Pandemi süreci sonrası bende unuttuğumu farkettim, yapacağım zaman çıkar boyner, mango vb. dolaşır en uygun ve güzelleri alır gelirdim, pandemide online almaya başladım mecburen üstüme olmadı, saçma sapan şeyler gönderildi falan, tekrar mağazaları dolaşarak kıyafet almayı yeni yeni öğreniyorumKizlar bı ben mi böyleyim anlamadım fikir veririmisiniz. yaklaşık bi 6 7 yıl kurumsal kıyafet giydiğim bir işte çalıştım sonra evlendim işten ayrıldım maddi sıkıntılar pandemi üstüne anne oldum derken ben hiç üstüme başıma biseyler almadım alamadım yani hep olanları giyindim şimdi artık eski halime dönmek istiyorum aaa su çok güzelmiş deyip beğendiğim zamanlara mağazaya gidiyorum hiç bişey alamadan cikiyorum bu online dada böyle beğenemiyorum alamıyorum karar veremiyorum bu durum beni sıkıntıya sokuyor artık eşim alışveriş yapmak istersen şuraya gidebiliriz diyor ben alışverişi duyduğum anda içime korku dusuyo lütfen yardım edin bana
Önceleri sıkıntılar vardı alamıyordum şimdi şükür durumu düzelttik dma benim akıl sağlığı gitti heraldeMaddi olarak mı alamıyorsunuz yoksa var da artik içinizden mi gelmiyor?
Bu konu çok ayrı zaten şu croplarla oversize kim ciksrdiysa Allah bildiği gibi yapsın bu yılda şalvar çıkmış köyde analarımız giyiyodu şimdi moda oldu ben anlamıyorum kurumsal da çalışan insanlar ne giyecek gömlek giyse över size salkım saçak crop giyse olmazGiyilecek pek birsey kalmadı ondan olabilir. Ya full kapalı ya full açık. İşe giderken crop mu giyelim anlamadım ki...
Hadi modelini geçtim hep polyester. Yada pamuk etiketi var, 2 giymeden tüleriyor...
Geçen gömlek aldim netten. Öyle kol görmedim. Dikimi o kadar kötüydü ki... iade oldu...
Yanlız olmadigima sevinsem mi bilemedimkız sen bensin alışveriş konusunda bişey alırken çok düşünürüm buda beni sıkıntıya soar hiç bişey almadan gelirim
Ediyorum zaten onlar olmasa hiç bişey den haberim yok bir önceki arkadaşın dediği gibi ya çok açık ya çok kapalı şeyler var buda etkiliyor biseyi beğenirkeninstagramda kombin hesaplarını takip et, beğendiklerini online üzerinden alırsın
Ben fazla düşünüyorum ya kötü çıkarsa ya yakismazsa ya verdiğim para boşa giderse vs vs bır sürü soru kafamdabeğendiğin bir şey olursa çat hemen al. aldıkça açılırsın
trendyol millada harika şeyler var öneririm her çeşitEdiyorum zaten onlar olmasa hiç bişey den haberim yok bir önceki arkadaşın dediği gibi ya çok açık ya çok kapalı şeyler var buda etkiliyor biseyi beğenirken
Bakarım orayada tabiki tavsiyeniz için teşekkür ederimtrendyol millada harika şeyler var öneririm her çeşit
Benim öyle çok kıyafetinde yok modası geçti ya eskidi yazlık kışlık yaparken seçip giyim kutusuna attım dolap bomboş neredeyse üç beş bişey var evir çevir giy oldu onlarda bende cesaret edemiyorum almaya olmazsa beğenmezsem filan diyeSon zamanlarda bende öyleyim ya aslinda çok kıyafetim var ama bı yere gideceksem bişey bulamıyorum giymeye. Alışveriş yapayım desem alırken çok kararsız kalıyorum internetten begendiklerim var ona da cesaret edemiyorum
Benim çok var ama eski hevesim kalmamis gibi hissediyorum. Bide şuan bebeğim var çıkıp alamıyorum nettende alma durumunda sizin gibi düşünüyorum bakmakla kalıyorumBenim öyle çok kıyafetinde yok modası geçti ya eskidi yazlık kışlık yaparken seçip giyim kutusuna attım dolap bomboş neredeyse üç beş bişey var evir çevir giy oldu onlarda bende cesaret edemiyorum almaya olmazsa beğenmezsem filan diye