- 14 Eylül 2014
- 1.728
- 3.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olacak böyle benimde 2 yaşında bı kızım var ona almaya gelince aslan kaplan kesiliyorum alıyorum da güzel güzel giydiriyorumda ama iş kendime gelince beceremiyorumBenim çok var ama eski hevesim kalmamis gibi hissediyorum. Bide şuan bebeğim var çıkıp alamıyorum nettende alma durumunda sizin gibi düşünüyorum bakmakla kalıyorum
Ben de doğum yaptığım için fiziğim bozuldu ve güzel giyinsem bile çirkin göründüğümu düşünüyorum
Manken gibi vücudumuz olsa manken olurduk heralde evet kalite yok kumaslarda en lux markaya git orasida aynı piyasa pahalılığı dan mıdır nedir bilinmez malzemeden çalıyorlar heraldeKalıplar çok dar ve kısa.Modeller manken gibi vucudu olanlarda güzel duruyor.Erkekler için bile klasik kalıp pantolon bulunmuyor.Hep çok dar ve vucuda yapışan modeller.Kumaşlar da sentetik.Kalite yok,hemen eski yüzlü oluyor.
Bende biliyorum orayı hatta bir kaç kez gittim en son hatta iki ay önceydi eskisi gibi pek tane işi satan kalmamış ama hep toptana dönmüşler gidip orayida bı gezmek lazım ama benim bebek var gezmek çok zor oluyor ki orasida gez gez bitmezBilen bilir İstanbul Merter’de giyim toptancıları vardır. Hatta içlerinde AVM’lerdeki o en kazık mağazalara satış yapanlar var.
İşte ben Merter’de bir hırka gördüm. 3 TL ye. Yalnız bu, 10 tane alırsan 3 TL. Eğer bin parça alırsan kuruşa falan düşer.
Neyse birkaç gün sonra arkadaşıma kıyafet bakmaya gittik. Ve ben oradaki hırkanın aynısını gördüm. Renk kumaş kalite ve dikiş. Aynısı yani. 280 TL etiketi vardı. Bu dediğim 15 sene önce yalnız.
Şimdi ben nasıl alışveriş yapayım?
Gerçekten öyle. Etikete bakıyorum dünya para ama kalite yerlerde.Manken gibi vücudumuz olsa manken olurduk heralde evet kalite yok kumaslarda en lux markaya git orasida aynı piyasa pahalılığı dan mıdır nedir bilinmez malzemeden çalıyorlar heralde
Teşekkür ederim,çok incesiniz.Bilmiyorum, göbek kalmasaydi iyiydi işte.bir de ben düzenli spor yapan ,iyi beslenen biriydim.O yüzden çok etkilendim sanırım.Aslinda kilom yok ama işte eski fizikte yok.Yaaa böyle dusunmeyin üzerinize göre biseyler bakın kilo problemi varsa kilo saklayan kıyafetler bakın
Yeni doğum yaptiysaniz vücut oturuyor. Dert etmeyin.Teşekkür ederim,çok incesiniz.Bilmiyorum, göbek kalmasaydi iyiydi işte.bir de ben düzenli spor yapan ,iyi beslenen biriydim.O yüzden çok etkilendim sanırım.Aslinda kilom yok ama işte eski fizikte yok.
Ben kendimde sorun var sanıyordum benim gibi olan varmış ya sevinsem mi uzulsem mi bilemedimGerçekten öyle. Etikete bakıyorum dünya para ama kalite yerlerde.
Dikiş biliyorum ben. Baştan savma dikilmiş. Çizgi varsa tutmuyor. Yazık olmuş kumaşa.
Bazısı hepsi iyi ama kumaşı kötü. Sıcakta yakar...
Değecek birsey bulamıyorum... trendyolda olalook vardı, oda kaliteyi bozdu iyice... siyah kot alıyorum. Sezonu çıkartmıyor. Renk atıyor. Beğendiğimi boyuyorum. Sonra kumaş kendinden geçince yeniliyorum.
Bir kere oversize mont aldım en küçük beden. Bana çuval gibi oldu. Babam denedi ona oldu :))))
Takmayın annesinin siz en önemlisi bu benimde öyle oldu malesef bende peşinde koşmaktan aşırı zayıfladım her gören ne olmuş sana hastamisin diyolar buda iyi değil malesef yeni doğum yaptıysanız eğer vücut oturuyor zamanla merak etmeyinTeşekkür ederim,çok incesiniz.Bilmiyorum, göbek kalmasaydi iyiydi işte.bir de ben düzenli spor yapan ,iyi beslenen biriydim.O yüzden çok etkilendim sanırım.Aslinda kilom yok ama işte eski fizikte yok.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için bu konuş hakkında bi bilgim yok araştıracağım kesinlikleBu benim. Çocukluğumdan beri alisveristen nefret ederimz , hala daha ediyorum.
Hele şu ekonomide asla bir şey alasim gelmiyor.
Yavaş yavaş kapsül gardolaba geçtim, sana da tavsiye ederim. Şimdilik sadece yaz kapsül dolabım var. Üç yaz daha bir şey almasam yine beni idare eder
Şöyle ki hepsi birbiriyle kombinlenecek temel elbiseler almak .
Mesela benim dolabımda neredeyse tüm renkler mint yeşil+ beyaz+ pembe+kahverengi tonları+ tarçın turuncusu ve kot
Bu renkleri kendime yakıştırıyorum ve ister istemez birbirileriyle kombinleniyor. Bu renklere bir pembe çanta, bir hasir çanta yetiyor, ya da beyaz Sneaker, beyaz günlük topuklu,hasır sandalet, pembe converse
Daha fazla çeşit almadan bunlari kombinleyip duruyorum.
Sen de kendine birkaç renk ve stil bul, internette kapsül gardolaplae bak fikir edin. Belki bu şekilde fazla alışveriş yapmadan giyinecek güzel şeylerin olur
Sadece adım butik onun dışında sıfırım bu konularda eşimde güzel güzel giyinmemi istiyor al diyorum sen almıyorsun vs diye muhabbetler geçiyor evdeHayret, adınız da butik oysaki. Keşke benim de içime korku düşse alışveriş deyince. İmrendim resmen.
Bende öyle giyiniyorum ne yazikki ve etraftan eleştiri alıyorum meşhur kot pantalonun ve tişörtünü mu giydin diyorlsr kötü hissettiriyo beniAlışverişten nefret ediyorum. Giyim tarzım kot pantolon tişört, spor ayakkabı.
Önümüzdeki ay yeğenimin düğünü var, hiçbir şeye bakmadım bakmakta istemiyorum. Ay düşündükçe afakanlar basıyor
Aynen aynen, birde ben çok gençte değilim 48 yaşındayım daha çok tepki alıyorum.Bende öyle giyiniyorum ne yazikki ve etraftan eleştiri alıyorum meşhur kot pantalonun ve tişörtünü mu giydin diyorlsr kötü hissettiriyo beni
Bu biraz bende de var. İlla fiyat performans ürünü almam lazım . Çok düşünüyorum, karasiz kalıyorum. Son zamanlarda biraz rahat almaya başladım aldıkça alasım geliyor.Ben fazla düşünüyorum ya kötü çıkarsa ya yakismazsa ya verdiğim para boşa giderse vs vs bır sürü soru kafamda