• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Nasıl gidiyor, var mı kilonda bir değişme? :49:

Ciddiye almıyorum pek.bayramdan sonra baslıcam hem diyete hem spora.senin durumun ne, alkaliye devam mı?[/QUOTE]

Ya ramazanda, oruçla çok zor oluyor hele de kalabalık aile ile, mutfak iftara adanmış bir hal alıyor,sıcakta bir yandan. O kadar şeyin içinde kendine has hazırlayıp beslenemiyorsun malesef. Ben de huzursuzlanıyorum ve eski düzenime dönebilmek için ramazan bitimini bekliyorum.

Ciddiye almıyorum pek.bayramdan sonra baslıcam hem diyete hem spora.senin durumun ne, alkaliye devam mı?

Ya ramazanda, oruçla çok zor oluyor hele de kalabalık aile ile, mutfak iftara adanmış bir hal alıyor,sıcakta bir yandan. O kadar şeyin içinde kendine has hazırlayıp beslenemiyorsun malesef. Ben de huzursuzlanıyorum ve eski düzenime dönebilmek için ramazan bitimini bekliyorum.[/QUOTE]

Nerdesin yahu sen:20:karabatak gibisin:26:

Ya ramazanda, oruçla çok zor oluyor hele de kalabalık aile ile, mutfak iftara adanmış bir hal alıyor,sıcakta bir yandan. O kadar şeyin içinde kendine has hazırlayıp beslenemiyorsun malesef. Ben de huzursuzlanıyorum ve eski düzenime dönebilmek için ramazan bitimini bekliyorum.

Nerdesin yahu sen:20:karabatak gibisin:26:[/QUOTE]

Merhaba bebem, bayram seyran pek girmedim. Sen neler yaptın? :29:

Nerdesin yahu sen:20:karabatak gibisin:26:

Merhaba bebem, bayram seyran pek girmedim. Sen neler yaptın? :29:[/QUOTE]

Selam cancanım.iyidir işte. Bir tatil yaptık geldik.çok keyifliydi.şimdi de diyete girme, pilates yapma konularında kendimle mücadele ediyorum yine her zamanki gibi:17::31::29:oooooof of! Ne bitmez çilem var imiş! Tembel olmak zor vesselam:31:

Merhaba bebem, bayram seyran pek girmedim. Sen neler yaptın? :29:

Selam cancanım.iyidir işte. Bir tatil yaptık geldik.çok keyifliydi.şimdi de diyete girme, pilates yapma konularında kendimle mücadele ediyorum yine her zamanki gibi:17::31::29:oooooof of! Ne bitmez çilem var imiş! Tembel olmak zor vesselam:31:[/QUOTE]

He he, ben de ramazanda 3 kilo almışım malum sebeplerden. Şu rehavetten çıkıp moda bir girsem de eski beslenme düzenime dönsem diyorum.:31:

Selam cancanım.iyidir işte. Bir tatil yaptık geldik.çok keyifliydi.şimdi de diyete girme, pilates yapma konularında kendimle mücadele ediyorum yine her zamanki gibi:17::31::29:oooooof of! Ne bitmez çilem var imiş! Tembel olmak zor vesselam:31:

He he, ben de ramazanda 3 kilo almışım malum sebeplerden. Şu rehavetten çıkıp moda bir girsem de eski beslenme düzenime dönsem diyorum.:31:[/QUOTE]

Ben de diyom amaaaaa demeynen ossaaa :31::97:

Istanbul a gittim.senin niye keyfin yok? Burdan bile fark ettim ben:26:

Önemli bişi yok şükür, aldığım 3 kilo ve ramazanda allak bullak olan yeme düzenim can sıkıcı biraz. :34: İstanbul'da nettin gari?[/QUOTE]

Aile büyükleri var.evde takıldık çoğunlukla.sorsan bir yer, hayatta anlatamam sana :17: ben allahtan kilo almadım.70-71 arasıyım.sen kaç kilosun? Bayr a mda nasıl 3kilo aldın anlamadım ben:1::26:

OTE="derindenizlerden, post: 36466896, member: 398094"]Yahu bu kadınlar klübüne ne olmuş böyle, herşey karma karışıkkk... :([/QUOTE]
Hic Sevmedim.karman çorman olmuş.böyle bir değişiklik yerine hataları düzeltselerdi.örneğin benim ziyaretçi sayım 1000 civarından ilerlemedi, sıfırlandı.baştan başladı.şimdi de sabitlendi gibi bir şey oldu.halbuki başka üyelerin öyle ddeğil. Şimdi bu msjı yazarken taslak olarak kaydedildi dedi. Ney nereye kaydedildi? ??? Anlamadım...dün de böyle bir şeyler olduuu.enteresannn!! Bence eski haline dönsün.örnegin, yazdığın bu msjın bildirimi gelsin.tesadüfen bulmayayım ben.hiçssevmedim. .

