• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Hanimlar dogal beslen iyi uyu dogal urun kullan anahtar bu sanirim

Aynen arkadaşım ama aynı zamanda neyi ne zaman yapacağını da bilmek lazım. Bunun yanında psikolojiyi de sağlam tutmak önemli.Vücudu asidik yapan şeyler arasında kin,nefret,sinir,stres,üzüntü gibi duygularda var.

Öyle ossun bakam ;))))

Selam bebem,uzun zamandır görüşemedik. Hastane işleriyle uğraştım, kevgire çevirdiler can canını. Kasımın 6 sı yatış,7 si ameliyat günü verdiler. Dua et benim için lütfen. Bu arada sağlıklı beslenmeye devam ediyorum 5 kilo daha verdim son zamanda. Kocaman Kocaman öpüldün...

Selam bebem,uzun zamandır görüşemedik. Hastane işleriyle uğraştım, kevgire çevirdiler can canını. Kasımın 6 sı yatış,7 si ameliyat günü verdiler. Dua et benim için lütfen. Bu arada sağlıklı beslenmeye devam ediyorum 5 kilo daha verdim son zamanda. Kocaman Kocaman öpüldün...

Ay canıııım Allah saglık versin inşallah. Ederim tabi etmem mi. Nerde olacaksın ameliyat? Merak etme.çok basit bir ameliyat. Sonrası biraz ağrın olur.o da normal.hepimiz yaşadık.önemli olan hastalıktan kurtulman. Korkacak bir şey yok ameliyattan.arada 5 kilo daha vermenle tezat ben de 72 ye ulaşmış bulunmaktayım. Depresyonun açık sularında boğuluyorum:(( tebrik koydum abiye kuzu gibi :))))))) kendimi de kınadım :(((((

Ay canıııım Allah saglık versin inşallah. Ederim tabi etmem mi. Nerde olacaksın ameliyat? Merak etme.çok basit bir ameliyat. Sonrası biraz ağrın olur.o da normal.hepimiz yaşadık.önemli olan hastalıktan kurtulman. Korkacak bir şey yok ameliyattan.arada 5 kilo daha vermenle tezat ben de 72 ye ulaşmış bulunmaktayım. Depresyonun açık sularında boğuluyorum:(( tebrik koydum abiye kuzu gibi :))))))) kendimi de kınadım :(((((

Sağol canım.Ege kadın has. doğum eğitim ve araştırma hastarnesinde.Tebrik için teşkkrler. Şu ameliyat bir olsun bitsin geçsin Allah'ın izne ile iyileşeyim İNŞALLAH, deneyimlerimi ve tiyolarımı paylaşırım seninle...

Son düzenleme:
Sağol canım.Ege kadın has. doğum eğitim ve araştırma hastarnesinde.Tebrik için teşkkrler. Şu ameliyat bir olsun bitsin geçsin Allah'ın izne ile iyileşeyim İNŞALLAH, deneyimlerimi ve tiyolarımı paylaşırım seninle...

Devlet Hastanesi mı bu canım? Duymadım sanki. Tabi sen iyileş.önemli olan o.diğerleri boş.diyorum sana çok basit bir ameliyat. Hiçbir şey olmayacak.iyileseceksin.cancanımbenim :))))

Alıntıdır;

"KANSER" .... Hem kelime olarak KORKUTUCU , hemde hastalık salgın gibi etrafımızda dolaşıyor ...

AMA ben diyorum ki neden KORKUYORSUNUZ? NEDEN O KORKU İLE YAŞAMAYI TERCİH EDİYORSUNUZ ?
Ne demek istiyorum ?
Mesela "HIRSIZ " dan çok korkuyorsun .... Her dakika evimize hırsız gelecek diye korkarak mı yaşamak mantıklı YOKSA bir "ALARM" koydurmak mı mantıklı ....

"KANSER" de böyle bir şey ... KORKACAĞINIZA bilgilenin ve önleminizi alın... Ne derler "Düşmanını tanımaz isen yenemezsin"...

Mesela benim hiç KANSER aklıma gelmez çünkü hergün önlemlerimi alarak yaşıyorum... Yani "YAŞAM TARZIM" ona göre ...
Ama sayın ki oldum... Ne yapmam gerektiğini de çok iyi biliyorum...

Biliyormusunuz ki "ZERDEÇAL" % 50 göğüs kanserin riskiniz azaltıyor ... Ama tabii ki sırf zerdeçal kullan ama onun yanında doğru dürüst uyuma , spor yapma , saçma sapan beslen ZERDEÇAL işe yaramaz ....

Biliyormusunuz ki VİTAMİN D %50 riski azaltıyor .....
Biliyormusunuz ki rutin momogram riski yükseltiyor :((((((

Ne olur öğrenin , araştırın... Bilinçlenin AMA KORKMAYIN!

Beslenme uzmanı KAREN HILL

Türk insanı para gibidir. İçine ışık tut.Atatürk yoksa sahtedir! !! Nasıl güzel söz değil mi? Hemen seninle paylaşmak istedim. :))

Ben iyiyim de esas sen nasılsın? Ameliyat işleriyle uğraşıyorsun diye düşündüm.havadisler sende. Anlat bakim.

Aynıyım canım, henüz bir gelişme yok. Aslında dün ameliyat olmam gerekiyordu ama dr.umun yurt dışına çıkması gerekmiş o yüzden kaldı. :50: Bu durum beni çok gerse ve içimi karartsa da, vardır bir hayır diyerek yeni tarihin verileceği günü beklemeye başladım,mecburen... :(

Aynıyım canım, henüz bir gelişme yok. Aslında dün ameliyat olmam gerekiyordu ama dr.umun yurt dışına çıkması gerekmiş o yüzden kaldı. :50: Bu durum beni çok gerse ve içimi karartsa da, vardır bir hayır diyerek yeni tarihin verileceği günü beklemeye başladım,mecburen... :(

Of yaaa.aman ne gıcık yaaa.ama yine de tabiki hayırlısı olsun cancanım benim :)))

Back
X