Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
...............................
Yeni gördüm :) teşekkür ederim07papatya arkadasimizdan almis oldugum kiyafetlerden cok memnun kaldim..Fiyatlari cok uygun.Kendisine buradan da tesekkur etmek istedim. Sagolsun..
Ben teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel bir alışverişti öpüyorum
Bu güzel düşüncelerin ve beğenin için asıl ben tes ederim.Hiç uğraşmadığım zevkli bir alışverişdi.Pasa güle güle giyinsin inşallah.M masalindunyasi çok tesekkur ederim ürünler söylediğinden daha yeni ve tertemizdi kargosunu bile takip edip bilgi verdi çok memnun kaldım hediyeler için ayrıca tesekkur ederim çok kibar ve düşünceli bi arkadaş herkese tavsiye ederim
Canim hayırlı uğurlu olsun yavrumuza.. çok teşekkür ederim bu sayfada banada yer ayırdığın için. Bu sitede Alışveriş yaptığım bütün arkadaşlardan bende çok memnun kaldım, Sizden de tabiki... geri dönüş yapmadiniz diye düşünürken bu sürpriz oldu... çoookkk mutlu oldum... iyi günler dilerim size...yasemincc ile alışveriş yapmak gerçekten çok keyifliydi. Ürünlerini tertemiz ve eksiksiz göndermiş. :))
Canim hayırlı uğurlu olsun yavrumuza.. çok teşekkür ederim bu sayfada banada yer ayırdığın için. Bu sitede Alışveriş yaptığım bütün arkadaşlardan bende çok memnun kaldım, Sizden de tabiki... geri dönüş yapmadiniz diye düşünürken bu sürpriz oldu... çoookkk mutlu oldum... iyi günler dilerim size...
Sagol canm senin insanligin yeter.evlaefe den kızıma kıyafetler aldım hepsi çok güzeller Hediyeleri de cabası. Canım benim çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere
Tesekkür edeim:)