- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi derindenizlerden
Amin!!!! :)))))))
Napıyorsunnn canım benim? ?? Ameliyat tarihi belli mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin!!!! :)))))))
Napıyorsunnn canım benim? ?? Ameliyat tarihi belli mi?
Merhaba canım. Dr. çok geç kaldı diye haber yollamış, beni çağırıyor ameliyat için.
hadi yaa!!! e git o zaman.korkunun ecele faydası yok![]()
.................
Kıyamam ben sana yaaaaaa(((( ama gerçekten korkma.önemli olan teşhis doğru mu, dr ve hastane doğru mu? Bunlardan eminsen sorun yok.kadın hastalıkları hayatımızın bir parçası.ben de kist ameliyatı oldum.söylemişimdir.sıkma canını :)
Sağol canım. Genel anestezi ile mi olmuştun ve nerede?
emeğine sağlık canıımmmAlıntıdır ;Çocuk Atölyesi - Kid Friendly Activities
Koku Taşları Evde Nasıl Yapılır?
Evde en sevdiğimiz aktivitelerden bir koku topları aktivitesi. Hem ürünü kuruturken ve devamında bütün ev misler gibi kokuyor. Hem de aromaterapi etkisi ile rahatlıyoruz.
Çocuk dostu esansiyel yağları kullanıyoruz.
Hamur yumuşak ve ele gelir birşey oluyor işte reçetesi:
2 kap un
1 kap karbonat
1 kap tuz
0,75 kap sıcak su (az gelirse yavaş yavaş ilave edilecek)
5 ml lavanta/portakal esansiyel yag
likit gıda boyası
katı kısım yavaş yavaş yumurcak tarafından bir büyük kaba ilave edilir.
sıcak su içine 5-6 damla esansiyel yag ve gıda boyası damlarılarak rengi nedir diye sorulur ? :))
Katı kısım karışınca mümkünse elle karıştırmak önemli içine sıcak su buyuk kişi tarafından eklenir soguyuncaya dek kaşık yada pipetle karıştırılır. Burası çocuğa sıcak soğuk kavramının hatırlatılması için ideal kısım :)
Sonra renkli yumusak/sert hamur karıştırılır ve etrafı saran müthiş koku hissedilir. Çocuklar öğrendiklerini duyuları ile yaşayarak öğreniyor biliyoruz. Burada tad alma dışındaki 4 duyumuza hitap ediyoruz. Ama isterseniz hazırladığımız hamur yenebilir ve zehirsiz oldugundan 5 duyunuza da hitap edebilirisniz :))
En son kesip şekil verip bir tepsi içine sıralıyoruz. Pişirmiyor ancak oda içinde kurumaya bırakıyoruz. Arka ön çevirip gün aşırı ters yüz edip evimizi mis gibi kokutuyoruz..
Hem de oda parfümleri vs ile değil doğal yollarla ve doğal ürünlerle :)
senin keyfin yerinde bakıyommm![]()
![]()
Aslında değil de yerinde olsun diye çabam...
Bebem sen hangi düzleştiriciyi almıştın?
Yavrusu ben, braun satin hair 7, boyali saçlar için olani almıştım. Slim plates es3 yazıyor sağ altta, kutunun üstünde. Kullandın mı diyeceksin, az kullandım.ama beğendim. Aldığıma pişman olmadım.. :)))
Güle güle kullan,kaça almıştın? Bukle neyim yapabiliyonmu?![]()
80 tl civariydi.hee ya yapıyom!!!!yapamıyooomm :)))
Delüüüüü,pratik yapıveeee gariii...
![]()