Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ben seyı merak ediyorum.
Hanı emeklılıl yası geç oldu ya artik.
Bızım emeklılık gelmeden para yatırıp bellı yıl sonra çıkınca toplu para değil de aylık emekli maası gibi gırebılecegımız bır sistem var mı

Ben seyı merak ediyorum.
Hanı emeklılıl yası geç oldu ya artik.
Bızım emeklılık gelmeden para yatırıp bellı yıl sonra çıkınca toplu para değil de aylık emekli maası gibi gırebılecegımız bır sistem var mı
Evet bes daha erken emekli yapsa keşke. Bes'le, bizim normal emeklilik aynı yaşta başlıyor. Belki ben prim gün sayımı doldurup istifa edip emeklilik bekleyeceğim. O sırada bes maaş verse güzel olurdu

Evet bes daha erken emekli yapsa keşke. Bes'le, bizim normal emeklilik aynı yaşta başlıyor. Belki ben prim gün sayımı doldurup istifa edip emeklilik bekleyeceğim. O sırada bes maaş verse güzel olurdu
İşte ben onu merak ediyorum
Öyle yalan yok mu
Mesela benım emeklilik yasım 58
Ben o kadar calısamam.
Ben prım yıl doldurup çekilmeyi planliyorum.
O arada keşke maaş alabileceğimiz bır sısteme gırsek.

UOTE="Niloyatospikk, post: 79346733, member: 731846"]
58 ise sükredin 65 likler var😒🤭
[/QUOTE]
Hepsı de çok kı.
58 kadar öğretmenlik yapmak mumkun mu?
Masa bası iş degıl sonuçta.
Kademeli emeklilik vs bekliyorum.

UOTE="Niloyatospikk, post: 79346733, member: 731846"]
58 ise sükredin 65 likler var😒🤭
Hepsı de çok kı.
[/QUOTE]
Bir sonraki seçime de Eyt gibi buna el atarlar gerçi eyt de bir saçmalık ya neyse 40 yaşında bir yakınım bankadan emekli oldu

Hepsı de çok kı.
Bir sonraki seçime de Eyt gibi buna el atarlar gerçi eyt de bir saçmalık ya neyse 40 yaşında bir yakınım bankadan emekli oldu
[/QUOTE]
O yüzden bız Harcanıyoruz.
Bır grup oldu diğerleri ölüme doğru emeklilik.
En azından prım gün sayısını degerlendırsın.
Yaş nedir ya?

Yaş nedir ya?
[/QUOTE]
Aynen öyle annemin emeklilik yaşı 58 idi babam 55 yaşta emekli olsun diye ödedi şükür oldu ama baştan emekli maaşı komedi gibi bir rakamdi 1350 mi 1250 mı neydi

Bende artık düşün dusın
Yaş nedir ya?
Aynen öyle annemin emeklilik yaşı 58 idi babam 55 yaşta emekli olsun diye ödedi şükür oldu ama baştan emekli maaşı komedi gibi bir rakamdi 1350 mi 1250 mı neydi
[/QUOTE]bende artık düşün düşün kafayı yiyeceğim.
Bazen çok rahatsızlığım oluyor bu yaşta bıle .
Emeklı olmak lüks artık.. Her ay bır maaş en azından temel ihtiyaçlar için olması lazım.
Hiçbirşey maaş gıbı olmuyor.

Bende artık düşün dusın
bende artık düşün düşün kafayı yiyeceğim.
Bazen çok rahatsızlığım oluyor bu yaşta bıle .
Emeklı olmak lüks artık.. Her ay bır maaş en azından temel ihtiyaçlar için olması lazım.
Hiçbirşey maaş gıbı olmuyor.
[/QUOTE]

Maalesef öyle yani annemde bel fıtığı ameliyatlı her yeri ağrıyor dizi de rahatsız nasıl çalışsın kaç sene daha

Kredi kartı borcum 25 bin geldi. 12 bini, altının taksidi. Kalan 13 bini nasıl harcadım bi fikrim yok. Az az harcadım derken birikince çok oluveriyor.

Kredi kartı borcum 25 bin geldi. 12 bini, altının taksidi. Kalan 13 bini nasıl harcadım bi fikrim yok. Az az harcadım derken birikince çok oluveriyor.
Altında kârdasın ama bu hafta altın çok artmış alan arkadaşlar Salı günü alan gramını 3700 küsürden almışlar bu hafta içerisinde 3600 küsürler de olmuş sanırım

Altında kârdasın ama bu hafta altın çok artmış alan arkadaşlar Salı günü alan gramını 3700 küsürden almışlar bu hafta içerisinde 3600 küsürler de olmuş sanırım
Evet fiyatlar oynadı baya.. Çocukların bayram harçlıklarını toplayım alsam diyordum artmadan

Maaş olarak da verilebiliyor diye biliyorum ama öyle değil miymiş

Back
X