D duygusuzhasret Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 528 101 34 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #1 Merhaba kızlar ikinci dönem bir anasınıfında staj yapacagım hiç kıyafetim yok uygun ve memnun kaldıgınız İnternet siteleri var mı? Birissine, haydi giy, modamız bir den alısveriş yapan var mı? Ve ne tarz seyler alsam uygun olur acaba
Merhaba kızlar ikinci dönem bir anasınıfında staj yapacagım hiç kıyafetim yok uygun ve memnun kaldıgınız İnternet siteleri var mı? Birissine, haydi giy, modamız bir den alısveriş yapan var mı? Ve ne tarz seyler alsam uygun olur acaba
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.948 7.415 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #2 Sakın aşırı resmi şeyler alma anasınıfı için. Rahat pantolonlardan al, dar olanlardan da alma
D duygusuzhasret Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 528 101 34 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #3 Villanelle .!.: Sakın aşırı resmi şeyler alma anasınıfı için. Rahat pantolonlardan al, dar olanlardan da alma Genişletmek için tıkla... Evet evet öyle seyler alacagım. Pant üstü kazak rahat olabileceğim bluz tarzı falan dar acık kıyafetler almayacağım rahat olmam lazım
Villanelle .!.: Sakın aşırı resmi şeyler alma anasınıfı için. Rahat pantolonlardan al, dar olanlardan da alma Genişletmek için tıkla... Evet evet öyle seyler alacagım. Pant üstü kazak rahat olabileceğim bluz tarzı falan dar acık kıyafetler almayacağım rahat olmam lazım
B Bihterinpekisi Nirvana Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 8.475 28.674 41 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #4 Herşeyimi trendyoldan alıyorum, mağaza alışverişim nerdeyse sıfır.
D duygusuzhasret Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 528 101 34 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #5 belirsizlikzor .!.: Herşeyimi trendyoldan alıyorum, mağaza alışverişim nerdeyse sıfır. Genişletmek için tıkla... Trendyolda en cok hangi satıcıdan alıyorsunuz hangisinden daha cok memnunsunuz
belirsizlikzor .!.: Herşeyimi trendyoldan alıyorum, mağaza alışverişim nerdeyse sıfır. Genişletmek için tıkla... Trendyolda en cok hangi satıcıdan alıyorsunuz hangisinden daha cok memnunsunuz
B Bihterinpekisi Nirvana Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 8.475 28.674 41 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #6 duygusuzhasret .!.: Trendyolda en cok hangi satıcıdan alıyorsunuz hangisinden daha cok memnunsunuz Genişletmek için tıkla... Kendi markasından alıyorum en çok
duygusuzhasret .!.: Trendyolda en cok hangi satıcıdan alıyorsunuz hangisinden daha cok memnunsunuz Genişletmek için tıkla... Kendi markasından alıyorum en çok
D duygusuzhasret Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 528 101 34 23 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #7 belirsizlikzor .!.: Kendi markasından alıyorum en çok Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
cisemmcnsss Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Ocak 2022 231 249 24 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #8 Bende genelde trendyoldan alıyorum. Kendi markasıda kaliteli fakat indirim zamanı alın derim çok oynuyor fiyatları çünkü
Bende genelde trendyoldan alıyorum. Kendi markasıda kaliteli fakat indirim zamanı alın derim çok oynuyor fiyatları çünkü
Z zehra61 Nirvana Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 542 219 31 Ocak 2022 Konu Sahibi duygusuzhasret #9 Morhipo ve Uspa nın online alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum. Trendyol dan da arada alıyorum lakin Morhipo daha uygun markalarda.
Morhipo ve Uspa nın online alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum. Trendyol dan da arada alıyorum lakin Morhipo daha uygun markalarda.