- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi derindenizlerden
Yok cancan, aradılar dün, yarın sabah 8 de dediler, inşallah sonuç iyi çıkar. Dua et benim için lütfen.
Ederim canım. Merak etme. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cancan, aradılar dün, yarın sabah 8 de dediler, inşallah sonuç iyi çıkar. Dua et benim için lütfen.
Ederim canım. Merak etme. :)
Şükür dün çekildi canım, ilkinde ki aksaklıktan dolayımı yoksa benim durumumda mı bir risk var bilemiyorum ama bir prof. dr yorumlayacakmış filmimi. O da bugün yokmuş, pazartesi bir arayıp sorun dediler bakalım hayırlısı, kötü birşey çıkmaz inşallah.
Allah allaaah, amma uzattılar!! Hangi hastane bu? Iyi şeyler düşün, iyi şeyler olsun.birkaç ay önce eşime beyin tomografisi çekildi.çeken adam, ms olabilir veya pıhtı olabilir gb yorumlar yapmış.ptesi yorumlanacaktı seninki gb.ben öldüm öldüm dirildim 2 gün. Eşim pek oralı olmadı.hiçbir şeyi yokmuş eşimin.gidip o adamı boğasım gelmişti.demem o ki, kafanda kurma.boşunayıpratma kendi kendini.her şey olacağına varıyor zaten. Çok öptüm.
Sağ ol canım, ben de öptüm.
Ameliyat deniyor.![]()
Ameliyat mı? ? Neyin var mış kiii?? Bence egeye de git.en az 3 dr görsün. Ortaksa fikir olursun o zaman. Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun..
3 Adet miyom (biri polip olabilirmiş )tespit edildi. 2 si kalacak biri ameliyatla alınacakmış.Sonuç bu yani.![]()
Allah allah, cok üzüldüm yaa(( sen ne düşünüyorsun, olacak mısın ameliyat? Bende de kist çıktı. İlaç tedavisine başladım
( kadınların derdi bitmiyor.yuce allahım yine de beterinden korusun ..
Sağol canım, sana da çok geçmiş olsun ama kistlerde ilaç tedavisi işe yarayabiliyor diye duymuştum, korkma. D vit-3 kullanıyorum bu ara, işe yarayan arkadaşlar olmuş.21 gün bitince sonuca göre bakıcaz artık.
İnşallah işe yarar canım. Bence birkaç dr.a daha görün.((
Amin canım İnşAllah, tamam. Sen ne yaptın nereye gittin kist için, ilaca mı başladın?
İlaca başladım canım. Özel bir hastaneye gittim.adet döneminde anlaşılacak.ama o da tatile gideceğimiz döneme denk geliyor maalesef.dolayisiyla bir sonraki adet döneminde gidicem.offf!! Sıkıntı valla.baska bisey değil.(
Geçmiş olsun canım, iyi tatiller...
Senin niye canın bu kadar sıkkın? ?? Kendini oyalayacak bişeyler bul.kafana çok takarsandaha sıkıntılı olur süreç senin için.ben kendimi yok dondurma makinası araştırarak yok saç şekillendirme makinası araştırarak oyalıyorum![]()
Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Dondurma isterükkkkk o zamannn
![]()
Keyfini yerine getirdim amaaaaaaaa))))
Kısım sen saç düzleştiricisi almadın mı daha ne dolanıyon saç şekillendiricisi diye.![]()
Düzleştirecek bisey değil aradığım. Banyo sonrası tararken yatıştıracak bişey.cok saçım yok ama illa ki kabarıyor.tuhaf oluyor.bunu halletcek bir tarak fırça gb bişeyiistiyorum.düzleştiriciyi arada kullanırım ama fırça her banyo sonrası lazım. Anlatabildim umarım. Var mı tavsiyen??? Offf bir de wag maşa çıktı başıma yaaa) almayayim diye video izlemiyordum ama şeytana uydum.izledim. alıcam bir wag maşa mecbur
)) var mı tavsiyen???? :))))))