- 18 Ocak 2023
- 69
- 28
- 29
-
- Konu Sahibi Yenigelin34
Çok değildir ağır içki değil zaten alkol oranı 5 olanlardanAz önce kafayı buluyorum dediniz. Bu kadar düzenli alkol kullanan biri 1 kadehle kafayı bulmayacağına göre haddinden fazla içiyorsunuz demektir. Yanlış mı?
Yoo niye eğleniyim bugun cuma günü yarın cumartesiDenisik tipler dikkatimi cekiyor. Insanlarda sana guzel guzel yaziyor. Egleniyormusun?
Bebege de bi acili salgam acin size eslik etsin.Doktora sordum sorun yok dedi kullandığım saatler belli miktarı belli ek gıda alıyor bebeğim herşey yiyor zaten hatta acılı şeyler bile yiyiyor vermemeye çalışıyoruz da alıp yemeye çalışıyor
Ben en geç 4 de uyuyorum bebegim 9 buçuk 10 da kalkar en geç o saate kadar uyumak yetiyor sonra kalkıyorum bebegin bezini değiştiriyom ilk sonra kahvaltıya götürüyorum bebeğimin karnını doyuruyorum çizgi film açıyorum ona o çizgi film izlerken ben kahvaltımı yapıyorm sonra emziriyorum falnHer cumartesi alkol alma azminize hayran kaldım. Kafayı buluyormuşsunuz bazen, o kafayla bebek uyanınca bakımını nasıl yapıyorsunuz o da ilginç. Akşamdan sütünüzü sağın bari. Her zaman bir kadehle kalkmak istemeyebilirsiniz çünkü. Fazla tüketirseniz bebeğe zarar.
11 aylık çocuğa çizgi mi filmBen en geç 4 de uyuyorum bebegim 9 buçuk 10 da kalkar en geç o saate kadar uyumak yetiyor sonra kalkıyorum bebegin bezini değiştiriyom ilk sonra kahvaltıya götürüyorum bebeğimin karnını doyuruyorum çizgi film açıyorum ona o çizgi film izlerken ben kahvaltımı yapıyorm sonra emziriyorum faln
Ohooo 4 aylıktan beri izler youtube mini anima kanalı11 aylık çocuğa çizgi mi film
Umarım milletle dalga geçiyorsunuzdur. Bu kafada birinin üremesi tersine evrim çünkü.Ohooo 4 aylıktan beri izler youtube mini anima kanalı
Bunu övünülecek birseymis gibi söylemeniz bideOhooo 4 aylıktan beri izler youtube mini anima kanalı
Bebeği ertesi günün öğleni buluyor emzirmem kahvaltısını yapmadan emzirmiyorum baya saat geçiyor doktora danıştım normal dediEmzirirken çok nadiren iki kahedi geçmediği sürece alabilirsin demişti doktorum, her hafta sarhoş olacak kadar içiyorsunuz ve sonra bebeği emziriyorsunuz. Çok yanlış, sigarayla aynı etkiye sahip.
Ben tekrar diyeceğim emzirme ayrı dert ama çocuğa bir şey olsa uyanabilecek misiniz sızdığınız yatağınızdan?Bebeği ertesi günün öğleni buluyor emzirmem kahvaltısını yapmadan emzirmiyorum baya saat geçiyor doktora danıştım normal dedi
Çokta lazımdı bana senin beni övmenBunu övünülecek birseymis gibi söylemeniz bide
Uyanırım. Uykum hafiftir uyku arasında uyanıp ayağımda salladığım çok olduBen tekrar diyeceğim emzirme ayrı dert ama çocuğa bir şey olsa uyanabilecek misiniz sızdığınız yatağınızdan?
Uykunuzun hafif olmasıyla alakası yok, yılların içkicisi olarak alkolün beyninize etkilerini bilmiyorsunuz anlaşılan. Reflekslerinizi yavaşlattığını falan.Uyanırım. Uykum hafiftir uyku arasında uyanıp ayağımda salladığım çok oldu
Çokta tın dı şuan yaptığın yorumUmarım milletle dalga geçiyorsunuzdur. Bu kafada birinin üremesi tersine evrim çünkü.
Dalga geçiyorEsra eroldan alkole baglamis