OTE="derindenizlerden, post: 36466896, member: 398094"]Yahu bu kadınlar klübüne ne olmuş böyle, herşey karma karışıkkk... :(
Hic Sevmedim.karman çorman olmuş.böyle bir değişiklik yerine hataları düzeltselerdi.örneğin benim ziyaretçi sayım 1000 civarından ilerlemedi, sıfırlandı.baştan başladı.şimdi de sabitlendi gibi bir şey oldu.halbuki başka üyelerin öyle ddeğil. Şimdi bu msjı yazarken taslak olarak kaydedildi dedi. Ney nereye kaydedildi? ??? Anlamadım...dün de böyle bir şeyler olduuu.enteresannn!! Bence eski haline dönsün.örnegin, yazdığın bu msjın bildirimi gelsin.tesadüfen bulmayayım ben.hiçssevmedim. .[/QUOTE]
Ben deeeee hiç sevmedim, kullanışlıda değil estetikte. :( kaç gündür giremedim bir de, şifremi kabul etmedi, sıfırla dedim onu bile seramoniyle yaptı,sinir oldum. :/ Şuna bak,alıntılama şeklimizin görüntüsünde hata vardı bu konuda tam gaz devam ediyor hata,pehh...

Hic Sevmedim.karman çorman olmuş.böyle bir değişiklik yerine hataları düzeltselerdi.örneğin benim ziyaretçi sayım 1000 civarından ilerlemedi, sıfırlandı.baştan başladı.şimdi de sabitlendi gibi bir şey oldu.halbuki başka üyelerin öyle ddeğil. Şimdi bu msjı yazarken taslak olarak kaydedildi dedi. Ney nereye kaydedildi? ??? Anlamadım...dün de böyle bir şeyler olduuu.enteresannn!! Bence eski haline dönsün.örnegin, yazdığın bu msjın bildirimi gelsin.tesadüfen bulmayayım ben.hiçssevmedim. .
Ben deeeee hiç sevmedim, kullanışlıda değil estetikte. :( kaç gündür giremedim bir de, şifremi kabul etmedi, sıfırla dedim onu bile seramoniyle yaptı,sinir oldum. :/ Şuna bak,alıntılama şeklimizin görüntüsünde hata vardı bu konuda tam gaz devam ediyor hata,pehh...[/QUOTE]
Şifreni mi kabul etmediii:eek:Bence burdan sesimizi duysunlar ve eski haline dönsün site.hiç girmek gelmiyor içimden buraya:mad:

Ben deeeee hiç sevmedim, kullanışlıda değil estetikte. :( kaç gündür giremedim bir de, şifremi kabul etmedi, sıfırla dedim onu bile seramoniyle yaptı,sinir oldum. :/ Şuna bak,alıntılama şeklimizin görüntüsünde hata vardı bu konuda tam gaz devam ediyor hata,pehh...
Şifreni mi kabul etmediii:eek:Bence burdan sesimizi duysunlar ve eski haline dönsün site.hiç girmek gelmiyor içimden buraya:mad:[/QUOTE]

Aynen karman çorman, işkence gibi, hiç içim atmıyor artık girmeyi.... :(

n, E="derindenizlerden, post: 36510580, member: 398094"]Aynen yaaaaEn Büyük KK[/QUOTE]

Eski haline dönsünnnn...! En Büyük KK[/QUOTE]
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?

n, E="derindenizlerden, post: 36510580, member: 398094"]Aynen yaaaaEn Büyük KK

Eski haline dönsünnnn...! En Büyük KK[/QUOTE]
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?[/QUOTE]

Eskiden karıştıra karıştıra profil ayarlarından bulup yapmıştım, yeni sistem de nasıl yapılır hiç bilmiyorum cancanım. :KK43:

TamamUOTE="derindenizlerden, post: 36522925, member: 398094"]Eski haline dönsünnnn...! En Büyük KK[/QUOTE]
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?[/QUOTE]

Eskiden karıştıra karıştıra profil ayarlarından bulup yapmıştım, yeni sistem de nasıl yapılır hiç bilmiyorum cancanım. :KK43:[/QUOTE]
Tamam cancanım.bir de saatler tutmuyor.saati düzeltmem lazım.o nasıl acabao_O

Back
X