Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Elime geçen para ile fitre, fatura bi kaç ufak tefek harcama yaptım kalan parayla tam altın alırım dedim altın uçtu 🫠🫠 beklesem mi alsam mı bilemedim.
Benım amacım borcu bitirmek.
Paran varsa al bence.
İnmez ınsede çıktığı yerı unutmaz. Acele bozman gerekmezse koy kenara.
Geçen ajda 36 bındı nette şuan 39bın gözüküyor.
Benım param yok bırde oğlumun saglık sıkıntısı çıktı ona para ayırmam lazım diye alamadım ama imkan varsa al.

Paran varsa al bence.
Benım param yok bırde oğlumun saglık sıkıntısı çıktı ona para ayırmam lazım diye alamadım ama imkan varsa al.
Geçmiş olsun canım inşallah oğlun iyi olur. Yok acele bozma gibi bir derdim yok amacım birikim en az 1 yıl bekler köşede diye düşünüyorum.
Çarşıya çıkma fırsatm olmadı hiç alamadım bugün annem altınlarını satıcağını söyledi bi kaç güne, onlardan satın alcam daha avantajlı olur onu bekliyorum şimdi de.

o
Geçmiş olsun canım inşallah oğlun iyi olur. Yok acele bozma gibi bir derdim yok amacım birikim en az 1 yıl bekler köşede diye düşünüyorum.
Çarşıya çıkma fırsatm olmadı hiç alamadım bugün annem altınlarını satıcağını söyledi bi kaç güne, onlardan satın alcam daha avantajlı olur onu bekliyorum şimdi de.
Sagolasın.
Kesinlikle al. Altından zarar gelmez.

Paran varsa al bence.
Geçmiş olsun oğluşunuza

Ocak ayından beri biriken ve bekleyen paralarıma 2 tane ajda aldım. Bayrama kıyafet almayacağız. Ufak tefek terzi ve çamaşır işleri olacak sadece. Bayram şekerleri de acayip pahalı. Resmen fırdattan istifade ediyorlar

Okadar gereksiz para harcamışım kı bugüne kadar düşünmek istemiyorum.
Şuan bakıyorum akıllı davranmak lazımmış.
İnan ki hepimiz o pişmanlığı yaşıyoruz jsjsjs olan oldu Artık bundan sonra daha dikkatli davranmak lazım.
Ocak ayından beri biriken ve bekleyen paralarıma 2 tane ajda aldım. Bayrama kıyafet almayacağız. Ufak tefek terzi ve çamaşır işleri olacak sadece. Bayram şekerleri de acayip pahalı. Resmen fırdattan istifade ediyorlar
Evet cidden çok pahalılar ben bayramda evde olmayacağım düğün var ona gideceğim o da bayramdan beter pahalı :) Allah yardımcımz olsun.
Biraz daha param olsaydı sizler gibi Ajda alırdım netten ama çıkmazsa zora girerim diye cesaret edemiyorum.

Benim şuan hedefim borçları sıfırlamak bır kaç ay.
Sonra gram alabılırım belki.
Şuan aşırı pahalı herşey. Asıl biriktirmeye eylülde başlıcam nasipse.

2500 liralık alışveriş yaptım. Bayram indirimlerine kandım. 😵‍💫
Evde biten bazı temizlik ürünleri var, bayram sonu kapsamlı bi alışverişe çıkılacak.

bu ay 2 gr alıp koyabildim kenara, ay başında kredi kartı ile aldığım ajda bilezikte yanıma kar kaldı.. şu anda internette almaya kalksam rahat bir 5 bin tl fark ediyor sanırım..
uzun vadede altın üzmez hiçbir zaman ytd

Back
X