ben yurtdisinda yasiyorum cnm, burdan gittigidiyordan acik arttirmadan aldim, 20 euro yani 50 lira küsüre denk geldi.
karbonatli suyu icmeye basladim, demen gibi pek fark etmiyor tadi. sonradan agzinda tuzumsu bi tat kaliyor ama olacak o kdar.
gün icinde neler yedigini, yani bi kac menünü paylasabilir misin? fikir olur herkes icin...
Canım önerilerini dikkate alacağım,daha detaylı benim sayfamda ama senin yazının içine yazmışım.Ne kadar becerikli olduğumu düşün artıkTakip edeceğine çok sevindim.Her zaman sabırla sorularıma cevap yazdığın için teşekkür ederim.
Canım, zayıflama sürecimde Cla kullanmaya devam ediyorum. Bunun yanı sıra balık yağı yerine haftada 2 kez ızgara ya da fırında balığı tercih ediyorum. Diğerlerini henüz almadım. Sevgiler...
Canım seni çok iyi anlıyorum ki özellikle şu "zor bir hastalık döneminden geçtim" cümlen benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Benim de asıl mutluluk sebebim aynı şekilde zor bir hastalık dönemimden sonra bu sonuçları almış olmam ve hala da alıyor olmam. Ya şu yukarıda uyku ile ilgili, ağrı ile ilgili yazdıkların, inanılmaz!!!!!!!!!!!!! Aynı ben, beni tasvir etmişsin. Sanki yazdıklarında kendimi gördüm ve senin de aynı sonucu yaşayacağını düşünürken şu an heyecanlandım. Burnum sızladı ve gözlerim doldu. Hele o durmadan esniyorum cümlen... Ben bunları yaşarken sadece kendimin yaşadığını düşünüyordum, ama sen de aynılarını söylüyorsun şu an. Demek ki başaranlardan birisi olacaksın sen de. Öncelikle burada olduğun ve konuyu takip ettiğin için asıl ben teşekkür ederim. Beni de bu yaşam tarzıyla tanıştıran sevgili doktorumdu. Çarşamba günü seni büyük bir heyecanla bekliyor olacağım. Zaten suyu içmeye başladığında kendini inanılmaz iyi hissedeceksin. Suyu içmenle ilgili olan detaylar var onları paylaşırım seninle. Himalaya tuzu için aktarlara gidebilirsin, zaten bilinen bir kaç marka var. Buradan yazamıyorum ama google arama motoruna yazdığında hemen karşına çıkacak, o ismin satış noktalarına da bakabilirsin. Bu arada himalaya tuzunun tadı bana hiç farklı gelmedi, ben bir fark hissetmedim. Senin de hissedeceğini zannetmiyorum. Çünkü öyle aman aman bir fark yok. Ama enteresan bir şey var ki himalaya tuzundan bir parça alıp üzerine su ilave ediyorsun ve bir gece bekliyor ertesi gün yüzüme sürüyorum ki cildim inanılmaz sağlıklı görünmeye başladı. Çünkü himalaya tuzunda 83 adet mineral var. Bunun dışında daha dün bir video izledim himalaya tuzunun ayrıca suya katılıp içilmesi ile ilgili çok önemli bilgiler vardı. Açıklamada şöyle diyordu,hücremizin yapı yaşı da sudan oluşur ve hücremizde bulunan su da himalaya tuzunda bulunan su hücremizdeki tuza en yakın olan tuzmuş ki bu da hücrelerimizin elektron taşımasına da yardımcı. Sonuçlarını ve yeni yaşam tarzını şimdiden kutluyorum. Sevgiler...
ben yurtdisinda yasiyorum cnm, burdan gittigidiyordan acik arttirmadan aldim, 20 euro yani 50 lira küsüre denk geldi.
karbonatli suyu icmeye basladim, demen gibi pek fark etmiyor tadi. sonradan agzinda tuzumsu bi tat kaliyor ama olacak o kdar.
gün icinde neler yedigini, yani bi kac menünü paylasabilir misin? fikir olur herkes icin...
Canım ben de,üzerinde sofralık öğütme, %100 deniz tuzu yazan bir kavanoz tuz aldım fakat "iyot eklenmemiştir" yazıyor. Kullandığın Himalaya tuzuna iyot eklenmişmi, eklenmemişse iyotu ne şekilde alacağız, bilgin varmı?
[video=youtube;J6BImYBc9wE]http://www.youtube.com/watch?v=J6BImYBc9wE[/video]
Canlarım izleyin
merhaba..
su kısmını pek anlamadım..
mesela bir sürahiye suyu doldurup karbonatı attıktan sonra gün içindemi o suyu tüketiyoruz...
yani karbonat durdukça çökmez dimi suya..
karbonatı 1 br kadar sıcak suda eritin sonra üstüne su doldurun .
bu suyuda yemek aralarında için .[/QUOTE
Merhabalar ben bu diyeti daha öcne hiç duymamıştım çok ilgimi çekti.
Ama su meselsini ben de anlayamadım.
Karbonattan kastımız bu evlerde pasta börek içi kulandığımız küçük paketler midir? Günde 2 lt. civarı su tüketiyorum. İçine ne kadar koymalıyım?
Teşekkür ederim.
anladım teşekkürlerkarbonatı 1 br kadar sıcak suda eritin sonra üstüne su doldurun .
bu suyuda yemek aralarında için .
karbonatı 1 br kadar sıcak suda eritin sonra üstüne su doldurun .
bu suyuda yemek aralarında için .[/QUOTE
Merhabalar ben bu diyeti daha öcne hiç duymamıştım çok ilgimi çekti.
Ama su meselsini ben de anlayamadım.
Karbonattan kastımız bu evlerde pasta börek içi kulandığımız küçük paketler midir? Günde 2 lt. civarı su tüketiyorum. İçine ne kadar koymalıyım?
Teşekkür ederim.
1lt suya yarım çay kaşığı karbonat..