pes etmem cnm, sdc öyle patir kütür diyete baslamak istemiyorum, ilk gün alkali su ictim sdc, dün ve bugun yanina salata yemeye basladim, yarindan sonrada tatliyi keserim...
yoksa yola devam :)) birakmam, yoldasinim...
selamlar herkese...bende okuyunca sasirdimmm..10 kilo vermek icn neler vermezdim...ne kadar az yesemde su kilolarimdan kurtulamiyorum...bende bu duyeti uygulayacam...ekmegi yemiyorum,,abur cubur yemem..cikolata sadece...sekeri de azalttim...ins 3 aya kadar bu kiloyu veririm..gunde 40 dakika yuruyus yapiyorum bazen de 1 saat oluyor..yuruyus bandinda...en onemlisi suyu bol tuketmemiz sanirim..ilacta kullanmakytayim..bana yardimci olursaniz sevinirim...darisi basimaa
paki kızlar bu karbonatlı suyun içine ekstra tarçın limon vs. aynı anda ekleyip içsek nolur
Farkeder mi?
Bi de bu CLA yı şeker le ilgili hastalığı olanlar içmemeli diye bişey okudum. İçsem nolur ki acaba
Ben Hem Hashimato, Hipotiroidi, hem insülin direnci, hem de polikistik over hastalığı var.
Yani anlıcanız kilo almak sanki kaderim gibi:) Dört taraftan kuşatılmış durumdayım.:)
Günaydın Nilüfer, seni burada yakalamak çok güzel
Düşündüm ve alkali diyetle devam etmeye karar verdim, eczacımıza karbonat siparişi verdim, lütfen içeceğim su miktarını bildirirmisin. Ayrıca diğer arkadaşlarında yararlanması için günlüğümde yediklerimi yazsam yanlış ve doğrularımı yorumlarmısın, ben yaştan ve yaşanmışlıklardan dolayı galiba oranlama işini uygulamalı öğreneceğim.İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş, yazmak için girdiğimde Allah seni karşıma çıkardı
Canım sen kitapta belirtildiği gibi 20 kilo başına 1 lt su mu içtin?
Teşekkür ederim canımi, bu arada ben yarın Gümrük Bakanlığını arayarak soracağım, bugün biraz yoğundum soramadım. Mersi.
Yeni bi güne merhaba
Bu sabah yine basagrisiz uyandim, yarim kasik karbonat nelere kadirmis
bugun diyeti tamamiyle uygulamak istiyorum.
Kitabimi siparis vermistim ama hala gelmedi:44: nerde kaldi bilmiyorum...
evet canım, ben 20 kilo başına bir litre su içtim bu da günde 6 litre su yapıyordu, altıyı her gün yakalamasam bile, 5 garanti içtim, içtiğim yeşil çaylar, limonlu sular hariç...
Yeni bi güne merhaba
Bu sabah yine basagrisiz uyandim, yarim kasik karbonat nelere kadirmis
bugun diyeti tamamiyle uygulamak istiyorum.
Kitabimi siparis vermistim ama hala gelmedi:44: nerde kaldi bilmiyorum...
Tebrik ederim arkadaşımalkalili yaşam tarzını benimseyen biriyim bende alkali ile 40 günde 7 kilo verdim ama 2 hafta uygukamadım sınav çalışmakdan iş stresinden 2 kilosunu aldım çok mutsuzum buğün tekrar başladım
ama suyu az içiyorum önerin vasr mı ne kadar içiyorsun sen canım
teşekkürler bilgileriniz için