Cilt Bakımı Ürünleri ALİZADE KAŞ ve KİRPİK LOSYONU

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
öncelikle bu konu açıldımı bilmiyorum moderatörler kızmasıncoksekeriremsuKızlar biraz önce aktara keten tohumu için gittim elimde bu losyonla çıktım ama çok güzel bişey gibi duruyor. bikere fırçalı kullanımı rahat ve de en önemli özelliği bence KULLANIMDAN 15 DAKİKA SONRA YIKANIYOR.ben nefret ediyorum öyle badem yağı her tarafa bulaşıyor. aktarın yanındaki kuaför kadın kendi için alıyomuş tavsiye ettiği müşterielrde alıyomuş bende aldım bakalım nasıl sonuç verecek. içinde susam yağı--zeytin yağı--hint yağı--badem yağı--papatya yağı--defne yağı--tatlı elma yağı var.benim kaş kirpik sorunum yok ama bakım için aldım. sonunları haber veririm. 10 ytl ye aldım bu aradaa.s.

Son düzenleme:
ben onu 1 senedir kullanıyorum harika bişe.onun saç bakım yağları da güzel.ama ben saç için olanına iğneler falan da kırıyorum.ama kirpik için olanını ben yatarken yapıyorum yıkamıyodum.

ben onu 1 senedir kullanıyorum harika bişe.onun saç bakım yağları da güzel.ama ben saç için olanına iğneler falan da kırıyorum.ama kirpik için olanını ben yatarken yapıyorum yıkamıyodum.

aaa öle mi aktar bana üstünde yazıyo dedi baktım 15 dakika sonra yıkayın yazıyo kalsın mı yani öle daha mı iyi oluyor?? saç bakım yağını bende aldım aktardan losyonla birlikte çok övdü adam demek iyiyimiş. tşk ederim canımmmmm:1hug:Şeniz

valla benim aldığım zaman bana yıka falan demedilar.ama yıkamadan daha iyi.ben hatta içine E vitamini kırıyorum.yalnız cnm göz çevresine dikkat et yağ bezesi oluşur.saç için de yapacağım kadarını bi kaba alıp içine EVİGEN,BEMİX,BEPANTHENE iğne kırıyorum ikişer tane bi de bi tane yumurta sarısı ekliyorum.Bunu temiz saça sürüp 2 saat bekliyorum.Sora yıkıyorum haftada bir yap müthiş oluyo.

hımmm çok sagol canım. göz kapağına falan gelmesin dimi bu yağ bak bu çok iyi oldu çok tşk ederim:1hug::asigim:

arkadaşım yağ bezesi nası olur ben korktum şimdi
bende kirpiklerime ve kaşlarıma badem+hint yağı karışımı sürüyorum
e vitaminini de mi kirpiklerine sürüyosun
e vitamini dediin evigen değil mi
ayy çok soru sordum

canım sanırım şöle oluyo hani yazın sıcaktan ve güneş kreminden dolayı beyaz beyaz sivilce gibi benekler olur ya göz altında onlardan bahsediyo sanırım arkadaş

yazın sürmiyim o zaman
korktum ben şimdi geçmez mi onlar

canım göz çevresi okadar hassas ki ben kaç uzmandan duydum. hani şu güneş kremleri yada günlük nemlendiricile varya onları bile sürmek göz çevresinde bezelenme yapıyor. o yüzden en basiti güneş için bile göz çevresi için ayrı stick şeklinde koruycular var. roc un var 15 milyon ben kulanıyorum. ama güneş gözlüğüde iş görüyor büyükse. herneyse gelelim sadede yaz kış farketmez sadece dikkatli sür ki öle hani bol bol gözünün sağına soluna sürme sadece kirpiklerine yada kaşını boyar gibi kaşına sür. mesela bi tane rimel fırçasıyla sür kirpiklerine rimel sürer gibia.s.:1hug:bu arada o bezelerin geçmesi zor

Son düzenleme:
kızlar üzgünüm geciktim kocam geldi decoksekeriremsu ... Cnm ben onun için pamukla direk sürüyorum.etrafına taşanları da pamukla temizliyorum.zaten gece sürünce güneş ışığı almıyo korkmayın.yalnız bi de gun aşırı kullanın a.s.

evigen evet.cnm onu yağın içine kırıyorumbi tane.AMAN DİKKATLİ OLUN GÖZÜNÜZE KAÇIRMAYIN .Oiçin sürüp uyumak en iyisi

cnm bulamıyosan başka önerim de var.yarım çay bardağı hakiki zeytinyağını cezvede kızdır,içine 5-6tane ceviz ve fındık at.renkleri dönene kadar kavur.sora süz.biraz da susam yağı ekle.soğuyunca bi tane evigen kır.bu da çok işe yaramıştı bende. sora kolayına kaçıp alizadeyi aldım

Daha öncede kirpik ile ilgili bi başlıkta önerilmişti bu,bugün 3 tane aktara sordum bulamadım :s...nerden alıcaz bunu başka yahu

aaa nasıl olamaz ya istanbulda mutkaka vardır canım pes etme ankarada ben eryamanda ölesine bi aktara buldum kaldıki istanbulda daha kolay bulursun :1hug:a.s.

evigen evet.cnm onu yağın içine kırıyorumbi tane.AMAN DİKKATLİ OLUN GÖZÜNÜZE KAÇIRMAYIN .Oiçin sürüp uyumak en iyisi

canım ya ben evigen ampul aldım ama o şişeye bi tane kırıyoruz yetiyo dimi bi tanesi. bide ben kirpiğime sürdüm gözüme kaçıyo bide evigen koyarsam kaçarsa bişey olur galibafisfisfis bende kirpiğime sürmicem napıyım

canım bende bahssettiğin o yağ bezesi oluştu bile( ama göz çewreme bulaştrmadan nası sürüosun allah aşkına yöntemi nedr bunun yağ sonuçta bu heryere bulaşıo :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…