Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Petek11 nickli arkadasa bebek arabami sattim
Ben ilk defa alışveriş yapmak üzereyim bertosun arkadaşımızdan,sizler tecrübelisiniz ödemeyi nasıl yaptınız ürünü aldiktan sonra mı önce mi kısacası burada alisveris nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
Ben ilk defa alışveriş yapmak üzereyim bertosun arkadaşımızdan,sizler tecrübelisiniz ödemeyi nasıl yaptınız ürünü aldiktan sonra mı önce mi kısacası burada alisveris nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
merhaba ben de şimdi teşekkür etmek için girmiştim sizin sorunuzu gördüm bertosun hanımdan alışveriş yaptım az önce geldi paket çok temiz özenle hazırlamış ve bir de zaten uygun fiyata satın aldığım birşeyin yanına hediye göndermiş çok güzel bir not yazmış kadınları nasıl mutlu edeceğini yine kadınlar biliyor teşekkür ederim bertosun umarım daha çok alışverişlerimiz olur
bende emo 07 arkadaşa çok teşekkür ederim söylediği gibi ürün çok temizdi bu arada yürüteç almıştım ondan yine çok teşekkür ederiö çok temiz bir ürün gönderdiği için
mrlhzl-pompa
çınarınannesi-oyuncak
telkirma-oyuncak
eleaaf-astronot daha var hatırladıkça ekliycem :)