- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Kumsall Denizz
-
Hepsini okuyamadim.
Acaba bi doktora mi görünse, yani hastalik derecesine gelmis sanki..
Zor günler gecirip yuva kurmussunuz, baska sorunda yok gibi. Yazik olmasin
Ben alkole karşı biri olsam alkol sorunu olan biriyle evlenmezdim. Geçer sanmış olabilirsiniz ama evlenince geçmemiş size yalan söylemiş. Şu saatten sonra iki seçeneğiniz var. Ya göz yumacaksınız ya da ayrılacaksınız. Bir yol daha var ama ikna olur mu bilmem, tedavi olmasını isteyecek ve ona destek olacaksınız bu süreçte. Yalnız bu da kendi isteğiyle olması gereken bir şey ve genelde bunu kabul etmezler. Umarım en kısa sürede bu sorunu çözersiniz. Kolaylıklar diliyorum.
Kendisi, kendi kararıyla karar bırakmak isterse yapabilir, sizin giderimleriniz, yaparım ederimleriniz sadece yalana sevk eder. Sizin ne istediğiniz değil, onun ne istediği önemli, siz sadece bu şekilde devam etmek istiyor musunuz ona karar verin.
Buradan eşi gibi değil de annesi gibi davrandığınızı düşündüm.
Komple bıraktığınızda şimdikinden farkı ne olacak?
Daha doğrusu siz iki duble için eşten ayrılmayı göze alabilecek misiniz?
Her şeyin bir çözümü olmasına gerek yok.
Olduğu gibi kabullenin.
Alkol ciddi sorun buyik olay cikart bir kere blof yap bitti ayriliyorum diye iyice laybetme korkusu yasasin.cok kati ol bu kobuda biraksin gerekirse tedavi olsun
Fazlaca dominant olabilir misiniz?
Neyi dert edersen onunla sinanirsin unutma.....Esimde icerdi ,hic orali olmadim baski kurallar bu konuda gerek duymadim.suan senede bir o da wc de sabahlar.....dedigim gibi neyi cok fazla dett edersen onunla sınanırsın.Hayır öyle biri değilim.
Sadece ben orta yolu bulmaya çalıştığım halde tam tersini yapıp hem kendisini hem beni üzen bir şeyin farkıma varamazsın kızıyorum..
Burda asıl sorun ettiğim yalan söylemesi v em gizlice böyle bşy yapması.
Evlilikte düşüncem ; ne siyah ne beyaz demek. Gri olabilmek. Hep orta yolu bulmaya çalışmak.
Size söz verip tutmaması ve yalan söylemesi kötü ama sanki sizde biraz fazla baskı yapmış gibisiniz.
Alkol,sigara vs gibi şeyleri kişi bırakmayı kendi istemiyorsa karşı tarafın baskısı o kişiyi alkole sigaraya daha çok iter.
Eşim sosyal içicidir ve bu durum beni rahatsız etmez şayet rahatsız olacağımı bilseydim evlenmemeyi tercih edebilirdim.
Eşinle aile terapisi almayı deneyin belki yardımı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?