Anneniz evlat ayırıyor gibi geldi bana , kardeşinize sahip çıkın lutfen, anneniniz kendi tercihiyle orda, siz annenizi düşünüyorsunuz ama kardeşiniz hem o baba hem de kendisini dışlayan bir anneyle yaşıyor.sizin anne modeli farklı narsist ve evlat ayırıyor.. gerçi benim annem de kardesime kötü davrandı hep onla sürtüştü durdu çünkü kardesim aksi bir cocuktu büyüdü hala öyle aykırı bn durumu buna bagladım ama belkide ben destek verdiğim için bni tuttu kim bilir kardesim de artık para kazanıyor davranıslarını incelicem annemin.
Kader motifi kitap değil Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kullandığı bir tabir YouTube videolarında bulabilirsiniz.bu kitabı bulamadım nette satışını bir sitede gördüm 85 tl mi neydi
diğer kader motifini de bulamadım..
Dun gece hepsini izledim, çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinKader motifi kitap değil Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kullandığı bir tabir YouTube videolarında bulabilirsiniz.
Sizinle yüzyüze en az üç dört seans yapmadan isabetli değerlendirme ve yorum yapmam zor çok.iki gün önce babam o haldeyken sinir olup ölmesini istemek ondan kurtulmak istemek, iki gündür babam normal olunca yine ona acımak iyi anlarımızı düşünüp ondan kopmak istememek keşke hep böyle olsa da ailece mutlu yaşasak diye düşünüp beraber daha güzel eve cıkıp yasamak hayalleri kurmak. Yani kötü anlarda cıkıs yolu arayıp iyi gidince sorun arıza cıkarmayınca ya boşver annemle babamla yasamak aile olmak daha güzel demem normal mi.
Soruyu sormus, cevabi da vermissin, evet anne babam boşanmayım diye ellerinden geleni yaptılar buna boşanırsan hakkımızı helal etmeyiz demek dahil...Bir de sen ekonomik özgürlüge fazla takilıyorsun, bi anne çocuğunu korumaya karar vermisse ne yapar eder bunu başarir, okuma yazmasi bile olmayan ne kadinlar var tanıdığim eşi ölünce veya iş başa düşünce aslanlar gibi evlatlarini yetiştiren...biliyorum annene laf soylemek hatta düşunmek bile ağır geliyor sana ama sadece düşün, o isteseydi çok farklı olurdu hayatın
Merhabalar bende sorunlu ailede büyüdüm, şiddet cehalet mavcuttu ama aile ne yapacaksın atılmıyor satılmıyor. Sana tek tavsiyem artık yaşın gelmişte geçiyor kendi hayatını oluştur. Emin ol mutlu olacaksın hayatın değişecek. Tek başına bu ülkede ayrı eve çıkmak falan ekstra zor o yüzden en azından anlaştığın biriyle evlilik yaparak hayatını çizebilirsin
Konu ve yorum aylar oncesinde kalmis ama derin konulardan biri.Anne ve baba davranislari motif gibi incee inceee islenir cocuklarin ruhlarina.Oyle bir islenir ki derinliklerimize her cektigimiz acida gidip gidip oralari sorgulariz.Her karakter farkli sekillenir,kimisi cesaretli,kimisi hassas,kimi kaygili,kimi guvensiz,kimi duygusal ve boyle uzar gider.Bu karakterlerden hayatta saglam kalabilenler en cesaretli olanlardir.Yorumlarda guclu,sert,dobra yorumlar var,insan okuyunca ne oldum diyor ama aslinda gercek olan yorumlar.Ben mesela gereksiz detayci bir karakter olarak hayatimi surdurmekteyim.Duz bir karakter olamadim hicbir zaman.Kalabalik bir ailenin en kucugu ve tek farkli cinsiyetteki kardesiydim.Babam da inanilmaz zor,bencil,kendini dusunen,zamaninda alkol ve sigara ile pencelesmis,bizi tehdit eden,sorumsuz bir karakterdi.Bir sure gucunuz yokken sizi eziyor,anne zaten ezilmis oluyor ama ben gucumu toplayana kadar ezildim.Sonra baktim buyurken ne oluyor ne olmus sorusunu sordum.Kendimi garantiye almaya calistim.Ayaklari ustunde duran ve ayri evimi kurmam gerektigini farkedip bunu uygulamaya gectim ve evimi ayirdim.Sonra kader motifim beni yine yakaladi ve yanlis evlilik yaptim.Simdi yine babamin evindeyim.Babama sunu farkettirdim(cok buyuk kavgalarla ve halen surer bu) ;ben onun mali degilim.bana istedigi gibi davranamaz,sorumluluklarini bilmezse yolda kalacagini bilir.Cocuklar ebeveyn kurtaricisi degildir.Kurban degildir.Artık yorum yapasım bile gelmiyor bi çok ebeveyn böyle bi taraf terör estirir diğer taraf siner. El birliğiyle nur topu gibi psikolojisi bozuk bireyler yetistirirler. Evlenerek kurtulamazsınız, aile döngünüzden kaynaklı hayatınıza benzer acıları cektirecek birini alırsınız. İçinizi iyileştirmeniz gerekiyo, terapi almak ve kendi kendinizin kurtarıcısı olmak zorundasınız. Farklı ama benzer yollardan geçtim, dolayısıyla başarısız bi evlilik yaptım. Su an terapiyle kendi kendime güçleniyorum. Eşten de aileden de duygusal olarak ayrıştım. Bağımsız birey olmak çok zor boyle bi aileden çıkıp,dolayısıyla ailenizin yerine kendinize vicdan yapmalısınız
Hep derim.Biz insanoglunun harekete gecip care aramamiz icin once caresiz kalmamiz gerek diye :)Uzaktan bir akrabamiz çok içerdi.evleri harabe gibiydi .resmen evin altindan su geciyordu ve eve yilan giriyordu sürekli. evlerinde aygaz bile yoktu. cocuklar sürekli zatüre bronsit olurlardi. Amcamın 4 cocugu vardı. Bir tanesi diş hekimi, bir tanesi üst düzey asker ,bir tanesi iç mimar, bir taneside cok iyi bir şirkette proje sorumlusu oldu. Bazen facedeki resimlere bakıyorumda helal olsun diyorum.
Hep derim.Biz insanoglunun harekete gecip care aramamiz icin once caresiz kalmamiz gerek diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?