Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

D denizati arkadastan bikaç kıyafet ve kocaman traktor aldım.
kıyafetler gerçekten tertemiz traktör de yeniden farksızdı...
çok tesekkür ederim...çok yardımcı ve ilgili bi satıcı..

M masalindunyasi çok tesekkur ederim ürünler söylediğinden daha yeni ve tertemizdi kargosunu bile takip edip bilgi verdi çok memnun kaldım hediyeler için ayrıca tesekkur ederim çok kibar ve düşünceli bi arkadaş herkese tavsiye ederim

M masalindunyasi çok tesekkur ederim ürünler söylediğinden daha yeni ve tertemizdi kargosunu bile takip edip bilgi verdi çok memnun kaldım hediyeler için ayrıca tesekkur ederim çok kibar ve düşünceli bi arkadaş herkese tavsiye ederim
Bu güzel düşüncelerin ve beğenin için asıl ben tes ederim.Hiç uğraşmadığım zevkli bir alışverişdi.Pasa güle güle giyinsin inşallah.

yasemincc yasemincc ile alışveriş yapmak gerçekten çok keyifliydi. Ürünlerini tertemiz ve eksiksiz göndermiş. :))
Canim hayırlı uğurlu olsun yavrumuza.. çok teşekkür ederim bu sayfada banada yer ayırdığın için. Bu sitede Alışveriş yaptığım bütün arkadaşlardan bende çok memnun kaldım, Sizden de tabiki... geri dönüş yapmadiniz diye düşünürken bu sürpriz oldu... çoookkk mutlu oldum... iyi günler dilerim size...

evlaefe evlaefe den kızıma kıyafetler aldım hepsi çok güzeller Hediyeleri de cabası. Canım benim çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere :KK200:

Canim hayırlı uğurlu olsun yavrumuza.. çok teşekkür ederim bu sayfada banada yer ayırdığın için. Bu sitede Alışveriş yaptığım bütün arkadaşlardan bende çok memnun kaldım, Sizden de tabiki... geri dönüş yapmadiniz diye düşünürken bu sürpriz oldu... çoookkk mutlu oldum... iyi günler dilerim size...

Asıl ben teşekkür ederim:))) burdaki kargoyu dağıtan personel teslimat adresini karıştırdığı için kargo dün geçti elime. O nedenle dün geri dönüş yapabildim size:)))umarım tekrar alışveriş yapma şansını bulurum sizinle. :)))) görüşmek üzere:)

Herkese Merhabalar
Bebeğime uygun bebek arabası arıyorum
Bir arkadaşım Babyzen Yo Yo pusetini tavsiye etti
Çok hafifmiş ve seyahat edenler için çok iyimiş
Sizlerden kullanan veya bilgisi olan var mı acaba?

X