• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri ALİZADE KAŞ ve KİRPİK LOSYONU

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar merhaba kirpikleri gerçekten uzatıyor mu bu yağ..ayrıca ben hint yağı kullanıyordum ..yağ bezeleri oluşmuştu:(

ya biri Allah rızası için kirpik ve kaşlarıın renginin koyulaşması için bi şey söylesin bana..badem hint yağını uzun zamandır kullanıyorum..uzattı ve dolgunlaştırdı ama neye yarar benim kiler sarı senağlama .. gözükmüyolar bile o kadar uzun olmalarına rağmen...
bişey bilen duyan varsa bu konuda yardımcı olun lütfen...

ya bu konuda hiç bişeyler duyan yok mu?? fisfisfis
yardımcı olun ya lütfen....senağlamasenağlama

kızlar alizadenin dışında bosphorus adlı bi marka daha var kaş ve kirpik için şuanda ben onu kullanıyorum gayette memnunum..içerikleri de aynı zaten..kilit nokta düzenli kullanılması,yatmadan önce sürün,hepsi bu..ama dediğim gibi ,düzenli olmalı..

kirpiklerim okadar kısaki rimel surunce bile farkedılmıyo ..alizadeyi duymamıstım daha önce ama cörek otu yağıyla uzadıgını duymustum.bende en kısa zamanda alıp denemeyı düşünüyorum.umarım etkılı sonuclar alırım.birde sanırım eskı kullanmadıgınız bir rimel fırçasıyla surerseniz dikkatli bir şekilde sanırım yağ bezesi olusmayacaktır.ben de böyle uygulamayı denıycem alınca:) tsekkur ederım bilgi için:))

arkadaşlar denedim düzenli olarak ve inanın benim kaşlar çok güzel olduhihoyyyt ya açıkcası umutsuzdum ama gittim bugün ikincisini aldım. ben rimel fırçası ile sürüyorum ve gerçekten süper. aktarada tşk ettim önerdiği içinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2çok incelmişti yer yer böle çok çıkmıyodu ama sanırım böle devam edersem kaşlar baya bi güzel olcak a.s.

canım bende bahssettiğin o yağ bezesi oluştu bile:(( ama göz çewreme bulaştrmadan nası sürüosun allah aşkına yöntemi nedr bunun yağ sonuçta bu heryere bulaşıo :(:bbo:

canım eski bi rimel fırçası ile sürünce çok güzel oluyor. eğer yoksa parfümeride de satılıyo rimel fırçalarıkaydirigubbakcemile5

Nasil birsey bu merak ettim, tüp icindemi, her aktarda varmi acaba?

@almagestar06, ne zamandir kullaniyorsun, nekadar süre icersinde gördün faydasini?

arkadaşlar denedim düzenli olarak ve inanın benim kaşlar çok güzel olduhihoyyyt ya açıkcası umutsuzdum ama gittim bugün ikincisini aldım. ben rimel fırçası ile sürüyorum ve gerçekten süper. aktarada tşk ettim önerdiği içinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2çok incelmişti yer yer böle çok çıkmıyodu ama sanırım böle devam edersem kaşlar baya bi güzel olcak a.s.

slm epey uzun zaman geçmiş aradan ama acaba sizin bahsettiğiniz alizade kaş kirpik serumu mu bugün aktar bana bunu verdi..sizin işinize yaradı mı acaba bide kullanım da sürüp 15dk sonra yıkanması gerektiği sölenmiş ben yatmadan önce sürüp ööle yatarım diyodm ama öyle mi uygulayayım :26:

slm epey uzun zaman geçmiş aradan ama acaba sizin bahsettiğiniz alizade kaş kirpik serumu mu bugün aktar bana bunu verdi..sizin işinize yaradı mı acaba bide kullanım da sürüp 15dk sonra yıkanması gerektiği sölenmiş ben yatmadan önce sürüp ööle yatarım diyodm ama öyle mi uygulayayım :26:

Ben de yeni aldım bu losyondan ama çok yeni olduğundan malesef ki bir gelişme yok,ilerleyen zamanda sonuçları paylaşırım

alıp kullanalı ne kadar oldu tam hatırlayamamakla beraber çok memnun kaldığımı sölemeliyim arada sarımsakda sürdüm bi iki defa onunla beraber iyi etki etti sanırım..bide kirpiklerimin göz kapağıma iyce tutunduğunu gördüm hem bi kısım dökülmüştü bi boşluk vardı kirpiğimin ortasında o da hemen çıktı ve çok gür uzuyor az biraz siyahlaştığınıda görüyorum kirpiklerimin..diğer ürünlerden kullanmadım karşılaştırma yapamıcam ama alizadeden memnunum..herkese kolay gelsin kızlar..:12:

Söz verdiğim üzere ben d esonuçları paylaşıyorum arkadaşlar..Kullanalı çok olmadı ancak kirpiklerimde değişme var gibi.Kaşlarda bi faydasını gördüm diyemiycem ancak kirpiklerip uzadı gibi geliyo :nazar:

Söz verdiğim üzere ben d esonuçları paylaşıyorum arkadaşlar..Kullanalı çok olmadı ancak kirpiklerimde değişme var gibi.Kaşlarda bi faydasını gördüm diyemiycem ancak kirpiklerip uzadı gibi geliyo :nazar:

bu arada yanlış bir bilgi paylaşmışıom kızlar,kahküllerimden dikkat etmemişim fazla ama kaşlarımda da etkili oldu gibi losyon,büyük fark yaratmasa da bi değişiklik var,ama çok sıvı,kullanımı zor ya

Back
X