durumlarda evlilik kurtarilmali şanslar verilmeli sabir olmali ama bu kumar aldatma içki olayinda nparsan yap duzelmez dua etcen bol bol başka turlu bagimlilik olmuş artik.mümkün değil.fiziksel şiddette görebilirsiniz.iinşallah olmamistr ama alkolde olabilir sonra hatirlamiyorm sarhostum.kimse kimseyi bu şekildecçekmek zorunda değil.sonuçta ölücez birgün. Neden hayatini zindan etcen belki de hastalık sahibi olcan .içmek zorundami yani icmese ölür muymus.adam akilli konusun bence artik ne olacaksa olsun sende ise girip çocuğuna bakarsin en azndanbhakaret duymazsin dusunezsin.ama is bulmakta bir başka sorun .

Allah yardımcın olsun durumun çok zor. Kalsan ayrı gitsen ayrı dert. Eğer ekonomik olarak bağımsızlaşabilirsen belki çocuğun ve kendin için daha sakin, huzurlu bi hayat kurabilirsin.

bu adam düzelmez, zaten alkolizmin tedavisi yok diye biliyorum, düzelse bile düzelmesi herhalde uzun ve zorlu bir süreç olur, bile bile lades demişsin ama olan olmuş belki bu kadar kötüleyeceğini tahmin etmedin, bence kendi ruh sağlığın ve en önemliside kızının ruh sağlığı ve geleceği için ayrılmalısın

İnsan pat diye alkolik olmaz. Daha önceden de içme huyu mutlaka vardır.

Sen bunu bilmiyor muydun?

Bacım Allah yardımcın olsun.çok zor bi hayatın içindesin ve evladında çok etkulenıyor bundan. Niye cekıyorsun kuzum boşan bu heriften annenin evine git.bukadar swyden sonrada gıt kocanın evine derse annen kadın sıgınma evleri var zamanla kendi ayakların ıstundede durursun.yavruna yazık bu sekılde devam ederse ilerde silik ürkek ezik ozguvensiz bir birey olacak en azından onun için kurtar kendini

Çalış kızınada annen baksın boşan bu adamdan...

Çocuğuna yazık gerçekten, Allah acısın...

Anneniz kalp hastası olabilir.
Ona acıyorsunuz ama kızınıza acıyın bence siz.
Anneniz sizi ve torunun düşünse bir dakika tutmaz sizi orda..
Böyle bir adamla yaşarken en çok kızınıza zarar veriyorsunuz.
Kızınızın geleceğini mahvediyorsunuz.
Hep hatırlatıyorum.
İlk 6 yaş çok önemli çocuklarda.
Ve sizin kızınız neler görüyor?

Ben de 25 yasindayim 1 yasinda kizim var..kendi uzerime dusununce bosanmak ne zor geliyor. Hatta Ben de bosanacagim diye konu bile acmistim. Bazi seyler az cok duzelebiliyor ama bu alkol bagimliligi cok zor.. bosanmak ra cok zor ama, 4 yasinda bi cocuk alkolik babayla nasil saglikli buyuyebilir ki ? Muhtemelen maddi ozgurlugun de yok..kavga ortaminda buyutmektense , sakin bi ortamda buyumesi daha mantikli bence. Allah kolaylik versin.

Ben ortada yuva göremiyorum. Allah yardimciniz olsun. Boyle ömür sürmez. ...

Allah kolayıklar versin canım.Eşin tedavi olmak istiyormu?
Bir tanıdığım tedavi oldu ve şuan durumu iyi.Ortada çocuk olduğu için hemen boşan diyemem.İnşallah tedavi olur eşinizde.

neden çekiyorsun sebep ne? ne veriyor adam sana? bak burda senin çekitklerinin 1000 de 1 ini çekenler boşanmayı düşünüyor sen neden korkuyorsun

yuvana dön demişler de hani yuva?
o çocuk o ortamda nasıl sağlıklı büyüyecek ki?
adam düzelme yönünde adım atarsa neyse de bildiğiniz alkolik.
yapılacak şey çok açık.

Ne yapabilirsinki, Malesef Bosanmaktan baska caren yok .
Ama sartlarin buna musaitmi ?

Calisiyormusun?
Calisma imkanin varmi suan ?

İnsan pat diye alkolik olmaz. Daha önceden de içme huyu mutlaka vardır.

Sen bunu bilmiyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…