- Konu Sahibi almagester06
-
ben onu 1 senedir kullanıyorum harika bişe.onun saç bakım yağları da güzel.ama ben saç için olanına iğneler falan da kırıyorum.ama kirpik için olanını ben yatarken yapıyorum yıkamıyodum.
valla benim aldığım zaman bana yıka falan demedilar.ama yıkamadan daha iyi.ben hatta içine E vitamini kırıyorum.yalnız cnm göz çevresine dikkat et yağ bezesi oluşur.saç için de yapacağım kadarını bi kaba alıp içine EVİGEN,BEMİX,BEPANTHENE iğne kırıyorum ikişer tane bi de bi tane yumurta sarısı ekliyorum.Bunu temiz saça sürüp 2 saat bekliyorum.Sora yıkıyorum haftada bir yap müthiş oluyo.
Rica ederim kolay gelsinyerimsenibenyerimseniben
valla benim aldığım zaman bana yıka falan demedilar.ama yıkamadan daha iyi.ben hatta içine E vitamini kırıyorum.yalnız cnm göz çevresine dikkat et yağ bezesi oluşur.saç için de yapacağım kadarını bi kaba alıp içine EVİGEN,BEMİX,BEPANTHENE iğne kırıyorum ikişer tane bi de bi tane yumurta sarısı ekliyorum.Bunu temiz saça sürüp 2 saat bekliyorum.Sora yıkıyorum haftada bir yap müthiş oluyo.
arkadaşım yağ bezesi nası olur ben korktum şimdi
bende kirpiklerime ve kaşlarıma badem+hint yağı karışımı sürüyorum
e vitaminini de mi kirpiklerine sürüyosun
e vitamini dediin evigen değil mi
ayy çok soru sordum
yazın sürmiyim o zaman
korktum ben şimdi geçmez mi onlar
arkadaşım yağ bezesi nası olur ben korktum şimdi
bende kirpiklerime ve kaşlarıma badem+hint yağı karışımı sürüyorum
e vitaminini de mi kirpiklerine sürüyosun
e vitamini dediin evigen değil mi
ayy çok soru sordum
evigen evet.cnm onu yağın içine kırıyorumbi tane.AMAN DİKKATLİ OLUN GÖZÜNÜZE KAÇIRMAYIN .Oiçin sürüp uyumak en iyisi
Daha öncede kirpik ile ilgili bi başlıkta önerilmişti bu,bugün 3 tane aktara sordum bulamadım :s...nerden alıcaz bunu başka yahu
evigen evet.cnm onu yağın içine kırıyorumbi tane.AMAN DİKKATLİ OLUN GÖZÜNÜZE KAÇIRMAYIN .Oiçin sürüp uyumak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?