- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi derindenizlerden
Teşekkürlerrr bebem...![]()
Kaç yaşına bastın yavrusu?? :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerrr bebem...![]()
Hanimlar dogal beslen iyi uyu dogal urun kullan anahtar bu sanirim
Kaç yaşına bastın yavrusu?? :))
Aaaaaaa bak bak martı girmiş kadınlar klubüne,kerata nerden de girmiş ?![]()
Seni eşşek seniiiiiiii:)))) ama ben diyoyum.sen de deeeeeee)))))
Öyle ossun bakam)))
Selam bebem,uzun zamandır görüşemedik. Hastane işleriyle uğraştım, kevgire çevirdiler can canını. Kasımın 6 sı yatış,7 si ameliyat günü verdiler. Dua et benim için lütfen. Bu arada sağlıklı beslenmeye devam ediyorum 5 kilo daha verdim son zamanda. Kocaman Kocaman öpüldün...
Ay canıııım Allah saglık versin inşallah. Ederim tabi etmem mi. Nerde olacaksın ameliyat? Merak etme.çok basit bir ameliyat. Sonrası biraz ağrın olur.o da normal.hepimiz yaşadık.önemli olan hastalıktan kurtulman. Korkacak bir şey yok ameliyattan.arada 5 kilo daha vermenle tezat ben de 72 ye ulaşmış bulunmaktayım. Depresyonun açık sularında boğuluyorum( tebrik koydum abiye kuzu gibi :))))))) kendimi de kınadım
((((
Sağol canım.Ege kadın has. doğum eğitim ve araştırma hastarnesinde.Tebrik için teşkkrler. Şu ameliyat bir olsun bitsin geçsin Allah'ın izne ile iyileşeyim İNŞALLAH, deneyimlerimi ve tiyolarımı paylaşırım seninle...
Devlet Hastanesi mı bu canım? Duymadım sanki. Tabi sen iyileş.önemli olan o.diğerleri boş.diyorum sana çok basit bir ameliyat. Hiçbir şey olmayacak.iyileseceksin.cancanımbenim :))))
Bebem bayramını kutlar, minik minik öperim yanaktan.![]()
![]()
Türk insanı para gibidir. İçine ışık tut.Atatürk yoksa sahtedir! !! Nasıl güzel söz değil mi? Hemen seninle paylaşmak istedim. :))
Süpperrr canım,yeni gördüm. Nasılsın görüşmeyeli?
Ben iyiyim de esas sen nasılsın? Ameliyat işleriyle uğraşıyorsun diye düşündüm.havadisler sende. Anlat bakim.
Aynıyım canım, henüz bir gelişme yok. Aslında dün ameliyat olmam gerekiyordu ama dr.umun yurt dışına çıkması gerekmiş o yüzden kaldı.Bu durum beni çok gerse ve içimi karartsa da, vardır bir hayır diyerek yeni tarihin verileceği günü beklemeye başladım,mecburen...
![]()