- 27 Ağustos 2022
- 5.385
- 9.042
- 128
Telefon faturası çok az.Çocuklara çamaşır vs eksikleri aldım 750 lira
Telefon faturası 250 lira ödedim
[/QUOTE]
Bimcell kullanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefon faturası çok az.Çocuklara çamaşır vs eksikleri aldım 750 lira
Telefon faturası 250 lira ödedim
Bimcell kullanıyorumTelefon faturası çok az.
Net var mı bu para içindeBimcell kullanıyorum![]()
9 gb internetNet var mı bu para içinde![]()
Benım 650 oldu yeni tarıfe ile.9 gb internet
250 sms
750 dk konuşma 245 lira![]()
Benım amacım borcu bitirmek.Elime geçen para ile fitre, fatura bi kaç ufak tefek harcama yaptım kalan parayla tam altın alırım dedim altın uçtubeklesem mi alsam mı bilemedim.
Geçmiş olsun canım inşallah oğlun iyi olur. Yok acele bozma gibi bir derdim yok amacım birikim en az 1 yıl bekler köşede diye düşünüyorum.Benım amacım borcu bitirmek.
Paran varsa al bence.
İnmez ınsede çıktığı yerı unutmaz. Acele bozman gerekmezse koy kenara.
Geçen ajda 36 bındı nette şuan 39bın gözüküyor.
Benım param yok bırde oğlumun saglık sıkıntısı çıktı ona para ayırmam lazım diye alamadım ama imkan varsa al.
Sagolasın.Geçmiş olsun canım inşallah oğlun iyi olur. Yok acele bozma gibi bir derdim yok amacım birikim en az 1 yıl bekler köşede diye düşünüyorum.
Çarşıya çıkma fırsatm olmadı hiç alamadım bugün annem altınlarını satıcağını söyledi bi kaç güne, onlardan satın alcam daha avantajlı olur onu bekliyorum şimdi de.
Geçmiş olsun oğluşunuzaBenım amacım borcu bitirmek.
Paran varsa al bence.
İnmez ınsede çıktığı yerı unutmaz. Acele bozman gerekmezse koy kenara.
Geçen ajda 36 bındı nette şuan 39bın gözüküyor.
Benım param yok bırde oğlumun saglık sıkıntısı çıktı ona para ayırmam lazım diye alamadım ama imkan varsa al.
Okadar gereksiz para harcamışım kı bugüne kadar düşünmek istemiyorum.Geçmiş olsun oğluşunuza
Ben de pişmanlıklar yaşıyorum aklıma geldikçe. Bundan sonra almak yok biriktirmek varOkadar gereksiz para harcamışım kı bugüne kadar düşünmek istemiyorum.
Şuan bakıyorum akıllı davranmak lazımmış.
İnan ki hepimiz o pişmanlığı yaşıyoruz jsjsjs olan oldu Artık bundan sonra daha dikkatli davranmak lazım.Okadar gereksiz para harcamışım kı bugüne kadar düşünmek istemiyorum.
Şuan bakıyorum akıllı davranmak lazımmış.
Evet cidden çok pahalılar ben bayramda evde olmayacağım düğün var ona gideceğim o da bayramdan beter pahalı :) Allah yardımcımz olsun.Ocak ayından beri biriken ve bekleyen paralarıma 2 tane ajda aldım. Bayrama kıyafet almayacağız. Ufak tefek terzi ve çamaşır işleri olacak sadece. Bayram şekerleri de acayip pahalı. Resmen fırdattan istifade ediyorlar
İnşallah bereketli bol altınlar nasip olur24 bin TL ye tam altın aldım bugün. Bu uzun bir süreliğine son altınım gibi görünüyor inşallah öyle olmaz :)