alkolik koca

Esyalarimi toplayip annemin evine gittim calismaya basladim tabiki avukata gidip davada actim ama rahat birakmadi hergun isyerimin onune gelip rahatsiz etti calistigim yeri arayip arayip rahatsiz etti isten mecburen ayrilmak zorunda kaldim cocukla tehdit etti aliem de de son bi sans ver diyince tabi kizimda babaya cok duskun eve dondum ama hic bisey degismedi

Esyalarimi toplayip annemin evine gittim calismaya basladim tabiki avukata gidip davada actim ama rahat birakmadi hergun isyerimin onune gelip rahatsiz etti calistigim yeri arayip arayip rahatsiz etti isten mecburen ayrilmak zorunda kaldim cocukla tehdit etti aliem de de son bi sans ver diyince tabi kizimda babaya cok duskun eve dondum ama hic bisey degismedi

çok üzüldüm canım, derdi ne peki, neden seni rahat bırakmıyor, bu halde ne babalık ne kocalık yapabilir
anası babası kardeşi bişeysi yok mu bu adamın bi dur desin

Bnden ayrilsan bile calisamazsin diyor otur annenin evinde ihtiyacin mi var diyip surekli tehdit seklinde konusuyor haftada 1 falan icmedigindee okadr iyiki ama icince baska bi adam oluyor birakmicak biliyorum ayrilsam da beni rahat birakmicak oylede huzurum olmucak cocugu kullanacak ama kizim icin biseyler yapmam lazim bna bagirmaya basladiginda yavrum kulaklarini kapatiyorr cok uzuluyorum ona.bn mutlu bi ailede buyudm annem babam cok iyi gecinirlerdi ama 15 yasinda oldu babam kotu konusmak istemiyorum kizimin babasi bunun gibiler nedense uzun yillar yasar karisina zulum eder

Anasi babasi var ama esimi sadece para istemek icin ararlar benide kizimida hic sevmediler zaten babasininda kotu aliskanliklari var biseyler kullaniyor adini yazmak istemiyorum bunuda gecen yil ogrendim ...aile gercekten onemliymis bunu yasayinca anladim evlendigimde 20 yasindaydim baba olmayinca ne yaptiginida bilmior insan

Kocam hergun icer 5 yillik evliyiz tanistigimizda boyle deildi...okdar cok iciyor ki durduk yere kufurler savuruyor evden kaciyor icip gece 3 lerde kapiyi tekmeliyor acmasam bagiriyor komsular herkes bize bakiyor 4 yasinda kizim var okadar mutsuzum ki icmesi neysede durduk yere bna bagirip hakaret etmesi kizimin onun bagirmalarina aglamasi beni bitiyor daha once evden gittim ailem yuvana don herkeste sorun var dedi dondum ..babam rahmetli oldu annem kalp hastasi kimseye belli etmemeye calisiyorum ama ben eriyorum gunden gune rabbim buda bnm sinavim diyorum ama itilip kakilmaktan da yoruldum komsular bile bna aciyarak bakiyor daha 25 yasindayim ama ne yapacagimi bilmiyorum
bende sen gibiyim...ben 23 yıllık evliyim benim eşde alkolik..alkol namına ne bulsa içer..rakı,viski, şarap, bira, boğma..sigarada var tabi...
ben evlenmeden öncede içermiş ama evliliğimizi 1 ay içinde çarçabuk yaptılar hiç tanımadım..görünüşte iyi biri gibi duruyordu..alkolik olduğunu söylemediler bana.ailesi başlarından atmak için evlendirmişler..manyak bir de anası var ..
ya benim çektiklerim?...bu sınavmı değilmi bilemem ama sınavsa eğer bu sınavım hiç bitmeyecek..

Beni cok sevdigini soyluyor ama alkolunden de vazgecmisyor bi ara bn icmiyorum die yuzume telefon firlatti zamn zman eslikte etmemi istiyor ..eve gelen herkese icki ikram ediyor evimde cay kahve ikram edebilecegim ortamim bile olmuyor

bende sen gibiyim...ben 23 yıllık evliyim benim eşde alkolik..alkol namına ne bulsa içer..rakı,viski, şarap, bira, boğma..sigarada var tabi...
ben evlenmeden öncede içermiş ama evliliğimizi 1 ay içinde çarçabuk yaptılar hiç tanımadım..görünüşte iyi biri gibi duruyordu..alkolik olduğunu söylemediler bana.ailesi başlarından atmak için evlendirmişler..manyak bir de anası var ..
ya benim çektiklerim?...bu sınavmı değilmi bilemem ama sınavsa eğer bu sınavım hiç bitmeyecek..
Seninde allah yardimcin olsun bn daha ne kadar dayanirim bilemiyorum sagligim yerinde deil zaten panik atak oldum

Maddi durumum yerinde hatta esimimin alime borcu bile var inanin maddiyatla alakali deil bnm ayrilamam adam icince psikopat oluyor ev basiyor polis cagirdim kac defa hic bisey yapmadan gidiyolar

Bacım Allah yardımcın olsun.çok zor bi hayatın içindesin ve evladında çok etkulenıyor bundan. Niye cekıyorsun kuzum boşan bu heriften annenin evine git.bukadar swyden sonrada gıt kocanın evine derse annen kadın sıgınma evleri var zamanla kendi ayakların ıstundede durursun.yavruna yazık bu sekılde devam ederse ilerde silik ürkek ezik ozguvensiz bir birey olacak en azından onun için kurtar kendini
Saol cnm ama Bu adamla adam akilli bosanabilsem sarhos adam ne yapacagi bellisiz

Seninde allah yardimcin olsun bn daha ne kadar dayanirim bilemiyorum sagligim yerinde deil zaten panik atak oldum
bende depresyona girmiştim yıllar önce...ne doktor gördüm ne tedavi ..kendi kendine geçti gitti.ortada bir koca var ama yok sabah akşam içer yatmadan yatmaya eve gelir..yoksulluk bi taraftan ..parasını içkiye kumara verirdi..içen adamın parası olmaz zaten..ah ah!neyse..
kendine iyi bak aldırış etme..ya o deveyi güt ya o diyardan git..başka yolun yok..benim kimsem yoktu..yani anne baba kardeş var ama yoktular..

X